Herkku-puhelin
Dominna, osa II, varmempi ote
DoMinna

Kiitos kaikille aiempaa osaa kommentoineille ja anteeksi kirjoitusvirheet, meinasin vahingossa vaihtaa välillä tyyliä kesken kaiken ja jouduin korjailemaan tekstiä, kun huomasin virheen, mutta kaikki kirotus vihreet eivät tulleet näkyviin.

Ja erityiskiitos "orajalle", joka kommentoi ensimmäistä osaa, kommenttisi oli rakentava (;

Luku 2

Varmempi ote

Odottamani seuraava kerta tulikin nopeasti vastaan. Löysimme yhteistä vapaa-aikaa ja olin taas matkalla luoksesi.

Istuin bussissa ja katselin ulkona liikkuvia ihmisiä. Hymyilin pienesti itsekseen. Eivätpä nuo ihmiset tienneet, mistä jäivät paitsi, mitä minä sain kokea. Osa olisi varmasti itse ollut mielellään minun asemassani. Mutta tämä oli yksin minun nautintoni, minun iloni. Minun isäntäni.

Bussi pysähtyi ja astuin ulos kirpeään pakkasilmaan. Auto lähti takaani minun lähtiessä kävelemään eteenpäin. Tuttu talo näkyi edessä ja pian soitinkin jo ovikelloa.

Tuttu mies tuli avaamaan oven tervehtien minua ja päästäen minut sisälle. Riisuin takkini ja laskin laukkuni alas lattialle. Tällä kertaa kun aikaa oli löytynyt senkin verran, että pystyin jäämään miehen luo yöksi. Minusta vain tuntui, että tämä yövierailu ei ollut sellainen, mitä lapsena olin tehnyt. Tänä vierailuna ei nukuttaisi.

Seurasin miestä tämän työhuoneeseen, jossa mies istui koneen ääressä naputellen jotain kuvaruutuun.

”Anteeksi, minun pitää tehdä tämä loppuun. Tässä ei mene kauaa, haittaako se sinua?”

”Ei haittaa,” sanoin mennen istumaan huoneen perällä olevaan nojatuoliin. En kiinnittänyt liiemmälti muuhun huoneeseen huomiota, paitsi tietenkin mieheen, ja sitten tämän vieressä olevaan pöytään ja seinään. Se oli täynnä lehtileikkeitä ja valokuvia hänestä ja nyrkkeilystä, siellä oli myös muuta lajinomaista tietoa ja lehtileikkeitä.

Tutkiskelin seinää niin tiiviisti, etten yhtään huomannut, kun mies lopetti kirjoittamisen ja sulki kannettavansa. Minä vain lueskelin seinää.

Lueskeluni loppui heti, kun tunsin miehen ottavan käsistäni kiinni ja vetävän minut ylös. Hän veti minut aivan kiinni itseensä ja painoi huulet omiani vasten. Hänen huulensa olivat pehmeät ja lämpimät, juuri sellaiset, kuin odotin miehellä olevan. Suudelma itsessään oli rakastava, mutta silti siitä pystyi helposti vetämään sellaisen tunteen erikseen, jonka tarkoitus oli näyttää, että hän halusi hallita, hän halusi omistaa.

Irtautuessamme suudelmasta, katsoimme hetken toisiamme silmiin ja hymyilimme. Sitten mies otti minua kädestä kiinni ja kuljetti pois huoneestaan. Keittiössä hän kaappasi minut syliinsä ja lähti kohti makuuhuonetta. Pystyin jo helposti arvaamaan, mitä seuraavaksi tuleman piti ja hymyilin.

Mies laski minut sängylle ja riisui päällysvaatteeni sujuvasti päältäni. En halunnut pitää epätasa-arvoa, joten riisuin myös samalla miestä, vaikka tämän riisuminen olikin hieman hankalaa makuuasennossa. Lopulta kumminkin molemmat olimme alusvaatteisillamme, miehen istuessa minun lantioni päällä, nojaten käsillään minun käsiini niin, etten pystynyt liikkumaan.

”Pitääpä miettiä, mitä sinulle nyt keksisi...” hän sanoi sitten mietteliäänä. ”Olet ehkä vielä hitusen kokematon yrittää dominoida ketään... joten ainut vaihtoehto taitaa olla sinun alistuminen.”

”Ja jos en suostu?” kysyin hymyillen pienesti. Mies katsoi minua ja hymyili sitten madaltaen hieman ääntään, aivan kuin paikalla olisi ollut muitakin, joiden korviin sanat eivät sopineet.

”Sitten orja kärsii.”

Mies nousi päältäni ja käänsi minut nopeasti ympäri.

”Pysy siinä”, hän sanoi, lähtien pois huoneesta. Tiesin hyvin, että mies lähtisi taas hakemaan rekvisiittaa, joten nousin käsieni varaan jääden odottamaan tämän palaamista. Mietin, millainen yö tulisi olemaan. Kipua siihen varmasti liittyi, samoin alistamista ja puhdasta naintia, mutta olisiko vielä muuta? Sen näkisi sitten.

Katsoin miehen palatessa tämän kantamuksia kiinnostuneena, jotka tämä laski sängynreunalle. Näin sieltä nilkkaraudat, nahkaa olevat käsiraudat, raipan ja ruoskan, mitkä viimeksi olivat olleet mukana, samoin huivin ja kaulapannan. Sitten oli epämääräinen kasa ketjua, josta en saanut selvää, kuuluiko se nilkkarautoihin vai johonkin muuhun välineeseen.

Ensiksi minulta otettiin rintaliivit pois, kuulemma helpotti tulevaa. Huivi sidottiin silmieni peitoksi, panta laitettiin kaulaani ja nahkaiset käsiraudat kiristettiin käteeni ja napsautettiin kiinni toisiinsa, kun käteni olivat selän takana. Minut nostettiin istumaan ja kuulin, kuinka mies kilisteli hetken, kunnes pyysi minua kääntymään ympäri.

Käännyin hieman vaivalloisesti, mutta lopulta onnistuin kääntymään mieheen päin. Tunsin seuraavaksi, kuinka jokin viileä osui oikeaan nänniini ja seuraavaksi aloinkin tuntea pientä puristusta nännissäni, seuraavaksi toisessa. Painoa alkoi myös tuntua kohdistuvan nänneihin, josta tiesin, että näkemäni ketjut olivat kuuluneet nänninnipistimiin, jotka olivat nyt kiinni minussa.

Tunsin kuinka pantani alkoi taas pikkuhiljaa kiristyä ja nojauduin eteenpäin, melkein kiinni mieheen. Tämän kasvot olivat aivan omieni vieressä, melkein kiinni minussa ja tämä kutitteli puhuessaan huulillaan poskeani.

”Varmaan osasit jo arvata, että olen sinun isäntäsi jälleen..?”

”Osasin arvata, isäntä.”

”Hyvä, orjani alkaa oppia.”

Kaulapantani löystyi ja pääsin jälleen istumaan suorana. Sain hetken istua suorana, kunnes tunsin tällä kertaa vetoa nänneistäni. Ensiksi ajattelin, että kestän kivun reilusti, mutta kun nännikoru alkoi takertua oikeassa nänninnipukassa olevaan lävistykseen kiinni, nousin suosiolla nopeasti ylös siihen suuntaan, mihin isäntä minut halusi. Jouduin lähtemään pois sängyltä, lattialle. Hän painoi minut alas polvilleni eteensä ja työnsi päätäni keskiruumistaan kohti.

”Riisu minut.”

Järkytyin hieman, koska en ollut koskaan joutunut tekemään mitään tuollaista. Etsin suullani miehen bokserit ja aloin kiskoa niitä alas. Se ei tuntunut onnistuvan millään, joten siirsin vasemman käteni niin paljon oikealle kuin pystyin ja vääntelin käteni eteeni ja yritin vetää oikealla kädellä bokserit alas.

Tunsin voimakkaan läpsäisyn kädessäni ja seuraavaksi pantani kiristi kaulaani niin paljon, että olin puoliksi nousemassa seisomaan, puoliksi edelleen polviseisonnassa, pääsemättä liikkumaan mihinkään suuntaan. Roikuin kaulastani, isäntäni pitäen kaulapannasta tiukasti kiinni.

”Suulla, ei käsiä. Ymmärsitkö?” hän kysyi nostaen pantaani vielä hieman. Nyökyttelin hiljaa, kunnes isäntä päästi pannasta irti. Yritin toisen kerran, etsin suullani hänen alushousujensa reunan ja otin hampailla kiinni, alkaen vetää housuja alaspäin. Niin kauan minä niitä vedin, kunnes hampaat antoivat periksi. Omaksi harmikseni huomasin, että alushousut olivat liikkuneet ehkä vain pari senttiä. Kauan sainkin väkerrellä housujen kanssa, kunnes sain ne alas aika väkipakolla.

Isäntä nauroi ottaen pannastani kiinni ja nostaen päätäni ylös.

”Hitusen hankalaa näytti olevan,” tämä sanoi sitten. ”Ehkä armahdan sinua hieman, koska tuo oli kumminkin ensimmäinen kerta.”

Seuraavaksi hän nosti minut hieman ylemmäs, vetäen naamani kiinni itseensä.

”Nuole.”

Aloin tunnustella kielelläni miehen lämmintä vartaloa vatsan korkeudelta, kunnes aloin nousta ylemmäs rintalihaksiin. Välillä kielikoruni raapi jälleen miehen ihoa, ja kun niin oli tapahtunut tarpeeksi useasti, isäntä otti pannastani tiukan otteen ja nosti päätäni ylöspäin.

”Nuole, suutele, mutta älä pure tai raavi tuolla korulla. Ymmärrätkö?”

”Ymmärrän.”

Pantani ote tiukkeni heti ja lisäsin nopeasti perään ”isäntä”, jolloin pannan ote löystyi hetken kuluttua ja jatkoin isäntäni vartalon suutelemista ja nuolemista.

Etsin nännit ja leikittelin kieltäni niissä. Olisin kovasti halunnut näykkäistä, ehkä vähän kovempaakin, tuottaa kipua isännälle, mutta en tehnyt sitä. Tyydyin nuolemaan tämän nännejä ja imemään niitä huulillani, kunnes minut työnnettiin alas. Tunsin, kuinka isäntä asetti elimensä eteeni, mutta ei kumminkaan sanonut sanaakaan, mitä minun olisi kuulunut tehdä, siispä en noteerannut sitä mitenkään. Jatkoin miehen vartalon nuolemista ja suutelemista alavatsasta, imaisten välillä hieman ihoa huulieni väliin, kunnes tunsin otteen pannassani.

Pääni käännettiin pois vartalosta ja jälleen isäntäni elin oli suuni edessä. Nyt hän piti päästäni kiinni ja työnsi elintään lähemmäs huuliani, jolloin avasin niitä hieman ja maistoin isäntäni nesteen suussani.

En halunnut suoraan tuottaa isännälleni nautintoa, vaikka olinkin se osapuoli, jonka kuului se tehdä, jonka kuului alistua ja totella toisen käskyjä. Silti en ottanut isäntäni elintä suuhun, vaan kiertelin sen vartta huulillani ja kielelläni, kiertäen kieltä elimen varren ympärillä, suudellen paksua vartta ja mennen sitten terskan päähän, jossa liikuttelin kieltäni varovasti paljaalla päällä.

Sain jatkaa leikkiäni suhteellisen kauan, kunnes isäntä veti minut pannasta seisomaan. Tämä veti minut takaisin sängylle ja painoi minut mahalleen sängylle. Seuraavaksi tunsin, kuinka viileä ruoska hiveli ihoani. Takapuoleni jännittyi heti, odottaen ensimmäistä iskua. Sitä ei kuulunut hetkeen, joten uskaltauduin rentoutua, jolloin isku osui vasempaan pakaraan. Jännitin lihakseni, jolloin tuli toinen isku. Isku iskunsa jälkeen välillä rentoutin lihakseni, välillä taas sain iskun jännittyneisiin lihaksiin.

Lopulta se loppui ja sain hengähtää rauhassa. Takapuoleni oli aivan hellä äskeisen jälkeen, ja kun tunsin isäntäni huulet pakaroita vasten, en pystynyt olemaan hengähtämättä.

Miehen huulet liikkuivat hellillä pakaroillani ja nautin siitä, kunnes tunsin vihlovaa kipua. Isäntä oli ottanut etuhampaillaan kiinni takapuoleni ihosta ja puri minua. Liikahtelin hieman levottomasti isännän päästäessä irti. Hän siirtyi seuraavaan kohtaan ja puri siitä, jättäen hampaanjälkensä ihooni. Hän toisti tuon pari kertaa, kunnes lopetti. Lopetin liikehtimiseni ja jäin makaamaan paikoilleni.

Tunsin isännän hierovan pakaroitani, kunnes tämä nipisti kohtaa, josta oli äsken minua purrut.

”Aah!” huudahdin ja säpsähdin kivusta.

”Tuo kuulosti erittäin hyvältä,” isäntä sanoi pehmeällä äänellä nipistäen uutta kohtaa. Huudahdin taas, saaden isäntäni hymyilemään. Hän vaihtoi vielä kerran paikkaa nipistäen minua, mutta tällä kertaa en päästänyt ääntäkään, vaikka koko vartaloni jännittyikin tuon takia.

Isäntäni hieroi vielä pakaroitani hetken, kunnes tuli makaamaan päälleni, liikutellen lantiotaan takapuoltani vasten. Hän työnsi kätensä rintojeni alle nipistäen nänninnipistimiäni hitusen tiukemmin kiinni nänneihini, joka sai minut liikahtamaan pienesti.

Tunsin isäntäni lantion liikkeet ja hänen kovettuneen elimensä pakaroitani vasten ja nostin omaa takapuoltani hieman, pyöritellen sitä hiljaa edestakaisin. Isäntäni painoi lantiotaan voimakkaammin takapuoltani vasten ja sai minut kiihottumaan yhä enemmän. Kumminkin hän lopetti aika pian nousten pois päältäni, käyden makaamaan selälleen sängylle ja vetäen minut viereensä.

Tunsin, kuinka hän painoi pääni vartaloaan vasten ja tiesin, mitä oli odotettavissa.

”Nuole”, kuulin hänen sanovan huvittuneella äänellä.

Tunnustelin huulillani miehen ihoa lantion kohdalta, alkaen suudella hänen vatsaansa, siirtyen ylemmäs rintalihaksille, seuraillen kielelläni lihaksen uurteita ja käyden läpi vatsalihakset. Kun olin tämän tehnyt, tunsin käden ottavan pannastani kiinni ja siirtävän pääni isäntäni elimen päälle.

Käsi työnsi päätäni alaspäin takaraivosta niin, että isännän elin tuli väkisin suuhuni. Annoin lopulta periksi ja tutkiskelin kielelläni isännän elintä, jonka päästä tuli suolaisen makuista nestettä suuhuni.

Imin isännän elintä terskan päästä niin hyvin kun pystyin, kunnes otin vähän enemmän elintä suuhuni. Upotin yhä enemmän ja enemmän elintä suuhuni, leikitellen kielelläni varressa.

”Ota kokonaan se suuhun”, kuulin isännän sanovan. Samalla tunsin, kuinka käsi painoi pääni alas ja isäntäni kalu upposi kokonaan suuhuni. Aloin kakoa ja isäntä päästi minusta irti, jolloin sain kakoa rauhassa, mutta yritin heti uudelleen.

Pari kertaa se onnistuikin ilman kakomista, kunnes kolmannella kerralla aloin taas kakoa. Isäntä ei pyytänyt silloin enää ottamaan elintään kokonaan suuhunsa, mutta vauhti tihentyi huomattavasti.

En pystynyt enää leikkimään kielelläni isäntäni kalun varrella, mutta imin silti vielä niin hyvin kuin voin. Isäntäni painoi edelleen päätäni yhä nopeutuvassa tahdissa kaluaan vasten naiden minua suuhun, ja kun olin varma, että isäntä alkaisi olla lähellä, hän lopetti.

Hän veti minut pannasta pystyyn, otti siteen silmiltäni ja käsiraudat käsistäni. Nänninnipistimet hän vetäisi yhdellä liikkeellä pois saaden minut vingahtamaan, koska se sattui ihan mukavasti.

Isäntä käänsi minut kontalleen ja veti minut lantiosta hieman lähemmäs. Tunsin kuinka isäntä asetteli elintään haaraväliini. Hän hieroi sitä jonkin aikaa, jolloin kiihotuin kunnolla ja nostin takapuoltani hieman.

Isäntä nipisti yhtä puremajälkeä, jolloin jännitin lihakseni inahtaen pienesti ja liikahtaen levottomasti. Se oli koskenut, mutta kiihotti silti.

”Älä nyt karkuun lähde”, isäntä sanoi ottaen tiukemman otteen lantiostani, työntyen sisääni. Isäntä aloitti hitaat edestakaisin työnnöt, minun nauttiessani täysin siitä tunteesta, kun isäntäni paksu elin liikkui sisälläni, työntyen välillä pohjaan asti.

Isäntäni liikkeet eivät kovin paljoa ehtineet nopeutua, kunnes hän laukesi sisääni, puristaen lantiotani tiukasti. Hymyilin mielessäni, koska olin onnistunut teettämään hyvän olon isännälleni.

Isäntä veti itsensä sisältäni puristaen minua pakaroista, ennen kuin otti pannastani kiinni kääntäen pääni väkisin itseensä päin ja suudellen minua huulille.

”Ensikerralla sitten kokeillaan rajojasi, miten paljon kestät kipua”, hän sanoi pehmeällä äänellä, kunnes otti pantani pois ja antoi pyyhkeen tilalle.

”Äläkä luule, että tämä on vielä ohi tältä illalta,” hän lisäsi, lähtien itse suihkuun, minun jäädessä virnuilemaan sänkyyn. Odotin tuota kivunsietokyvyn kokeilemista ja odotin yhä enemmän sitä aikaa, kun saisin isännän käyttööni, ihan kokonaan itselleni, orjakseni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute