Herkku-puhelin
Tapaaminen yökerhossa
John-Little

Olimme sopineet netin välityksellä hieman erilaiset sokkotreffit. Tällä hetkellä tiedämme toisistamme vain sen mitä olemme toisillemme kirjoittaneet. Sinä olet 24-vuotias nainen, yli 170 pitkä, hoikka ja vaalea. Minä olen 28 vuotta, yli 180 cm, urheilullinen ja myös vaalea.

Olemme saapuneet molemmat omassa seurassamme baariin ja ilta on sujunut kummallakin pienen lisäjännityksen aiheuttaman kiihottumisen kutittaessa jalkoväliä. Oikeasti olen hekumoinut sinusta jo pari päivää ja kaluni alkaa seistä heti kun ajatukset hieman harhailevat. Olen huomannut kuvaukseen sopivan neidin katselevan minun suuntaani aina välillä, mutta olen yrittänyt olla välinpitämätön. Tarkoituksena, että et voi olla varma olenko sinun tämän illan treffisi vai en.

Menen täyteen ahtautuneen baaritiskin eteen jonottamaan juomaani kun tulet viereeni. Ylläsi on sovitusti polvipituinen hame ja edestä napitettava paita. Tulet aivan kiinni minuun ja sanot sovitut sanat

- minulla on tarjolla herralle jotain...

- mitä? kysyn

- jotain kuumaa, kosteaa ja liukasta...

- niinkö? Missä?

Painaudumme tungokseen ja otat kädestäni kiinni. Ohjaat sen jalkojesi väliin. Käteni nousee reittäsi pitkin ylöspäin ja yrität levittää jalkojasi sen verran kuin kenenkään huomaamatta on mahdollista. Olen juuri pääsemässä perille kohteeseen kun vierestämme kaveri saa oluensa ja lähtee työntymään poispäin. Ohjaan sinut itseni ja baaritiskin väliin ja käsken sinun tilata meille juomat. Asetun taaksesi baarijakkaralle niin, että pystyn sopivasti jatkamaan siitä mihin jäin. Seisot tiskillä miesten ympäröimänä ja tunnet käteni reidelläsi. Hameesi nousee ylöspäin samalla kun käteni nousee ylöspäin. Huomaan, että olet tehnyt kuten sovittu ja jättänyt pikkuhoususi pois ja kiimainen pikku pillusi on kastellut reitesi. Koitan sormella klitoristasi juuri kun viereinen mies heittää sinulle jonkun iskurepliikin. Vastaat hänelle jotain epämääräistä samalla kun sormeni kiertää jalkovälissäsi. Levität jalkojasi hieman enemmän kun tunnet sormeni etsivät reittiä sisääsi. Painan vaikeasta asennosta johtuen peukaloni sisääsi ja tunnen sinun värähtävän. Liikuttelen sormeani sisälläsi ja tiedän, että sinun täytyy keskittyä että et laukeaisi. Baarimikko ottaa tilaukset ja annat hänelle rahat hieman tärisevin käsin. Viereinen mies on ilmeisesti huomannut puuhamme koska katselee meitä hieman ihmeissään. Kaluni on räjähtämispisteessä ja haluaisin ohjata sinut suoraan vessaan ja työntyä voimalla sisääsi. Märkä pillusi kertoi minulle sinun haluavan aivan samaa.

Olemme kuitenkin sopineet illalle muuta ja jatkamme omiin suuntiimme. Pienen tauon jälkeen tulette ystävinesi hakemaan meitä tanssimaan ja tunnen ystäviäni sen verran, että totta kai he yrittävät tanssia niin lähellä kuin se vain mahdollista. Pyörität seksikästä kroppaasi milloin kenenkin kaverini työntyessä ahtaassa tanssi tilassa aivan viereesi. Tilanne saa sinut selkeästi tiedostamaan, että pillusi suojana ei ole niitä normaaleita pikkuhousuja vaan äsken äärimmilleen kiihotettuna se valuu pitkin paljaita reisiäsi.

Lähdemme tanssilattialta yhtä aikaa kohti vessoja. Tiedän tilanteen jännittävän sinua. Onneksemme täydessäkin baarissa löytyy miesten puolelta vapaa koppi. Kuulet vihellyksiä perässämme kun ahtaudumme sisään koppiin. Sinua tilanne sekä hävettää, että kiihottaa. Tunnet itsesi kiimaiseksi nartuksi joka antaa vieraalle miehelle baarin vessassa. Istut pöntön kannelle ja avaat puserosi ja riisut rintaliivisi. Paljaat rintasi ja etenkin nännisi kertovat sinun kiihottumisesta. Seison edessäsi ja katselen hetken sinua ja paljaita rintojasi.

- Aloita, sanon.

Jatkat iltaa kuten sovittu. Avaat housuni ja otat äärimmilleen jäykistyneen kaluni esiin. Hierot sitä vasten huuliasi ja otat nuolet sen vartta. Tunnen kuinka kielesi leikkii kiveksilläni ja nousee pitkin kaluni vartta aivan terskan päähän asti. Tunnen räjähtäväni jo pelkästä kiusaamisesta. Otat kaluni suuhusi ja aloitat imemisen. Huomaan, että olet oikeasti melko kokematon kuten olet kertonut. Olen kuitenkin äärimmilleni kiihottunut ja kaikki mitä teet suullasi tuntuu taivaalliselta. Otan päästäsi kiinni, jotta otat kaluni syvemmälle suuhusi. Painelen päätäsi vasten kaluani kun tunnen paineen purkautuvan. Huohotan kuin mieletön ja jalkani tuntuvat pettävän. Lastini lentää syvälle suuhusi, mutta määrä on liian suuri. Osa valuu suustasi paljaille rinnoillesi. Olet kieltämättä rietas näky paljaine rintoinesi, sperman valuessa suupielistäsi. Hitaasti puet rintaliivisi ja paitasi takaisin yllesi. Näytät melkein kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ainoastaan voimakas puna kasvoillasi kertoo tapahtuneesta.

Tyydytykseni sai minut tyytyväiseksi, mutta kuten olemme sopineet, sinä et laukea vielä. Olen kertonut, että teen päätökseni jatkosta vasta kiimaisen pillusi tarkistamisen ja suihinoton jälkeen. Jos haen sinut viimeisille hitaille tiedät läpäisseesi...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute