Herkku-puhelin
Vaimon kanssa mökillä
Jouluna

Olin vaimoni kanssa mökillä viettämässä Joulua. Mökkimme sijaitsee Porvoon saaristossa, jonne pääsee veneellä tai nyt talvisin jäätietä pitkin.

Koristelimme pihalla olevan kuusen ja laitoimme perinteiset laatikot uuniin ja nautimme luonnon hiljaisuudesta hetkisen ulkona. Tullessamme sisälle, laitoin takan päälle jonka edustalla istuskelimme ja nautimme toisemme seurasta sekä erilaisista viineistä

Kotvan kuluttua ovelle koputettiin ja molemmat ihmeissämme, kuka nyt tänne...?

Ulkosalla oli mies, joka kertoi eksyneensä tuolla ulkosalla ja olevansa aivan jäässä ja nähneensä täältä valoa ja tuli apua pyytämään.

Tarjosimme tälle mukavan tuntuiselle miehelle, joka esittäytyi Jormaksi, lämmikettä takan edustalla. Joimme kaikki ja puhelimme mukavia, kunnes minua alkoi huimata... erityisen sekava tunne...hätäännyin ja katsoin vaimoani joka oli pelästyneen näköinen, Jorman silmiä en nähnyt, mutta huulet olivat hymyssä.

Havahduin...avasin silmäni...kädet olivat kiinni... jalat myös...suussani oli jokin tuppo...olin sidottu olohuoneessa tuoliin kiinni ja takan edustalla oli polvillaan lattialla vaimoni, kädet kiinni selän takana käsiraudoissa ja kaulan ympäri oli laitettu vyö, jonka toisesta päästä piti kiinni Jorma. Jorma seisoi vaimoni edessä ilman housuja, siitin kovettuneena vaimoni naaman edessä. Rimpuilin ja Jorma kääntyi katsomaan.

"Katsohan! Laitoin vaimollesi suuraudat!"

Tosiaan, vaimoni suussa oli jotkin levittäjät... ja lattialla tyhjä ämpäri.

Jorma veti vyöstä ja vaimoni suu täysin avonaisena lähestyi Jorman siitintä. Vaimoni rimpuili... mutta pikkuhiljaa Jorman siitin hävisi vaimoni suuhun, kunnes kauheasta röhinästä päätellen vaimoltani, Tiinalta, tuli oksennus. Jorma otti tyhjän ämpärin käteensä ja ohjasi sen Tiinan suun eteen. Tämä toistui kolmesti, sillä kolmannella kerralla ei tullut enää mitään oksennusta, pelkkää röhimistä.

Jorma laittoi ämpärin sivuun ja veti vyöstä Tiinan päätä lähemmäksi itseensä. Tiinan avonainen suu lähestyi Jorman siitintä... joka pikkuhiljaa hävisi vaimoni nieluun, aina puoliväliin asti. Jormalla oli valtavan iso kalu (Arvioisin 22 cm) ja Tiina ryki sitä ulos suustaan, mutta vyö piti hänet paikoillaan.

"Nyt saat akka koko kyrvän suuhusi! Otahan happea! "

Vaimoni hengitti äänekkäästi suu auki kunnes Jorman siitin pikkuhiljaa meni Tiinan suuhun...syvemmälle ja syvemmälle... Jorma piti vyöstä kiinni ja Tiinan pää rimpuillen lähestyi Jorman mahaa... kunnes nenä otti kiinni. Tiinan kaula paisui siittimen edetessä syvemmälle, silmät olivat kauhusta vääristyneet ja vaimoni pyrki pois Jorman otteesta.

"Noin! nyt olen vienyt neitsyytesi ruokatorvesta! Ei se niin kummoista ole... NIELET VAIN KYRVÄN SISÄÄN, pääset helpommalla! "- sanoi Jorma vetäessään kaluaan pois päin Tiinan suusta, hitaasti.

"Niele se, menee helpommin"

Taas Jorma veti vyöstä ja Tiinan avonainen suu lähestyi Jorman siitintä, kunnes oli suussa... näin kun vaimoni alkoi niellä Jorman kalua kurkkunsa, silti rykien, hädissään, Tiina nieli ja nieli... Jorman kalu eteni Tiinan kurkkuun, näin kuinka se liikkui ruokatorvessa eteenpäin, se oli kauheaa...

Vielä oli puolet menemättä Tiinan yhä yrittäessä niellä tuota jättimelaa kun Jorma pikkuhiljaa veti vyöstä Tiinan päätä lähemmäksi itseensä.

Lopulta Tiinan kurkku oli taas paisunut, hän oli kumartunut suoraksi Jorman edessä, koska Jorman jäykkä kalu tunki eteen päin Tiinan kurkussa, kunnes oli koko kauheudessaan Tiinan sisällä.

Jorma ujutti sormillaan pussit Tiinan suusta sisään levittäen Tiinan huulia, kunnes pussit lurpahtivat Tiinan suuhun. Tiinan suu näytti kuin sen sisällä olisi pallo...tai kun hän olisi orava, ruokavarasto suussa...kurkku suorana...posket täynnä...

Sitten Jorma vetäytyi ulos ja alkoi puskea kaluaan Tiinan suuhun pitäen kaksin käsin tämän niskasta kiinni, survoen kalunsa joka kerta pohjaan asti. Jorman selkä oli kaarella ja pakarat liikkuivat supistuen eteen ja taaksepäin hirmuista vauhtia ja Tiina korahteli suu avoinna... En halunnut katsella... Tiinan pää liikkui väkisten Jorman käsien painostamana Jorman mahaa kohti, mutta Jorman lantion iskusta heti taaksepäin, kunnes Jorman kulli oli tullut kokonaan Tiinan suusta ulos...mennäkseen rajulla vedolla takaisin Tiinan kurkkuun, joka paisui kuin olisi niellyt hk:n sinisen...tämä vain oli isompi

Yhtäkkiä Jorma survaisi kalunsa vaimoni suuhun pitäen sitä pohjassa asti naama hirveässä virneessä. Arvasin tämän saaneen... Jorma pyöritti vaimoni päätä ja teki pari supistusliikettä pakaroillaan. Jorman vetäessä kaluaan pikkuhiljaa pois päin Tiinan suusta, kunnes terska oli Tiinan avonaisen suun huulien välissä, niin aivan kuin olisi kusella ollut... ravisti tipat...ja pyöräytti kulliaan Tiinan suussa, venyttäen Tiinan poskia...

Tämän jälkeen Jorma kääntyi minuun päin...

"Kuule, et ikinä tule saamaan tällaista suihinottoa!" ja lisäsi...

"Ensikerralla kun vaimosi avaa suunsa...vaikka sanoakseen jotakin... muista aina, että hän nieli tämän jättiläisen... "

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute