Herkku-puhelin
Eilen
Tuula

Joka mies oli mielessäni, kaikki miehet. En taaskaan ollut saanut kotona kunnolla, alkoi vihloa. Pyysin heidät molemmat, päällekkäisvaraus, käymään työhuoneessani. Tulivat ja ymmärsivät! Kivaa, kun on noita miehiä, noitamiehiä?, tarpeeseen. Olen pitkään haaveillut saavani takaa, nojaavani työpöytään, alastomana ja niin auki kuin vain voin. Teiltä se käy, olenhan teidät, kaksi miestä siihen "kouluttanut".

Tottuneesti ripustit "pahvit" näköesteeksi, kun sen nuoremman, kiimaisemman, munaa laitoin juhlakuntoon. Parhaat "hoidot" tiesin saavani sinulta, kunhan nuorempi olisi vähän "rauhoittunut". Tiesin sinut, sinun kovan kalusi ja lujan luottamuksen, minuun.

Nuorempi alkaa tulla, tunnen pussien tutun supistelun ja kohta saan, hän saa ja saan suuntäydeltä syötävää. Odotan sinua. Tänään saat tulla sinne, missä kukaan ei ole käynyt. Olet tutkimusretkellä, minussa. Ymmärrät ensikertaisuuteni, varovasti. Noin kovaa, mitään, en koskaan ole tuntenut sisälläni! Nuorempi heräilee suuhoidossa uudestaan.

Olet siellä. Perinpohjin. Ihanat pussit hakkaavat. Nuorempi pullistuu ja paisuu. Suussani. Alat tulla, tunnen sen näitten työpaikka"keskustelujen" kautta, kun pussisi vetäytyvät ihanasti. Hetkeksi, irti minusta. Sitten alat tulla, voimalla. Aistin sinut ja haluaisin halata, sen kuitenkin sovimme kielletyksi, aikoja sitten.

Nuorempi saa toisen kerran, maistan hänet. Saan taas suun täydeltä, voi sitä nuoruutta.

Huomenna haluan teitä molempia, taas kerran. Olette valmiina aivan varmasti. Minua, itseänne varten. Toiveeni on kehittää kehittävä, alaston, kehityskeskustelu ja tunnen siinä onnistuneeni. Ainakin minä olen tyytyväinen, tyydytetty.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute