Herkku-puhelin
Tyttöystävä josta riittää muillekin
Ensio

Olen Ensio, 19v. nörtti ja armeijassa. Olen seurustellut jo 3v. Jaanan kanssa ja emme ole harrastaneet vielä yhdyntää vaan ainoastaan suuseksiä, ja sekin niin, että minä olen nuollut pillua, hän ei ole minun kikkeliä imenyt vaan saatuaan orgasmin - josta olen ylpeä että olen oppinut tyydyttämään naiseni - laittaa vaatteet päälleen ja minä vedän sitten kotona käteen muistellen Jaanan ihanaa posliiniksi ajeltua pesää. Joskus hän antaa mukaan lainaksi käytetyt pikkuhousut että saan haistella tumputtaessa vessassa ja silloin se mälli lentää vielä enemmän.

Olen siis nörtti, ehkä hieman hintelän näköinen ja tottunut pieneen vinoiluun jo koulussa jätkämäisten kundien taholta, joten tupakaverin Ilkka, Juha, Sami ja Joonatan olivat mielestäni mukavia kavereita, vaikka jouduin monasti heidänkin punkat laittamaan, ja kun olin omat saappaat saanut kiillotettua, niin heidän olivat seuraavana. Minulla ei ollut vielä ajokorttia, joten Ilkka, jolla oli tuunattu autokin tarjotessaan kyytiä viikonloppuvapaalle kotiin, arvasi etten kieltäydy. Kaikki 4 kaveriani olivat mukana ja ajoimme tyytyväisinä kohti kunkin kotia, minä jäisin matkan varrella uuteen, yhteiseen kotiin Jaanan kanssa, olimme hommanneet kaupungin kaksion ollessani jo intissä joten innoissani odotin miltä yhteinen kotimme näyttäisi. Kundit jatkaisivat matkaa sitten, näin luulin. Matkalla pysähdyimme huoltsikalla ja kuskia Ilkkaa lukuun ottamatta otimme parit kaljat ja ostimme 3 mäyräkoiraa mukaan. Tai itse asiassa minä joudin lainaamaan rahat kun muilta oli unohtunut kasarmille automaattikortit ja muut.

---

Tulimme vihdoin meidän pihaan ja koko porukka aikoi jäädä joten ihmettelin mitä tapahtuu, olinhan varautunut Jaanan kanssa intiimiin viikonloppuun kahdestaan. Sami sanoi että ei yötä vasten jaksa ajaa joten jäävät meille jos sopii, ja pitäähän sen sopia kun muutenkin tupa jaetaan ja ollaan kavereita. Jaana ei ollut kauhean innoissaan ensin huomatessaan että en tullut yksin vaan neljän kaverin kanssa jotka jäisivät yökylään mutta saimme kellarista ja naapurista lainattua patjoja kaikille, makuuhuoneen iso parisänky kun oli meille varattu.

---

Joonatan riisuutui ensin munasilteen ja meni suihkuun sanoen että reissussa rähjääntyi, muutkin kotiutuivat vähän liiankin hyvin ja pian oli kalsarikännit ja nakuilut käynnissä. Jaana oli selvästi yllättynyt ja hämmentynyt nähdessään muiden kalustoja, varmaankin sen takia kun minulla on stondiksessa 11cm ja näillä oli kaikilla sen verran levossa ainakin.

---

Illan mittaan Joonatan oli ensimmäinen joka rupesi lähentelemään Jaanaa. Olin nolona ja en tiennyt mitä minun olisi pitänyt tehdä mutta Jaana ei pistänyt vastaan vaan antoi Joonatanin isojen käsien kouria rintojaan ja lirputtaa etusormella alushousujen alta venuskukkulaa. 'No isäntä ensin pesälle' sanoi Joonatan ja otti minua niskasta kiinni ja työnsi pääni Jaanan jalkoväliin. 'Nuole' sanoi Jaana ja tein työtä käskettyä.

---

Muut kundit olivat pornon katsomisen ja kaljoittelun lomassa panneet tapahtumat merkille ja hieroivat itseään koviksi kalsareissaan. Yhtäkkiä Joonatan veti minut pois ja alkoi itse asettua Jaanan päälle yhdyntäasennossa, ottaen kovan ja ison kalunsa vain pitkien kalsareiden sepaluksesta ulos ja survaisi siittimensä Jaanan kosteaan pilluun, kosteus jonka minä olin nuollut valmiuteen.

---

Joonatan työnteli kaluaan lotisevassa pillussa vain vähän aikaa samalla naama rivosti irvistäen - näky mäntän lailla pumppaavasta melasta ja rytmikkäästä lähetyssaarnaaja-asennosta oli kieltämättä kiihottava vaikka olin mustasukkainen ja vihainen, mutta silti jalkopäässä katsellen tätä kiihottavaa yhdyntää en voinut kuin hiplata kikkeliäni kalsareiden läpi.

---

'Jätkähän tykkää kyylätä' sanoi Sami joka tuli juuri makuuhuoneen puolelle kun Joonatan paiskasi koristen mällinsä naiseni pillun perukoille. Pojat kävivät kaikki vuorostaan nussimassa Jaanaa ja minä viimeisenä pääsin aamuyöllä pukille. Olin niin iloinen kuin sain ekan kerran pillua, poikuus siis lähti, vaikka oli löysä ja isojen kyrpien monasti siementämä. Jaana ei tuntenut minun pientä elintä lainkaan vaan kysyi 'onko se sisällä' kun olin jo pitkän tovin tökkinyt pippeliä pesään. En lauennut sisään vaan häpykukkulalle runkaten ja nuolin Jaanan mahdollisimman puhtaaksi, siementä oli liikaa jotta voisin kehua tehneeni täydellisen lipityksen.

---

Tätä jatkui koko viikonlopun ja palasimme hyvillä mielin kasarmille. Nyt 2kk myöhemmin Jaana on kertonut että raskaustesti on positiivinen, olemme kihloissa jo ja minusta tulee isä vaikka tiedämme että siemennyksen on tehnyt joku kavereistani. Haluan silti olla Jaanan hyvä aviomies joten haluan perhe-elämää vaikka näin, minä olen hyvä nuolemaan ja lirputtamaan pillua, isommat ja turpeammat kalut saavat tyydyttää yhdynnän ja nussimisen tarpeen.

---

Häämatkalle lähdemme Marokkoon, lähipitserian Hehmetin suosituksesta, kuulemma hänen veljensä ja serkkunsa toivottavat meidät tervetulleiksi ilomielin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute