Herkku-puhelin
Maalaissonnien astuttamana III
worker

Emäntä nosti hamettaan ja paljasti mustan pehkon. Karvoitus oli tuuheaa ja kiharaista, se ulottui melkein napaan. Ympärillä pörräsi kärpänen. Jostain planeetan syvyydestä kuulsi verenpunaiset hieman avonaiset häpyhuulet, joita emäntä esitteli sormusten verhoamilla sormillaan.

Emäntä oli yli neljänkymmenen, tumma ja verevä, hyvin ronskin ja vahvan näköinen maalaisnainen. Hänellä oli yllään kumisaappaat, polviin ylettyvä kukkahame ja työtakki, jonka alta näkyi läpi kaksi suurta, hieman roikkuvaa rintaa. Emäntä seisoi hajareisin edessäni, hieman etukenossa, kuin tyrkyttäen piirakkaansa. Pelkäsin jo hetken, että hän alkaa pissata. Sen sijaan hän astui lähemmäksi, tarttui hiuksistani kiinni ja painoi kasvoni vanhalle vitulle, joka tuoksui sardiinipurkin ja ummehtuneen kellarin sekoitukselle. ”Maistahan narttutyttö emännän lämmintä piirasta”, hän sanoi.

Miten tähän oli taas päädytty. Ensin kahden nuoren isännän kynsissä, sitten kolmen mullikoululaisen, mitä vielä. Näin olin ajatellut, kun pojat laittoivat kiertopalkinnon liikkeelle. Aamu jo sarasti horisontissa ja mansikkapelloilla oli kosteaa huurretta, kun minut kannettiin pukuhuoneesta navettaan. Ohitimme vasikat ja lehmät. Minut vietiin sonnipuolelle, suureen heinäkasaa ja sidottiin kiinni parteen kahleilla. ”Odota hetki, pian se ämmä tulee…mullikoulun pääemäntä ja opettaja”, yksi kundeista oli huutanut. Sitten pojat olivat poissa ja tilalla oli eläimien mylvintä, kuuman kostea talli ja lemuava sonnan aromi. Ja sitten navetan oviaukosta asteli tämä pääemäntä, toisessa kädessä juottoämpäri ja toisessa pesurätti. Nähtyään minut hän tiputti ämpärin ja katseli ympärilleen. Kun hän ei nähnyt ketään, hän työnsi kämmenensä työtakin sisään ja alkoi hyväillä rintojaan.

”En halua”, sanoin tarjotulle pimpsalle. Emäntä tulistui siitä ja kiskaisi kahleista. Kurkkuani hiersi metallinen puristava ote. Olin tukehtua siihen paikkaan. ”Yritetääs uudestaan narttu pieni, maistas nyt, kun nätisti tarjotaan”. Kasvoni painautuivat pehmeälle mättäälle, jonka pintaa varjosti synkkä sademetsä, pistäen karheasti poskiini. Emäntä ohjasi kieleni vitun portille ja pyysi nuolemaan. Maistoin ensin varovaisesti ja emännältä pääsi matala kurkkuääni – sellaisia ääniä kuulee vain Avarassa luonnossa. Värkki maistui vahvalta, hieman väkevältä, mutta samalla hapanimelältä silakalta. Vitusta pulputti muutama pisara pillulimaa. Emäntä työnteli torttuaan ahnaammin ja pian koko pääni oli rouvan haarojen välissä ja reisien pihtiotteessa. Pyörittelin klitorista kielelläni vikkelästi ja rouva murisi kuumasti.

Otin sormeni avuksi ja työnsin sen väljään tussuun. Emäntä nytkähti ja lypsi vitullaan kättäni vasten. Sormeni katosi karvareuhkaan ja palasi sieltä valuvan märkänä ja lemuavana. Nopeutin tahtia ja nussin kahdella sormellaan, mutta emäntä nousi yhtäkkiä pois ja pyysi odottamaan. Hän palasi leveä lantio navettatakissa keikkuen mukanaan mansikkaropponen. Emännällä oli suupielellään kieroutunut hymy. Hän poimi turpean mansikan – kenties minun poimimani – rasiasta ja heilutteli sitä. Sitten hän livautti sen vittuunsa ja rupesi nauramaan. Katselin vierestä miten kokenut tamma uitti marjaa vitussaan. Uiteltuaan tarpeeksi emäntä kiusoitteli mansikalla poskeani pitkin ja survoi sen suuhuni kantoineen päivineen. Outo maku.

”Käys tyttönen selälleen ja levitä sorkkasi”, emäntä komensi. Menin selälleni sontaan ja avasin haarukkani. Rouva katseli vierestä ja sylkäisi karvattoman pimpsaloorani päälle. Emäntä hieroi hellästi kokeneella kourallaan tussuani päältä ja kokeili sen kosteutta. Taisipa löytää sisältä melko paljon tuoretta spermaa. Emäntä kumartui niin lähelle kasvojani, että toinen suuri ja hyllyvä jauhopussitissi pulpahti esille ja suoraan kasvoilleni. Nännipiha oli tummanpuhuva ja itse nänni äskeisen mansikan kokoinen. Nainen hieroi tissillään kasvojani ja nauraa röhisi. Näin miten hänen kainalostaan pyrki esiin pitkiä, kiharaisia karvoja, joiden päällä kiilsi hajuveden ja hien sekoituksesta muodostuneita hopeisia helmiä. Yksi läsähti suoraan suupielelleni.

”Saat sellaista, mitä pojuilla ei ollut tarjota”, emäntä kuiskasi käheästi ja kumartui kaivamaan jotain. Emännän kädessä oli lypsimet. Nelihaaraiset, metallinkiiltävät ja kumitiivisteillä vahvistetut lypsimet. Emäntä otti yhden lypsimen haaran ja alkoi sulloa sitä vittuunsa. Uskomatonta miten niin suuri metallisuppilo upposi sisälle karvapesään. Emäntä huokasi syvään ja liikutteli lypsintä sisällään. Kun hän vetäisi sen karvatupesta esille, lypsin oli kostea, huuruinen ja höyryävä.

”Nyt se on valmis, lunttu”, emäntä sanoi ja painoi ensin tiivisteosan häpyhuulilleni. Se tuntui pehmeältä kuin terska. Kun kostutettu metalliosa liukui sisään, päästin kiljaisun. Emäntä työnsi kätensä haalareideni sisälle ja rutisteli kovettuneita nännejäni, jotka olivat paljon pienemmät kuin parikymmentä vuotta vanhemmalla rouvalla. ”Sattuu”, vinguin. Emäntä kuitenkin työnsi päättäväisesti lypsimen niin syvälle kuin se meni ja alkoi liikutella sitä. Lypsin olin viileä ja kova, se jatkoi liikettään vaikka pilluni supisteli. Emäntä rutisteli nännejäni kovempaa. Hän otti toisen lypsimen kouraansa ja painoi sen vaivatta omaan vittuunsa. Emäntä istui lypsin sisässä ja samalla survoi toista sisälle haalareissani olevasta reiästä.

Lypsin tuntui suurelta, mutta samalla hieroi nautinnollisesti tussuni reunoja ja klitorista. Varsinkin sen tiivistepää kutkutteli lähellä kohtuani. Työntelin jo esinettä vastaan ja se meni yhä syvemmälle. Upotin rakennekynteni sontaan ja hytisin lypsintä vasten rinnat ja letti heiluen. Kun emäntä työnsi suuren ja velton rintansa nänni edellä suuhuni ja maistoin sen miedon hien ja lämmön, sain kuuman ja raivoisan orgasmin. Kesken orgasmin emäntä veti lypsimen pois pimpasta ja sieltä alkoi suihkuta lähes kirkasta pissaa suoraan emännän syliin ja vittuun. Silloin emäntäkin ulvahti ja tärisi lypsintään vastan.

Makasimme liejussa märkinä vain lypsimet välillämme. Emäntä kiskoi lypsimen pois vitustaan ja suuteli minua suulle. ”Nyt lypsylle. Ja alahan painua, lutka!”.

Kävelin ylisuurissa haalareissa ja tukka heinissä pihalle. Aurinko oli jo korkealla ja pääskyset puhkoivat sen rikki syöksyillään. Kaukana siinsivät mansikkapellot, joissa taas odotti uurastus. Lähdin kävelemään hieman horjuen ja leveässä haarakäynnissä, pillu aika turtana. Päätin, että ensi kesänä menen kaupunkiin kesätyöhön. Kun tulin risteykseen, josta käännyttiin mansikkapelloille ja kaupunkiin, huristeli vastaan traktori. Ensin se ajoi ohi, mutta sitten pysähtyi pientareelle. Traktorista avattiin ovi. Siellä istui Kimi ilman paitaa. Katselin hetken traktoria ja mansikkapeltoja, sitten taas kaupunkia kohti. Aurinko osui kasvoihini ja lämmitti mukavasti pisamia. Mietittyäni lähdin valitsemaani suuntaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute