Herkku-puhelin
Duunifrendin frendiä
kepuli

Olen töissä läheisellä rakennustyömaalla frendini kanssa. Frendini kertoi muuttavansa omaan kämppään viikon loppuna ja sovittiin että muuton jälkeen mennään kaljalle.

Lauantaina ilmoitat minulle, että muutto on valmis ja että kaljat enää uupuu kuten on sovittu. Vastaan siihen että eiköhän mennä läheiseen yökerhoon/kapakkaan ja oteta kevyet viikonloppu kännit. Tekstaat takaisin että kyllähän se sopii kun paikka on aivan uuden asuntosi vieressä.

Tapaamme baarissa paria tuntia myöhemmin ja huomaan että olet ottanut jonkin vieraan naisen/tytön mukaan. Ilmoitat että hän on ystäväsi suski ja että hän on 18-vuotias (aivan kuten minäkin).

Suski on erittäin seksikäs ja ihanan näköinen tyttö. Siinä kun illan mittaa juttelen suskin kanssa huomasin että meillä on samanlaiset intressit. Tanssimme illan mittaan ja huomaan että suskillakin on jonkin näköistä pilkettä silmäkulmassa kun hän katsoo minua.

Tanssiessamme suskin kanssa viimeisiä hitaita ehdotan että mentäisiin kahdestaan asunnolleni jatkoille. Yllätyksekseni suski suostui ja lähdimme kahdestaan kävelemään asuntoani kohti (joka oli 100m päässä).

Hissiin päästyämme suski hyppäsi kaulaani ja aloitti hekumallisen suutelun. Eihän siinä muuta kun vastakaikua suutelulle. Suutelimme hetken hississä ennen kuin pääsimme sisään asuntooni.

Ohjasin suskin suoraan makuuhuoneeseen jossa riisuin hänet. Suski oli kaunein koskaan näkemäni nainen. Hänen muotonsa olivat täydelliset. Ihanan kiinteä takapuoli ja kohtuu pienet rinnat.

En malttanut hillitä itseäni vaan oli pakko päästä heti maistamaan miltä tuo ihana jumalatar maistui. Työnsin yhden sormistani hänen sisäänsä samalla kun nuolin hänen klitoristaan. Ei kestänyt kauaa kuin suski alkoi päästellä pieniä inahduksia ja selkä taipui kaarelle.

Äkkiä hän nousi ylös ja halusi antaa vasta palveluksen. Minullehan se sopi mainiosti. Suski nuoli hetken kaluni vartta kunnes hän otti sen lämpimään suuhunsa. Taitavampaa suihinottajaa en ollut ikinä tavannutkaan. Aloin tuntemaan kihelmöintiä kasseissani, joten pyysin suskia lopettamaan, etten laukeaisi liian nopeasti.

Nousin ylös ja työnnyin suskin sisään lähetyssaarnaaja asennossa. Hänen märkä ja lämmin vittunsa tuntui taivaalliselta mulkkuni ympärillä. Tunsin jokaisen sykkeen jonka hän teki lihallansa.

Äkkiä hän pyysi että ottaisin häntä takaapäin ja minullehan se sopi. Hetken työnneltyäni huomasin kiihottavan ryppyreiän ja työnsin sinne etusormeni. Kun suski ei pistänyt vastaan, aloitin naimaan häntä rajusti sormella b-rappuun.

Hetken päästä tunsin, kuinka suski laukesi kyrvälleni ja lysähti sängylle. Vähän aikaa siinä maattuamme kysyin, jos saisin naida häntä kakkoseen, eikä hän pistänyt pahitteeksi.

Hieroin hieman liukastetta ryppyreiälle ja työnnyin sisään anaaliin. Hän tuli ratsastamaan päälleni ja ai että teki gutaa. Ihanan tiukka anaali kyrpäni ympärillä ja eikä kestänyt kauaa kun tunsin tuttua kihelmöintiä kasseissa ja kerroin siitä suskille.

Hän halusi että laukeaisin hänen suuhunsa ja että hän saisi niellä satsini. Vesin munani ulos anaalista ja lykkäsin sen suskin suuhun. Hieman aikaa suski siinä imeskeli kunnes laukesin hänen suuhunsa. Hän nieli niin paljon kun pystyi mutta osa satsista valui kyllä poskia pitkin rinnoille. Kyllä oli yksi kiihottavimmista näyistä mitä oon koskaan nähny.

Hetken aikaa lepäsimme vielä sängylläni, kunnes suski sanoi, että hänen täytyi mennä takaisin poikaystävänsä luo. Tämä tieto tuli minulle täysin yllätyksenä. Ja siinä samassa huomasin, että suski oli poistunut asunnostani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute