Herkku-puhelin
Me ja Masa
Aviomies

Aina sitä oppii uutta ystävistään: Matti on ainoa nuoruusvuosilta tähän, lähes kypsään keski-ikään säilyneistä ystävistäni, - siis ystävyys ei ole katkennut tai laimentunut olemattomaksi tuttavuudeksi. Olimme pitäneet yhteyttä, perheineen jo kohta 30 vuotta. Masa nai koulukaverinsa kaksikymppisenä kun oli vähän niin kuin pakko. Nina oli, tai on toki edelleenkin, ihan mukiinmenevä nainen. Kävi Kauppiksen kahden lapsen äitinä. Teki uraansa kaupan alalla ja kun lapset, kolme kaikkiaan, olivat lähteneet tai lähdössä maailmalle hän jätti Masan kuin nallen kalliolle. Kävi ilmi, että Ninalla oli ollut jo pidemmän aikaa suhde erääseen häntä nuorempaan työtoveriin. Niin siis nuorimmaisen lakkiaisten jälkeen Juhannuksena tuli pommi: ”Tota mä haluun ilmoittaa läheisille ystävilleni, että me erotaan Masan kanssa ja mä muutan Teron kanssa yhteen, siis Tero on mun miesystäväni!” – Tolta se kuulosti, Masa oli ilmeisesti jo tietoinen tilanteesta, oli aika alakuloinen, muttei sanonut mitään.

Olemme siis molemmat lähestymässä uhkaavasti 50:n rajapyykkiä. Minä edelleen tiukasti rakastuneena avioliitossa ja Matti juuri eronneena uusiosinkkuna. No meidän: Kaisan ja minun tehtäväksi jäi ystävämme tukeminen erotilanteessa. Enpä ollut ennen kuullutkaan niitä kaikkia pettymyksiä ja tuskantunteita mitä Masa oli joutunut kokemaan liittonsa aikana. Ulkoisesti kaikki oli aina hyvin. Toki Nina oli se hallitseva osapuoli ja joskus raivostuttavan ylikävelevää sorttia. Tilitystä kesti kaiken kesää. Masa vietti mökillämme suuren osan lomastaan ja yhdessäolo oli aika tiivistä. Syksyä kohden oli surutyö jo helpottamassa. Olimme sienireissun jälkeen, elokuun viimeisenä viikonloppuna lämmittämässä saunaa Masan kanssa kun aistin, että taas tulisi jotain: ”Kuule Jukka, mä en varmaan olis selvinny hengissä ilman teitä, - jo viimeiset kymmenen vuotta on ollu yhtä piinaa, nyt mä tajuun sen ja tajuun syynkin. Tai oikeastaan ne monet syyt: - meidän liitto oli kulissi, oikeastaan ihan alusta asti. Mä en tiedä miten mä olin niin sokee. …

…tiedäks, et alkuvuosina mua häiritsi mielettömästi se, tai toi sun avoimuutes, se et sä halasit mua ihan kuin Ninaakin, ei mua se häirinny, et sä flirttasit sen kanssa, mut jotenkin mä halusin pitää sut mun kaverina. Toisaalta mä pidin itteäni niin heterona, et mua muka inhotti kun sä halasit. Nyt mä ymmärrän, et mä oikeesti nautin siitä, vaikka en sitä silloin uskaltanutkaan ittelleni tunnustaa. Mut tänä kesänä mä olen jo osannut nauttia siitä.”

– ”Joo, olen kyllä huomannu eron, enää sä et oo jäykistyny kun mä halaan, oot jopa vastannu siihen.”

- ”Mä mietin viime juhannuksen jälkeen kuka on mun ystäväni, rakkain sellanen ja se oot kyllä sä Jukka ja tietenkin Kaisakin, mut jotenkin se on mulle enemmän systeri.” – Tuo purkaus oli sellainen, jota ehkä olin hiukan odottanutkin, mutta en ihan noin suoraan ja voimallisesti. Nousin ylös penkiltä jolla istuttiin ja vedin myös Masan seisomaan ottaen hänet tiukkaan halaukseen. Tunsin kuinka Masa oli herkässä mielentilassa, spiidas, ei nyt ihan ääneen mutta hiljaa nyyhkyttäen… - Ehkä yhtä avointa halausta ei välillämme ollut ollutkaan, ei ainakaan näin selvin päin. Siinä me sitten seistiin sylikkäin päät toistemme olkapäillä.

No siinä sitten lämmitettiin saunaa ja juotiin kaljoja. Kaisa tuli saunalle kysyen, syödäänkö ensin vai mennäänkö saunaan. Yhdessä me oltiin kolmisin aina saunassa. Ennen, siis Ninan aikaan, yhteissauna oli harvinaista, se edellytti Ninalta aina kohtuullista känniä. Kaisalta menisi sapuskan kanssa vielä puolisen tuntia. Minä siihen sitten ehdotin, että jos me Masan kanssa otettaisiin saunanlämmityslöylyt ja tultaisiin sitten yhdessä syönnin jälkeen kylpemään, oikein perusteellisesti. – Kaikkia nauratti Kaisan poistuessa ylämökille.

Siinä sitten vaatteitamme vähennellessämme olin edelleen hiukan mietteissäni Masan sanoista. Saunaan mennessämme Masa sitten yllätti minut, hän käänsi minut itseään vasten ja halasi, olimme siis ihan ilkosillaan ja tunsin Masan munan reittäni vasten…. – tuo ele sai minut entistä mietteliäämmäksi ja sitten hän irrottaen otteensa kysyi: ”Hei enhän loukannu sua? - mä vaan halusin halata, tuntea sut itseäni vasten.” – ”Eet, mä vaan en heti osannu odottaa sulta tollasta elettä! - Hyvältähän se tietenkin tuntuu!” – Voimakkaita lämpimiä tunteita tuntien otin hänet vuorostani syleilyyni. Estot ja arkuuden unohtaen painauduin häntä vasten saunan lämmössä seisten. Aivan kuin itsestään suumme hakeutuivat suudelmaan. – Sitä emme olleet koskaan ennen tehneet ja nyt se jatkui jo kielarina. Tunsin Masan munan kovettuvan reittäni vasten samoin kuin omani. Vein käden väliimme ja nostin kyrvät vatsojemme väliin, Masa huokasi: ”Tää tuntuu niin saatanan hyvältä!” – ”näin on!” vastasin ja hyväilymme jatkui.

Ei mulla juurikaan ollut aiempaa kokemusta miesten välisestä, mutta Masalla ilmeisesti vieläkin vähemmän. Masa, paras kaverini, tuntui ihanan kuumalta ja kiihottuneelta, tunsin voimakasta halua tuottaa hänelle mielihyvää. Työnsin hänet hellästi istumaan keskilauteelle asettuen hänen eteensä. Kumarruin ja otin Masan kyrvän käsittelyyn. Olin toki joskus runkatessani ajatellut miltä tuntuisi ottaa Masalta suihin… no nyt sain ja halusin! Runkkasin ja imin sitä, puristelin toisella kädellä palleja ja etusormella hieroin pyllyä, - ei kestänyt kauaa, kun tunsin kuinka Masa jännittyi sopertaen, ”multa tulee…- aahh!”

Enpä ollut ennen ottanutkaan mieheltä suihin, - ja nyt ihan ihan loppuun asti. Nyt se tuntui vain jotenkin luonnolliselta, ihan itsestään selvältä, sitä lastia vaan tuntui olevan paljon. ”Kiitos, se tuntui ihanalta!” soperteli Masa ”Ei Nina koskaan tolleen osannu, sitä sai aina vonkata ottamaan suihin, eikä se silloinkaan…!” – ”No se tuntui hyvältä mustakin!” sanoin samalla kohottautuen ja suudellen Masaa. ”Sä otit kaiken suuhus, miltä se maistui?” – Kumarruin uudestaan suutelemaan tällä kerralla avoimin suin työntäen makua kieltäni Masan suuhun: ”Tolta, haluutko maistaa enemmän?” – Masa kumartui kuuliaisesti kohti munaani, sitä varovasti suukottaen. ”Hei ei sun nyt tarvii, kyllä me ehditään, otetaan nyt löylyt ja käydään uimassa ennen ruokaa.”

Kaisa oli loihtinut maittavan illallisen keräämistämme sienistä, mm. herkkutateista. Masa oli nyt innostunut sienestämään kanssamme. Nina ei aikanaan voinut käsittää innostustamme kulkea metsissä sienten perässä eikä sitä miksi itse kerätyt sienet olivat jotenkin parempia tai arvokkaampia kuin kaupasta ostetut. Puhuimme myös paitsi yhteisestä harrastuksesta myös meistä ja suhteestamme. Kerroin Kaisalle, että minä ja Matti just saunalla tunnustettiin toisillemme rakkauttamme. Seksistä en maininnut, mutta uskon Kaisan poimineen antamani viestin.

Aterian päätyttyä nousimme yhdessä keräämään astioita. Kun Masa ilmoitti joutuvansa poistumaan tarpeilleen, tartuin Kaisaa kädestä ja piiritimme Masan kietoutuen halaukseen kolmistaan. Se tuntui todella hyvältä, hyväilyltä ja eroottiselta. Masan poistuttua tartuin Kaisaa hartioista ja silmiin katsoen kysyn: ”Nyt, tänäänkö?” Kaisa katsoi minua hetken ja nyökkäsi hymyillen. Halasimme lämpimästi, tunteemme ja ajatuksemme osoittaen. Olimme monta monituista kertaa puhuneet mahdollisuudesta toteuttaa yhteinen fantasiamme, rakastelu kolmistaan toisen miehen kanssa. Halusin todella nähdä, kuinka Kaisa saa vierasta munaa ja ajatus nuolla toisen kundin, varsinkin Masan spermaa Kaisan pillusta oli kiihottavuudessaan aivan huippua.

No siitä me sitten menimme saunaan, mutta toisin kuin normaalisti, ilmassa oli selvästi kiihottuneisuutta ja eroottisia ajatuksia. Masa katsoi harvinaisen suorasukaisesti Kaisan riisuutumista ja minä tuijotin Masan lievään stondikseen paisunutta munaa. Kaisa nautiskeli selvästi tuijotuksistamme ja ilmapiirin latauksesta. Löylyyn istuuduimme Masan kanssa Kaisan molemmille puolille. Huomasin Kaisan vilkuilevan Masan paisunutta kullia, - no olihan se ennenkin tuollainen ollut, mutta nyt… - tietoisuus päätöksestämme lisäsi jännitystä. Omakin munani pyrki ylös ajatusten siirtyessä odotettavissa oleviin tapahtumiin.

Löylynheiton sihahdusten tahdittaman hiljaisuuden rikkoi Kaisa kysymällä yllättäen Masalta onko hän edelleen tämän mielestä seksikäs? – No tuohon ei todellakaan auttanut vastata muuta kuin myöntävästi. Rohkeasti Masa kyllä käytti tilaisuuden hyväksi katsastaen Kaisan varpaista navan alle ja silmistä rintojen kautta takaisin reisien väliin. Ehkä tahattomasti Kaisa vastasi tuohon tuijotukseen levittämällä hiukan reisiään. Kaisan seuraava kysymys oli myös pullonpyörityssarjasta: ”Hei mistä sä eniten pidät naisen kanssa rakastelussa?” ( - Ihan kuin olisi arvannut parin tunnin takaiset tapahtumat saunassamme!) ”No musta on ihana tuottaa naiselle orkkuja, - saada se tosi kuumaksi ja himokkaaksi.” – ”Mä tarkoitan, et millaisistä hyväilyistä ja kosketuksista sä erityisesti pidät?” – jatkoi Kaisa kysymystään. ”No tietenkin, kun muija ottaa kunnolla suihin!” – sai Masa soperreltua, selvästi hämillään tilanteesta: Hänen kyrpänsä oli noussut jo lähes täyteen stondikseen, eikä sitä voinut enää mitenkään peitellä.

Kaisa vilkaisi minua ja jatkoi Masan munan tuijotusta: ”Minusta on ihanaa, kun jätkällä nousee seisomaan mun läsnä ollessa, mun vaikutuksesta!” Sitten hän, ihan luonnollisella liikkeellä otti siitä kiinni ja veteli muutamat varvit, - sitten hän kumartui ottaen sen suuhunsa. Masalla oli himot selvästi jo huipussaan, minä katselin tapahtumia hiljaa itseäni kiihottuneena runkaten. Kaisa kohottautui istumaan ja tarttui toisella kädellä mun kyrpään: ”On muuten upeaa, kun on tällainen upea kyrpä kummassakin kädessä!” Meillä oli aika saman kokoiset, minun ehkä aavistuksen paksumpi ja Masalla sellainen ”pitkä hoikka”.

”Mutta nyt mennään uimaan, te käytte muuten liian kuumana” sanoi Kaisa naurahtaen ja nousten lauteilta. Siinä me sitten katselimme ihanan vaimoni menoa, pyllyn houkuttelevaa keinahtelua. Kaisan mentyä kysyin hiljaa Masalta: ”Haluathan sä naida Kaisaa kun mä oon mukana?” – Masa vilkaisi minua silmät ymmyrkäisinä: ”Et voi olla tosissas, - siis oottekste sopinu?” – ”Joo, tai se on sellanen kummakin huippu fantasia” – ”Tottakai mä haluun, tiedäks, mä oon aina halunnu naida Kaisaa.” Samaa en olisi sanonut Ninasta, ehkä jos jotain ryhmäsellasta olisi joskus kehittynyt, niin siinä tilanteessa, mutta ei muuten.

Laiturille tultuamme Kaisa huuteli vedessä kelluen: ”Hei mihin te jäitte, mä jo epäilin, että te jätitte mut!” - Uimasta noustuamme halailimme toisiamme. Nyt Masakin uskalsi olla mukana ja hyväili aika estottomasti vaimoani. – Sen katsominen tuntui todella hyvältä ja kiihottavalta. Emme malttaneet kuin toiset löylyt kun kävimme kaikki niin kuumana. Siinä sitten saunan jälkeen taas halaillessamme vein käteni Kaisan reisien väliin, - ja kuten olin arvannutkin, ihanan märkä ja liukas se oli.

Saunalta mökille noustessamme, me kundit munat pystyssä ja Kaisa keskellämme ihanan himokkaana olimme varmasti aikamoinen näky. Sisään päästyämme emme pystyneet enää pidättelemään: Masan ja Kaisan suudellessa intohimoisena, kävin minä Kaisan takapuolelle, muna tiukasti rakkaani pyllyä vasten ja sain soperrettua: ”Hei mennään makkariin.” - ”Mä haluun kahta munaa yhtä aikaa”, huokasi Kaisa himokkaana.

... jatkoa tulee jos...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute