Herkku-puhelin
Hoitsu
Mikael

Makailen sairaalassa polvileikkauksen jälkeen toipumassa. Leikkauksesta on jo kolme viikkoa, ja vielä pitäisi viikko maata täällä. Olen kahden hengen huoneessa, mutta tällä hetkellä huoneessa ei ole muita. Sinä saavut huoneeseen sairaanhoitajan valkoisessa mekossa tarkistamaan potilaan tilaa. Pulssi ja verenpaine pitäisi mitata. Otat ranteestani kiinni ja mittaat pulssiani. Kosketuksesi ja ympärilläsi leijaileva hajuveden tuoksu saa pulssini ja verenpaineeni nousemaan.

Kurkottaudut lähemmäksi, jotta voisit kuunnella stetoskoopilla sydäntäni. Mitä pidemmälle kurkotat, sitä parempi näkymä minulla on kaula-aukostasi sisään ja sitä korkeammaksi pulssini ja verenpaineeni nousee. Myös peitossa on jalkovälissäni jo pieni kohouma. Suutahdat hieman ja tuhahdat, ettei mittauksesta tule mitään. Lähdet kävelemään ovea kohti ja ajattelen jo, että menet pois luotani. Laitat kuitenkin oven lukkoon ja samalla huomaan, että mekkosi alla ei näyttäisi olevan pöksyjä, sillä mekon läpi ei näy saumoja.

Kohouma peitossani nytkähtää isommaksi ja korkeammaksi. Sanot minulle, että pitää ilmeisesti helpottaa potilaan oloa ennen kuin verenpaine pystytään mittaamaan. Otat peiton pois päältäni ja vedät bokserini tottunein ottein jalastani. Kullini on jo melkoisessa tanassa. Otat siitä kädellä kiinni ja runkkaat muutaman kerran, sitten nuolaiset sitä ja aloitat kunnon suihinoton. Tuntuu taivaalliselta, olen ollut kolme viikkoa ilman seksiä ja meinaan laueta melkein heti. Saan kuitenkin pidäteltyä ja sinäkin näytät haluavan täytettä muualle kuin suuhusi. Minulla seisoo niin, että kipeää tekee, kyrpä on suurempi ja kovempi kuin koskaan.

Avaat mekostasi alimpia nappeja ja nouset hajaraisin päälleni. Pillustasi valuu kiimanesteitä päälleni jo ennen kuin kyrpäni koskettaa sinua. Ohjaat toisella kädelläsi kivikovan kyrpäni sisälle märkään, lämpimään ja ihanan pehmeään vittuusi ja jäät hetkeksi paikoillesi. Otan sinua rinnoista kiinni, mutta sinä käsket minun irrottaa otteen ja pitää kädet aisoissa. Potilaalla ei kuulema ole oikeuksia moiseen. Mieleni tekisi hyväillä kasvojasi, silittää hiuksiasi, kouria rintojasi, ottaa kiinni reisistäsi tai lanteistasi, mutta on pakko pitää kädet kiltisti sängyllä. Alat keinua päälläni siten, että saat parhaan kosketuksen ja kiihotuksen klitoriksellesi. Tuntuu taas aivan taivaalliselta!

Alat ratsastaa hitaasti, pikku hiljaa vauhtia lisäten. Nesteesi valuvat vitustasi koko ajan päälleni; sinäkin olet kaivannut tätä. Varoitan sinua, että kohta tulee, en kestä enää kauan. Laukean sisääsi, ammun kolmen viikon lastit vittusi perukoille. Tuntuu, että painetta riittäisi lennättämään sinut maata kiertävälle radalle. Tunnet kuuman sperman ja kullini sykkeen sisälläsi ja sinäkin laukeat ynähtäen. Kumarrut puoleeni ja annat pienen suudelman. Kohta jo nouset päältäni, haet märän pesusienen ja peset jo pehmenneen kullini hellästi. Muutaman minuutin kuluttua pulssi ja verenpaine ovat jo mallikkaissa lukemissa. :-)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute