Herkku-puhelin
Erääna iltana
nello

Päädyttiin kaverin kaa after hour -paikkaan ku kaikki muut kapakat on jo suljettu.. Ollaan illan mittaan juotu muutama paukku liikaa joten katse harhailee ja päätyy seksikkääseen, ruskettuneeseen mieheen joka istuu baarin toisella puolella.

Vahan aikaa kerään rohkeuttani ja päädyn pojan viereen istumaan. Muutama katse paljastaa mitä mielessäni liikkuu... Lihaksikkaat kedet koskettaa mun arkaa ihoa rintojen ja kaulan kohdalla. Vinkkaan pojalle silmää ja näytän että seuraa mua.

Ulkona on kylmempää ku normaalisti egyptissä, tunnen kuinka nännini kovettuvat ja pilluni kastuu. Hypätään taksiin, kerron osoitteen ja kohta ollaankin jo asuntoni ovella.

Tupakan verran pystyn vielä pidättäytymään, mutta sen jälkeen otan pojan kädestä kiinni ja ohjaan huoneeseeni.

Pimeys sokaisee hetkellisesti ja sen aikana poju on jo ehtinyt ottamaan vaatteensa pois ja tulee aivan eteeni iso kyrpä sojottaen. Päälläni on enää ainoastaan alushousut, jotka on tosin jo läpimärät. Otan ne pois samalla ku poika suutelee mun kaulaa, huulia, rintoja...

Päädyn makuuasentoon, poika vieressäni rintoja hyväillen. Huokaisen syvän ja tartun miehen kyrpään, vetäen esinahkaa pari kertaa edestaas. Poika voihkaisee, suutelee intohimoisesti, tulee aivan kasvojeni eteen ja upottaa elimensä suuhuni ja aloitan imemisen. Sisään, ulos, sisään, ulos... Välillä lipoen ja nuollen... Kassit kädessäni tunnen kuinka kyrpä rupee sykkimään ja laukeaa suoraan suuhuni. Nielen kaiken mikä ulos tulee ja nuolen kyrvän puhtaaksi.

Menen mahalleni makaamaan ja poika tulee päälleni uudelleen kovettuneen kyrvän kanssa. Ohjaan sen oikeaan reikään ja annan miehen tulla sisääni koko mitalla. Mmm, tuntuu taivaalliselta ku iso suonikas, paksu kyrpä liikkuu sisälläni hitaasti mutta varmasti. Minua kiusataan, kyrpä välillä tulee ulos kokonaan ja sitten ihan muutama sentti menee sisään pyörittäen itseään sisälläni, antaen mulle nautinnon...

Pyydän poikaa tulemaan sisälleni kovaa ja nopeasti, jonka hän mielihyvin tekeekin...

Mmm, ihan just tullaan kumpikin, ihan just... Nyt!!

Poika upottaa itseään sisääni antaen koko lastin tulla sisääni paineella niin että tuntuu vielä muutaman minuutin jälkeenkin.

Aamulla kun heraan, vieressäni on lappu jossa lukee kiitos ja puhelinnumero.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute