Herkku-puhelin
Kyläreissu osa 2
Joku vaan

Milla lähestyi minua. Hän oli aivan lähellä. Sitten hän valahti polvilleen. Hän katseli munaani ja vetäisi esinahan taakse. Tunsin kuinka lämmin suu otti munani vastaan. Milla lutkutti ja nuoli sitä minkä kerkesi.

- Mennään sänkyyn, sanoin.

- Mennään vain, Milla vastasi ja lähdimme sänkyä kohti.

Milla kävi istumaan sängylle ja minä tarjosin hänelle munaani.

- Ei enää, Milla sanoi. - Nyt pane mua.

Minä levitin Millan haarat ja taputtelin munallani häpyhuulia. Sitten työnsin sen sisään. Milla voihkaisi.

Otin hänen jaloistaan kiinni ja työnsin häntä eteenpäin, että pääsin sängylle. Sitten aloin runkuttamaan.

Milla huokasi joka kerta kun runkkasin häntä. Sitten hän sanoi:

- Riittää. Nyt tunge se perseeseeni.

Katsoin Millaa hämmästyneenä. Otin sitten pakaroista kiinni ja vedin niitä pois päin. Sitten työnsin munani perseen sisään. Tein ensin harjoitusliikkeitä, mutta sitten niistä tuli runkuttamisliikkeitä ja lopulta hulluja runkkuttamisija. Sitten otin munani pois ja työnsin kieleni perseeseen.

Milla huokaisi. Sitten tarjosin hänelle munaani ja hän vittuaan. Hän alkoi imeä munaani ja minä imeä hänen vittuaan. Työnsin ensin kolme sormea sinne ja etsi klitorista. Sitten työnsin kieleni sinne ja nuolin pitkin vedoin. Milla imi minun munaa niin paljon, että tunsin kuinka purkaus syntyi..

- Varo! sanoin. - Työnnän sen vittuusi.

Meillä purkautui samaan aikaan ja sitten kaaduimme sängyille ja hengitimme syvään. Sen jälkeen työnsin munani vielä kerran Millan perseeseen ja runkutimme siinä puoli tuntia. Sitten Milla lähti pesulle ja puki vaateensa päälle.Katsoin häntä hartaasti ja kun lähdin hänen kotoaan tunsin rakastavani sitä naista sen jälkeen!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute