Herkku-puhelin
Perjantai ilta
Mizzer

Oli perjantai-ilta, ja olimme valmistautumassa baariin lähtöön. Sanoit meneväsi käymään suihkussa ennen lähtöä. Jäin istumaan olohuoneen sohvalle ja kuuntelemaan musiikkia. Hörppäilin lonkeroani rauhalliseen tahtiin. Avasin telkkarin ja katselin, mitä sieltä tähän aikaan illasta tulee. Selailin kanavat läpi, mutten löytänyt mitään mielenkiintoista. Huomasin kuinka tulit pelkkä pyyhe päällä makuuhuoneesta ja vilahdit kylpyhuoneeseen. Et kuitenkaan lukinnut ovea ja jäin miettimään jätitkö sen tarkoituksella auki. Mielenkiintoni heräsi ja päätin mielessäni, josko voisin lainata sinulta pyyhettä, jotta voisin ottaa myös itse suihkun ennen baariin lähtöä.

Menin makuuhuoneeseen ja riisuin sinne vaatteeni. Tulin kylpyhuoneen ovella ja avasin sen hitaasti. Veden kohinan läpi et kuitenkaan kuullut minun tulevan sisään kylpyhuoneeseen. Näin sinut ensimmäistä kertaa alasti. Katseeni vaelsi vartalollasi, hitaasti hiuksista alas kantapäihisi. Hetken katseltuani ihanaa vartaloasi kävelin hitaasti taaksesi ja kiedoin käteni hitaasti ympärillesi. Ihmettelin hetken, kun et säikähtänyt ollenkaan, ehkä todellakin olit toivonutkin näin tapahtuvan.

Siirsin hiuksiasi pois niskan edestä ja painoin pitkän suudelman niskaasi. Suutelin kaulaasi hellästi ja kurkottauduin saippuahyllylle. Otin saippuaa käteeni ja painoin lämpimät kädet ihollesi. Liikuttelin käsiäni pitkin selkääsi, hitaasti ylös ja alas. Pujotin käteni takaisin ympärillesi ja annoin niiden vaeltaa liukkaalla ja kostealla ihollasi. Hieroin hellästi rintojasi pyörivin liikkein. Otin nännisi sormieni väliin ja puristin niitä kiihkeästi. Käteni liukuivat masullesi, reisillesi ja jalkojasi pitkin hitaasti alas asti. Nostan käsiäni hitaasti takaisin ylöspäin, kulkien reisiesi sisäpintojen kautta pakaroillesi ja takaisin selällesi. Vien kädet takaisin ympärillesi ja painaudun pitkään lämpimään halaukseen.

Laitan suihkun päälle ja seurailen hetken kuinka vesi leikkii ihollasi, kuinka se kulkee pitkin vartaloasi, löytäen jokaisen paikan sinusta. Pesen sinua hellästi. Käteni painautuvat rinnoillesi puristaen niitä hellästi. Vaeltaen jälleen alaspäin pitkin vartaloasi. Viipyen masullasi hetkisen ja jatkaen reisillesi. Käteni painautuu häpyäsi vasten ja jää siihen hetkeksi. Suutelen samalla niskaasi kiihkeästi pehmeiden huulieni painautuessa ihollesi yhä uudelleen ja uudelleen. Painan sormeni häpyhuuliesi väliin ja hellästi sormenpäällä kosken klitorikseesi vieden sen vain sen yli.

Käännän sinut ympäri ja painan huuleni hellään suudelmaan kanssasi. Tunnen kuinka kielesi tekee tuttavuutta kieleni kanssa. Suutelemme pitkään ja intohimoisesti. Lähden hiljalleen kulkeutumaan alaspäin. Suutelen pehmeitä rintojasi ja jatkan matkaa kieleni kulkiessa pitkin ihoasi. Suutelen reisiesi sisäpintoja. Kiusaan ja annan sinun odottaa, mitä teen seuraavaksi. Painan kieleni vasten häpyhuuliasi. Nuolaisen kieleni kärjellä klitoristasi ja jään pyörittelemään sitä. Vien kädet pakaroillesi ja puristan niitä hellästi. Nuolaisen pitkän nuolaisun pitkin häpyäsi alhaalta ylös. Toistan tätä pitkään ja katselen reaktioitasi. Vien sormeni hävyllesi ja työnnän yhden sormeni sisääsi. Se liukuu sisässäsi vaivattomasti, koska olet niin kostea. Huokailusi syvenevät entisestään ja tunnen kuinka lihaksesi supistelevat sormeni ympärillä. En halua sinun kuitenkaan vielä tulevan vaan irrottaudun sinusta ja nousen ylös. Vedän sinut syliini ja ehdotan, että voisimme jatkaa tästä saunassa.

Otan kädestäsi kiinni ja astelet perässäni saunaan. Haluaisin jatkaa siitä, mitä tein sinulle kielelläni ollessamme suihkussa. Menen selälleni makaamaan saunan lauteille ja haluan että tulet päälleni niin, että pääsen nuolemaan sinua. Nouset hiljalleen päälleni. Otan kiinni pakaroistasi ja puristan niitä. Kieleni painautuu tiiviisti vasten kosteaa ja kuumaa häpyäsi. Haluan edes muutaman sekunnin viivytellä ja pitkittää nautintoasi. Nuolaisen pitkän nuolaisun pitkin häpyäsi, tunnustellen ja kiusoitellen. Pyörittelen kielelläni klitoristasi pyörivin liikkein. Vien käteni rinnoillesi ja hieron niitä kiihkeästi. Otan kiinni nänneistäsi ja puristan niitä kevyesti sormissani. Työnnän kieleni niin syvälle sisääsi kuin se vain menee. Pidät tästä ja tunnen kuinka lihaksesi supistuvat. Teen näin muutaman kerran ja palaan takaisin klitoriksellesi.

Yhtäkkiä tunnen jotain pehmeää ja lämmintä kaluni ympärillä. Tunnen kuinka huulesi painautuvat sen ympärille. Kaluni uppoa hitaasti syvälle suuhusi. Kielesi kiertää sitä kuin kissa kuumaa puuroa. Se tuntuu mielettömän hyvältä. Jatkat edestakaisia liikkeitäsi ja välillä pysähdyt leikkimään kielelläsi. Saat minut ihan villiksi. En kuitenkaan halua vielä tulla vaan haluan tulla sisääsi. Ehdotan sinulle tätä ja nouset pois päältäni kääntäen kasvoni minuun päin.

Tunnen kuinka rintasi painautuvat minua vasten ja uppoudumme pitkään kiihkeään suudelmaan. Vien käteni pakaroillesi ja siitä edelleen hävyllesi. Tunnustelen kosteuttasi. Olet todella märkä. Kiusoittelen sormillani klitoristasi ja samalla painaudun suutelemaan rintojasi. Painan niille kiihkeän ja intohimoisen suudelman yhä uudelleen ja uudelleen. Otan nännisi hampaitteni väliin ja näykkäisen sitä kevyesti. Painat minut takaisin vasten saunan laidetta ja uppoudut kiihkeään ja kosteaan suudelmaan. Kuiskaat korvaani: Haluan, että tulet sisääni.

Otan kädelläni kiinni kalustani ja vien sen häpyhuulillesi. En kuitenkaan työnnä sitä heti sisääsi vaan kiusoittelen sillä klitoristasi ja häpyhuuliasi. Välillä kaluni työntyy sisääsi muutaman sentin, mutta palaa takaisin klitoriksellesi. Huomaan ilmeestäsi ettet enää kestä kiusaamista vaan haluat jatkaa eteenpäin. Työnnän hitaasti kaluni syvälle sisääsi, ihan pohjaan asti. Jatkan hitailla työnnöilläni, tuntien jokaisen vartalosi liikkeen. Painaudun tiiviisti kiinni sinuun ja keinumme hitaasti myötäillen toistemme liikkeitä. Saunan kuumuus alkaa painamaan ja ehdotankin, että jatkaisimme loppuun suihkun puolella.

Nouset pois päältäni, otat kädestäsi kiinni ja menemme takaisin kylpyhuoneeseen. Laitan suihkun päälle ja säädän veden lämpötilan sopivan viileäksi. Painaudun kiinni vasten selkääsi. Vien käteni rinnoillesi hieroen ja puristellen niitä entistä kiihkeämmin. Lasken kättäni alaspäin ja raotan sormillani häpyhuuliasi. Painan sormen voimakkaasti vasten klitoristasi ja toisen sormen syvälle sisääsi. Reagoit tähän lihastesi supistellessa vallattomasti.

Taivutan vartaloasi eteenpäin ja vien kaluni häpyhuulillesi. Työnnän kaluni suoraan syvälle sisääsi. Jatkan työntöjäni yhä kiihkeämmin ja yhä rajummin. Vien käteni työntöjeni tahdissa heiluville rinnoillesi. Puristelen niitä kiihkeästi. Nopeutan työntöjäni hiljalleen. Käteni liukuvat pitkin kosteaa ihoasi pakaroillesi ja siitä edelleen hävyllesi. Pyörittelen klitoristasi voimakkaasti ja kiihkeästi työntöjeni tahdissa. Kuulen voimakkaista huokailuistasi ettet kestä enää kauaa. Yhtäkkiä tunnen kuinka lihaksesi supistuvat kaluni ympärille tiiviimmin kuin mikään koskaan ennen. En kestä tätä enää vaan purkaudun voimalla sisääsi. Vedän sinut kiinni itseeni. Aika tuntuu pysähtyvän kokonaan ja nautimme vain tästä hetkestä. Lopulta irrottaudun sinusta ja heittäydymme intohimoiseen halaukseen.

Aika kului kuin siivillä. Emme osanneet arvioida, kuinka kauan olimme olleet suihkussa, mutta toisaalta, emme välittäneetkään. Tämä kaikki oli ollut sen arvoista. Pesimme vielä toisemme ja lähdimme takaisin valmistautumaan tulevaan iltaan. Ehkä vielä olisi joku paikka auki, mihin voisimme mennä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute