Herkku-puhelin
Ihanaa
jj

Tapahtui nolosti, kun hieroja hieroi reisiä.. Se oli reiden yläosassa lähellä nivusta, kun sen sormet hipaisi kalua.. Tunsin sen taivaallisen hipaisun, ja miten alko tekee mieli.. Yritin vastustella kaikin tavoin, ettei heti nousisi kovaksi..

Ilmeisesti aluksi ei reagoinut, kun hiero kauempaa.. Mut kun huomasi mulla hieman kasvaneen, ni alko hieroo enemmän sitä puolta.. Ja ilmeisesti tahallaan välillä koski sinne, ja kumartui eteenpäin samalla.. Että näen sen kaulasta rinnat, jotka ovat upean kokoiset..

Mulla alko paine kasvamaan kalussa, ja se alko kasvaa.. Se raotti jo hieman housuja niin, että hieroja näki hyvin.. Se vain hymyili samalla, ja tunsin sen sormet enemmän kalulla.. Se siirtyi nivusta enemmän hieroo, ja samalla tunsin enempi sen sormet kalussani.. Alkoi hieroo edes takas liikkein, ni että meni ylös ja alas nivusta.. Jolloin sen sormet meni kalua pitkin kanssa, että yli puoli matkaa..

Kun sen sormet koskivat housuista Pullottavaa kalu, niin tunsin miten terska alkoi painamaan kuminauhaa vasten.. Kun se oli tulolla ulos reunasta, joka oli jo aika raollaan.. Sitten hierojan sormi koski sitä, ja vahingossa housun reunustaa.. Ja se silloin venähti kalun päältä pois, että silloin kalu tuli esille housun reunasta kovana..

Kun sen sormet koskivat housuista Pullottavaa kalu, niin tunsin miten terska alkoi painamaan kuminauhaa vasten.. Kun se oli tulolla ulos reunasta, joka oli jo aika raollaan.. Sitten hierojan sormi koski sitä, ja vahingossa housun reunustaa.. Ja se silloin venähti kalun päältä pois, että silloin kalu tuli esille housun reunasta kovana..

Se katseli aluksi mun kovana seisovaa kyrpää, ja sitten sano että taitaa tuokin tarvita hierontaa.. Laitto kätensä sen ympärille, ja liikutteli sitä hellästi edes takas.. Välillä hellästi veti esinahan aivan taakse, että klunssi oli paljaana.. Hiljalleen nopeutti tahtia välillä, ja tunsin miten seiso suurimpana kun koskaan.. Se puristi vähän lujemmin kättänsä kyrvän ympärille, sekä samalla nopeutti tahtia.. Katsoin samalla sen rintoja, ja huomasin miten sen nännit olivat kovina paidan alla..

Se veteli aika nopeaa tahtia kyrpää kädessä, ja tunsin miten vatsapohjasta otti.. Ja tiesin pian saavani spermat, ja niinhän siinä pian kävisikin.. Jotenkin hieroja tunsi sen kyrvästä, ja päästi irti siitä.. Katsoin hänen touhuaan vieressäni, miten hän laski housunsa alas.. Ja niiden alta paljastui punaiset stringit, jotka olivat märän näköiset.. Hän ujutti kätensä uumalle, ja laski ne alas lattialle.. Alta tuli melkein posliininen pillu esille, joka oli aivan kosteana.. Minä makasin vain pöydällä, ja kyrpä aivan kovana..

Se siirtyi pöydän päälle seisomaan hajareisin, ja alkoi hiljalleen laskeutua alaspäin.. Tunsin miten sen kostea pillu hipaisi klunssia, ja miten se oli lämmin.. Hieroja asettui kyykkyasentoon, että hänen pillu näky selvästi... Ja miten hänen klitoriksensa oli kovana, ja pillun huulet turvonneena.. Hieroja kumartui vähän eteen, ja laitto kätensä kyrvälleni.. Sitten hän ohjasi sen suoraan pillunsa luo, ja samalla teki kädellä hiljaisia vetoja.. Hieroja asetti kunnolla kyrvän, ja alko laskeutua sen päälle..

Sitten hän ohjasi sen suoraan pillunsa luo, ja samalla teki kädellä hiljaisia vetoja.. Hieroja asetti kunnolla kyrvän, ja alko laskeutua sen päälle..Tunsin miten kuuma pillu alkoi avautumaan, ja kyrpäni meni hiljaa sisälle.. Hieroja oli ahdas mutta kostea, ja hyvin hitaasti sai kyrpäni sisälle mahtumaa.. Se laskeutui noin puoliväliin asti, ja samalla huohottaen.. Että onpa iso kyrpä, ja ettei ole saanut viikkoon kullia.. Se lähti hiljalleen nousemaan ylös päin, ja tärisi samalla.. Ylhäällä ollen taas alko laskeutua, ja nyt vähän syvemmälle kun ekalla kerralla.. Tunsin miten pillu oli aivan puristunut kyrpäni ympärille, sekä lihasten liikkeen pillussa..

Sitten se taas alkoi nousta ylöspäin, ja tuli melkein pois kyrvän päältä.. Rupesi laskeutumaan alas hiljalleen, mutta nyt hieroja upotti koko kyrvän sisällensä.. Samalla kun kyrpä osui pillun pohjaan, ni hierojalta tuli äännähdys suusta.. Silloin ajattelin jo rohkaista mieleni, ja nostin hierojan paitaa ylös.. Sen alla oli mustat pitsiset rintaliivit, jotka peittivät juuri ja juuri nännit.. Samalla hieroja alkoi liikkumaan kyrpäni päällä ylös ja alas hitaasti, kun otin rinnat esille liiveistä.. Puristelin rintoja kunnolla, ja hypistelin nännejä sormilla kiihkeästi..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute