Herkku-puhelin
Uusi kokemus
Henriksonni

Olin pidemmällä työkeikalla ulkomailla. Tapanani oli poiketa töistä palatessani yhdessä ulkoilmabaarissa muutamana päivänä viikossa oluella (etelässä kun oltiin, niin ei siellä paljon sisäbaareja ollutkaan). Siinä pikkuhiljaa iskin silmäni yhteen tarjoilijatyttöön. Keskustelimme aina ohimennen niitä näitä. Sitten neito alkoi näyttää minulle kieltään salaa viedessään juomia tms. muihin pöytiin. Kysyin häneltä miksi hän näyttää kieltään. No en saanut vastausta, mutta sama meno jatkui.

Kerran kysyin lähtisikö hän ulos kanssani työpäivänsä päätteeksi. Ajattelin viedä hänet syömään tai voisimme mennä katsomaan paikallisia nähtävyyksiä. Hänelle sopi tavata minut parhaiten perjantai-iltana. Tosin hän pääsisi töistä vasta keskiyöllä. Kysyin mitä silloin voi enää tehdä. Hän vastasi vain salaperäisesti, että kauniita asioita. Päätin edetä.

Perjantai-ilta tuli. Kävin suihkussa ja laiton dödöt kainaloon. Otin yhden oluen keskiyötä odotellessa. Viimein lähdin hakemaan häntä. Tervehdimme ja kysyin mitä tekisimme. Voisimme mennä vaikka diskoon.

Tyttö sanoi tietävänsä yhden paikan. Ajoimme pimeää kujaa pitkin vähän ränsistyneelle alueelle. Mietin mitenkähän tässä mahtaa käydä.

Tulimme yhdelle pihalle, jossa nuori poika tuli auton luokse. Tyttö puhui hänelle jotakin ja poika riensi auton edelle. Poika avasi autotallin oven (niitä oli siinä rivissä monta, paikka vaikutti ulkoisesti autotallirivistöltä). Ajoin auton sisälle ja poika sulki tallin oven takanamme ja poistui paikalta annettuani hänelle 20 dollaria.

Autotallista johti käyntiovi pieneen huoneeseen, jossa oli sänky, televisio ja suihkutila. Televiossa pyöri pornoa.

Tyttö meni suihkuun. Hän pyysi minua riisumaan vaatteeni sillä aikaa. Jätin kuitenkin alushousut jalkaan. Ota myös nuo pois, hän kehotti. Siinä olimme sitten molemmat alastomina. Ihailin ja koskettelin hyväillen tytön vartaloa. Hän oli kiinteä ja hänellä oli pienet sievät rinnat.

Hän pyysi minua makaamaan vatsallani sängylle. Hän aloitti hieromaan minua niskasta alaspäin. Kuinka hyvä hän olikaan. Noissa hennon naisen sormissa oli voimaa.

Hieroessaan varpaitani tunsin jotakin outoa, lämpöä ja kosteutta. Katsoin taakseni. Tyttö nuoli ja imi varpaitani. Hän kysyi pidinkö siitä. Vastasin pitäväni kovasti.

Käännyin käskystä selälleni ja tuo tyttö alkoi kielellään leikkien lähestyä jalkoväliäni.

Päästyään sinne hän otti kivekseni suuhun ja leikitteli niillä hellästi. Sitten hän pyysi minua laittamaan pari tyynyä selkäni alle. Nyt hänen kielensä työntyi peppuvakooni. Hän lipoi peppureikää ja alkoi tehdä naintiliikettä kielellään. Olin aivan sekaisin kiihkosta. En ollut kokenut mitään niin taivaallista tunnetta. Halusin ehdottomasti nuolla hänet, mutta hän esti sen ja sanoi kutiavansa kovasti. Viimein hän siirtyi penikseni kimppuun. Nuollen, imien ja naiden suullaan laukesin tuota pikaa. Spermani suussaan hän alkoi antaa minulle kielisuudelmaa. Normaalisti olisin tuntenut etoa, mutta tuossa kiihkeässä tilanteessa olin valmis mihin vain. Hetken levättyämme rakastelimme vielä kiihkeästi. Ajoin tytön kotiin ja kysyin kuinka vanha hän on. Hän kertoi olevansa 27-vuotias ja yksinhuoltaja.

En enää tavannut häntä. Hän oli ottanut lopputilin ja muuttanut pois.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute