Herkku-puhelin
Ikämiehen hoideltavana
teen

Olin useina iltoina eksynyt netin keskustelupalstoille, ihan omana itsenäni. Keskustelin eri-ikäisten ihmisten kanssa, milloin mistäkin asioista. Erityisesti yö-myöhään huomasin saavani useita ehdotuksia, nettiseksiin liittyen. Yhtä useasti kohteliaasti kieltäydyin ehdotuksista. Eräänä tylsänä iltana sain kuitenkin yhteydenoton hieman iäkkäämmältä mieheltä. Ehdotus ei ollut mitenkään rivo, erittäin kohtelias ja humoristinenkin. En tiedä mikä sai lopulta minut vastaamaan tuohon ehdotukseen. Yhä useampina iltoina sovimme tapaamisen jollekin palstalle, tyydyttääksemme toistemme tarpeet. En tiennyt hänestä mitään henkilökohtaisia asioita; nimeä, ikää, asuinpaikkakuntaa tai muuta.

Olin sairastellut päiviä, ja jäänyt sairaslomalle. Olimme alkaneet keskustelemaan myös päivisin, ihan yleisistäkin elämään liittyvistä asioista. Valitin hänelle pahaa ja yksinäistä oloani, kun mies ehdotti jotain yllättävää.

"-Voisin tulla parantamaan sinut, jos sallit?"

Pala nousi kurkkuuni. En uskonut olevani valmis tapaamaan miestä luonnossa, en koskaan. Pidin häntä vain salaisena nettituttunani. Kerroinkin hänelle asian suoraan. Mies kuitenkin alkoi taivutella minua. Kuinka meidän ei tarvitsisi tehdä mitään, mitä en haluaisi. Aloin jo hieman kyllästymään hänen jankkaamiseensa, ja päätin suostua. Toisaalta minuakin kiinnosti tietää, kenen kanssa "olen seksiä harrastanut".

Mies asui noin tunnin ajomatkan päässä minusta. Sovimmekin tapaamisen jo seuraavalle päivälle. Olin päättänyt, etten todellakaan oikeasti aio harrastaa seksiä miehen kanssa. Silti en tiedä miksi hypistelin alusvaatteitani ja mietin mitä pukisin ylleni. Menin suihkuun ja ajelin sääreni, sekä alapääni. Mutta vain siksi että olisi mukavampi olla ilman sänkeä. Sinä yönä en edes pystynyt nukkumaan.

Kello lähenteli kahta. Olin noussut aikaisin ylös, mennyt suihkuun ja pessyt pitkät vaaleat hiukseni. Jäin peilin eteen katselemaan itseäni. Olin kyllä ihan tyytyväinen näkemääni. Olin erittäin hoikka ja lyhyt, mutta muodokas. Erityisesti pidin rinnoistani jotka olivat kohtuullisen suuret ja silti terhakkaat. Toista rintaani koristi tatuointi, pieni kolibri. Olin hankkinut sen kun täytin 16, melkein 3 vuotta sitten.

Tajusin, ettei ollut enää aikaakaan kun mies hurauttaisi autolla pihaani. Puin ylleni punaiset pitsiset alusvaatteet, lempparini. Päälle piukat mustat farkut, ja punainen toppi. Sipaus hajuvettä ranteisiin ja kaulaan, hiukset nutturalle, ja lakkaa kynsiin. Olin valmis.

Eikä aikaakaan, kun näin kuvaukseen sopivan, mustan Ford Escortin kaartavan pihaani. Menin paniikkiin, ja mieleni teki olla avaamatta ovea. En kuitenkaan voinut enää perääntyä, ja mies seisoi siinä.

"-Toivottavasti sinä olet Irina?, mies kysyi ja hymyili minulle.

"-Joo, tota minähän se olen.. tuu peremmälle."

Mies oli noin 50-vuotias, ehkä hieman nuorempi. Hänellä oli tummat hiukset ja tumma parransänki. Hän ei ollut hoikka, muttei niin lihavakaan. Kädessään hänellä oli punainen ruusu.

"-Ajattelin tällä piristää potilasta. Aluksi."

Hiki virtasi otsalleni. Aluksi?

Ohjasin hänet keittiööni. Tunsin kuinka hän katseellaan tarkkaili kehoani. Toisaalta se kiihotti, toisaalta hieman kuvotti. Hän istuutui pöydän ääreen, ja aloitti keskustelun. Hän kyseli minusta ja lapsuudestani, ja vastailin samalla kun keittelin kahvia. Olin jo hieman ehtinyt rentoutua, hyvin tämä menisi. Kaadoin hänelle kupin kahvia, ja istuin häntä vastapäätä. Olin vältellyt katsekontaktia. Välillä kuitenkin vilkuilin häntä, ja hänen olemustaan. Nimi oli Harri, 46-vuotias, eronnut, kahden lapsen isä. Hän harrasti valokuvausta ja lukemista.

"Haluaisin näyttää sinulle jotakin, Harri sanoi yllättäen, ja otti esiin vihreäkantisen vihon.

"olen kirjoitellut näitä parisen vuotta, antanut naisystävieni arvioida ja lukea. Haluaisin kuulla sinunkin mielipiteesi."

Vihko oli rustattu täyteen jonkinlaisia tarinoita. Myöhemmin ymmärsin niiden olevan eroottisia tarinoita. Harri tiedusteli vessaa, ja neuvoin hänet sinne. Luin tarinoita silmät kiiluen, ne olivat todella hyviä. Tunsin jopa hieman kostuvani, ja kiihottuvani. Purin huulia yhteen ja luin tarinaa loppuun. Yhtäkkiä säpsähdin siihen kuinka Harri painoi kätensä olkapäilleni.

"-Mitä pidät?, Harri kysyi. "Nämä ovat todella hyviä, vastasin. Samalla Harri alkoi hieroa niskaani. Mieleni teki paeta, mutta olin myös todella kiihottunut. Jatkoin lukemista, kuin en välittäisi Harrista. Pian kädet alkoivat kuitenkin liukua rinnoilleni. Ne laskivat toppini olkaimet alas, ja ottivat rintani esiin puserosta. Harri suuteli ja huohotti niskaani. En pystynyt enää vastustelemaan. Tuon miehen kädet kourivat rintojani, ja taivutin niskaani taaksepäin suudellakseni Harria huulille. Samalla kun vaihdoimme kiihkeitä kielisuudelmia, nousin ylös ja käännyin johdatellen Harrin olohuoneeseen. Harri istuutui sohvalle ja minä hajareisin hänen syliinsä. Tunsin Harrin kalun heränneen. Hän nuoli rintojani ja nännejäni, ja minä vaikeroin hänen sylissään. Päätin nousta ylös, ja vähentää vaatetustani.

Mikään ei kiihottanut minua niin kuin iäkäs mies katsoi minua kiimaisena kun aloin avata housuni nappeja. Tein sen mahdollisimman hitaasti, käännyin ja kumarruin laskemaan housuni alas niin, että Harri näki takapuoleni. Harri hyväili kaluaan housujensa läpi, ja huohotti. Otin paitani kokonaan pois ja nuolin rintojani. Toisella kädellä vedin syrjään pikkuhousujani, kosketellakseni itseäni. Istuin sohvapöydän reunalle ja työnsin sormeni kuumaan ja kosteaan pilluuni. Harri otti kalunsa esiin ja alkoi runkata sitä. Otin välillä sormeni pillusta ja nuolin niitä kielelläni. Harri ei ilmeisesti kestänyt enää, ja hän alkoi ahnaasti nuolla pilluani. Välillä nostin Harria suudellakseni häntä, rakastin pilluni makua, ja se kiihotti entisestään. Levitin hänelle sitä sormillani, ja hyväilin itseäni samalla kun Harri kiusasi klitoristani kielenpäällään.

Harri nousi, ja alkoi työntää isoa kyrpäänsä sisälleni. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Pyysin häntä työntämään kovempaa ja nopeampaa. Voihkin hänen työntöjensä tahtiin. Ennen kun Harri sai, otin kyrvän varresta kiinni, ja imin sitä. Nuolin sen vartta kuin hyvänmakuista tikkaria. Harri vaikeroi ja piti minua hiuksista kiinni. Hän painoi päätäni kyrpää vasten, niin että koko komeus oli lähestulkoon kurkussani. Tapitin Harria silmiin, ja kerroin kuinka hyvälle hänen kyrpänsä maistuu. Harri nosti minua hiuksista, ja seisoimme siinä suudellen toisiamme. Hän ohjasi minut eteisen isoa kokovartalopeiliä vasten. Katsoin kuinka Harri tunki kyrpänsä pilluuni takaapäin. Tuijotimme toisiamme peilin kautta silmiin, ja vihdoinkin sain räjähtävän orgasmin. Harri tuli perässä. Jatkoimme siitä suihkuun, ja pesimme toisemme. Ja sama meno jatkui..

Harri jäikin loppujenlopuksi yöksi, ja aamulla harrastimme jälleen kuumaa seksiä. Siitä lähtien hän on ollut usein vieraana sängyssäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute