Herkku-puhelin
Hierojan kotikäynti
-X-

Soitin ovikelloa, olin sopinut hieronnasta pariskunnan miehelle heidän kotonaan. Mies, Jukka, tuli avaamaan oven ja pyysi hymyillen peremmälle. Hänen vaimonsa, Tiina, oli vielä töissä ja tulisi vasta illalla kuulemma kotiin. Juttelimme niitä näitä ja samalla kasasin matkapöytäni, ja valmistelin liinat ja rasvat paikoilleen. Olimme sopineet jalkahieronnasta, joten Jukka riisui farkkunsa ja kävi pöydälle makaamaan alushousut jalassa.

Aloitimme hieronnan pohkeista ja takareisistä, samalla jutellen yleisistä asioista. Kun tuli kääntymisen vuoro, Jukka hieman epäröiden kysyi olisiko mahdollista pitää pieni tauko. Naurahtaen sanoin vain että ei tässä nyt taukoja pidetä, hierotaan etupuoli saman tien vaan. Hieman punastuen Jukka kääntyi, ja koitti peitellä etumustaan. Huomasin alushousujen sisällä kovana olevan kyrvän, mutta koitin käyttäytyä kuin mitään ihmeellistä ei olisi tapahtunutkaan.

Kun asettelin liinaa alushousujen suojaksi, sormeni koskettivat Jukan kalua ja hän huokaisi. Koitin rikkoa hieman jäätä ja tokaisin että Jukan pitäisi koittaa olla ihan rentona nyt vaan. Jukka koitti soperrella ja selitellä hämillään, mutta keskeytin hänet kysymällä ajatteliko hän vaimoaan vai minua. Pienen hiljaisuuden jälkeen Jukka vastasi ajatelleensa minua hieromassa häntä alasti. Hymyilin takaisin ja aloin avata housujani samalla katsoen Jukkaa kysyvästi. Hänen ilmeestään näki että hän halusi sitä, joten riisuin itseni täysin alastomaksi, ja jatkoin hierontaa sen kummempia odottelematta.

Samalla kun hieroin näin miten Jukka vähän väliä vilkuili kaluani, joka on myös suhteellisen kookas ja hyvin muodostunut. Kun olin saanut jalat hierottua myös etupuolelta, tarrasin Jukan kovaan kyrpään tiukasti kiinni ja totesin siellä olevan vielä jäykkyyttä. Jukka ähkäisi yllättyneenä. Otin kalun ulos alushousuista, ja katselin tuota normaalimittaista, mutta kaunista kyrpää. Aloin hitaasti hyväillä sen vartta, ja riisuin Jukan alushousut kokonaan pois. Samalla kun runkkasin ja hieroin Jukan kyrpää ja kasseja, hän alkoi varovasti koskettelemaan omaa kaluani, joka hitaasti paisui täyteen mittaansa. Jukan otteista päättelin ettei hän ollut ennen koskenut toista miestä.

Siinä toisiamme runkkaillessa kuulin miten ulko-ovi kävi, ja molemmat jähmetyimme. Olimme molemmat alasti ja kyrvät kovina, joten asioiden peitteleminen ei olisi onnistunut mitenkään. Ovensuussa näimme nyt Tiinan, joka oli tullut kotiin. Kaikki kolme vain tuijotimme toisiamme, kunnes Tiina rikkoi hiljaisuuden tokaisemalla "Jaahas..." ja meni istumaan viereemme sohvalle.

"Jukka on joskus kännissä paljastanut että on hieman haaveillut toisen miehen koskettelusta, mutta ei ole uskallus riittänyt. Näköjään nyt sitä riittää", Tiina sanoi ja kehotti meitä jatkamaan siitä mihin jäimme. Jukka oli selvästi lähes paniikissa, joten ajattelin antaa hänelle muuta ajateltavaa ja aloin voimakkaasti nuolla ja imeä hänen kaluaan. Jukka sulki silmänsä ja alkoi huohottaa. Samalla kun otin Jukalta suihin katselin Tiinaa, joka selkeästi alkoi olla erittäin kiihottuneessa tilassa. Hän katseli minua suoraan silmiin, ja hitaasti riisui paitansa ja housunsa, kunnes oli alusvaatteillaan sohvalla. Hän hieroi rintojaan ja toinen käsi pyöri pikkuhousujen sisällä.

Tiinakin alkoi huohottaa raskaammin, ja Jukkakin alkoi olla laukeamispisteessä. Runkkasin Jukan kalua voimakkaasti kädelläni, samalla kun terska oli suussani. Hetken päästä Jukka alkoi vääntelehtiä ja annoin hänen laueta suuhuni. En kuitenkaan niellyt, vaan annoin sperman valua hänen kalulleen. Runkkasin vielä kovaa kalua hitaasti, levitellen hänen spermojaan kalun päälle. Ilmeisesti Tiina oli lauennut samalla, sillä hän vain makasi sohvalla raukeasti ja katseli Jukan kalua.

Itselläni seisoi todella kovasti, ja tämän huomattuaan Tiina sanoi Jukalle "ei kai sinua haittaa, jos minä maksan hierojalle tästä ylimääräisestä työstä" ja iski silmää. Jukka katseli pöydällä maaten miten Tiina tuli eteeni, ja ilman hidastelua otti kaluni suuhunsa ja aloitti imemisen kuin irstaimmassa pornofilmissä. Ei kestänyt kauaakaan, kun tunsin miten orgasmi teki tuloaan. Tartuin Tiinan hiuksista ja työntelin kaluani hänen suuhunsa. Tiina otti kaluni todella syvälle suuhunsa, eikä hellittänyt otettaan vaikka laukesin voimalla hänen suuhunsa. Ilmeisesti Tiina oli harjoitellut suihinottoa perusteellisesti, sillä hän ynisten nieli kaiken sperman ja nuoli kalua vielä laukeamisen jälkeenkin.

Tämän jälkeen hän meni suutelemaan Jukkaa, ja itse aloin pukeutumaan sillä olin aikataulustani jo reilusti jäljessä. Lähtiessäni Tiina huikkasi että seuraavalla kerralla hän haluaa hieronnan, ja perusteellisen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute