Herkku-puhelin
Yökylässä
mävaan

Olin yökylässä naispuolisen kaverini luona. Molemmat ollaan tällä hetkellä vapaita, joten ajateltii ettei ois mitää haittaa jos nukuttais vierekkäin sen sängyssä (90cm eli aika ahas kahelle aikuiselle).

Musta tuntu kokoajan et kohta mä tipun, mut en uskaltanu mennä lähemmäks, koska pelkäsin että sit tippuisin vielä vauhdikkaammin. Sit ku luulin et se nukkuu jo, otin riskin ja menin lähemmäs. Se ei nukkunukkaa vaa alko suudella mua. Mä vastasin suudelmaa ja nousin sen päälle. Siinä me sit vähän aikaa "hässittii housut jalassa". Sit sen kädet alko mennä mun housun etumukselle päin ja se huomas et mulla seisoo jo ihan kunnolla. Sit se alko ottaa mun boxereita pois, ja mä aloin ottaa siltä alushousuja pois.

Sillä oli sängyn päässä yöpöydän laatikossa kortsupaketti josta se sai nopeesti sujautettua kumin mun kyrpään. Sitten se levitti jalkojaan ja mä työnnyin sen sisään - ihana tunne. Naitii kiihkeesti siinä jonkun aikaa, kun mä tunsin et kohta tulee. Samalla aloin tuntee ku sen pillu sykähteli mun kyrvän ympärillä. Siitä mä kiihotuin niin paljon et sain orgasmin pienen äänähdyksen kera. Meni pari sekuntia kun sekin alko täristä ja ynähti voimakkaasti. Oltii ihan veto pois siinä vaiheessa ja maattii vähän aikaa vaa vierekkäin siinä sängyllä ihan hiljaa.

Mentii yhessä tupakille ja se sano et tuu useemminki yökylään ;). Sitten mentii nukkumaa ja aamulla herättiin ja oli jumalaton aamustondis! mutta se onki sit jo toinen tarina.

Pahoittelen jos on kieliopillisia virheitä hirveesti ja kirjotusvirheitäki varmaan löytyy.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute