Herkku-puhelin
Naapurin Helena
mippe

Tämä tarina on tosi ja tapahtui kesällä -03. Olin silloin 18-vuotias ujo poika ja hieman ujo olen vieläkin. Nämä tapahtumat kuitenkin rohkaisivat minua seksuaalisesti. Oli kesäisen lämmin aamu ja herätessäni ihoni oli nihkeä. Nousin ylös sängystäni, heitin yöhousuni pois ja otin käteeni 16-senttisen, melkein karvattoman munani käteen. Katselin ulkona kävelevää naapurin 43-vuotiasta Helenaa. Hänen kiinteä peppu heilui puolelta toiselle. Pienien valkoisten shortsien vuoksi pepun muodot korostuivat entisestään. Hänen rintansa olivat c-kuppikokoa ja nekin näyttivät mehukkailta pienissä bikineissä.

Munani oli jo kädessäni täydessä mitassa. Esinahka liukui hitaasti ja kiihkeästi terskani yli ja hyvänolon tunne valtasi munassa samalla kun katselin tuota seksipakkausta. Helena käveli suoraan ikkunan alitse ja näin hänen rintansa lähietäisyydeltä. Tissit pullottivat bikineistä ja nännit olivat pystyssä. Olin alasti ihan ikkunan vieressä ja Helena käveli ikkunan ohitse. Katselin Helenaan päin ja hän käveli näkymättömiin. Yhtäkkiä huomasin ikkunassa oikealla puolella kävelevän miehen, joka katsoi suoraan minuun. Hän oli huomannut touhuni ja näki kädessäni seisovan munan. Hän käänsi nopeasti pään pois ja käveli ikkunan ohi.

Säikähdin suunnattomasti ja ajattelin, miten uskallan enää kävellä ulkona. Puin päälleni alushousut, shortsit ja hihattoman paidan. Otin pyykit lattialta käteen ja lähdin niitä viemään äitini käskystä pyykkitupaan. Aukaisin pyykkituvan oven, ja huomasin, ettei siellä ollut ketään. Aloin laittaa pyykkejä koneeseen. Kiihkeä oloni sai rohkean ajatuksen mieleen. Ajattelin laittaa shortsien alla olevat alushousuni koneeseen. Katsoin ovelle päin salaperäisesti, ettei kukaan yllättäisi. Toisaalta toivoin, että joku tulisi. Otin nopeasti shortsit pois ja seisoin hetken pelkät alushousut jalassa. Katsoin vielä kerran taakseni ja otin alushousut äkkiä pois jalasta. Heitin alushousut nopeasti koneeseen, otin shortsit käteeni mutta kiihkeä oloni sai voiton juuri ennen kuin aioin laittaa shortsini jalkaan.

Otin munani käteen ja muutamassa sekunnissa se oli täydessä mitassaan. Esinahka liukui taas liukkaasti terskani ylitse. Kiimatipat kastelivat munani täysin ja käteen vetäessäni pyykkituvassa kuului pelkkää munan lotinaa. Yhtäkkiä ovi avautui ja yritin laittaa nopeasti shortsini jalkaan. Sotkeuduin shortsieni kanssa ja kaaduin lattialle selälleen. Kirosin siinä muna pystyssä selällään maatessani. Askeleet lähestyivät minua ja katsoin ovelle päin. Huomasin ensiksi isot rinnat ja sen jälkeen katsoin kasvoihin. Sehän oli Helena! En osannut tehdä mitään. Helena kyykistyi viereeni eikä puhunut mitään. Hän katsoi munaani ja siirsi päätään munani viereen ja puhalsi siihen kevyesti hetken aikaa.

Munani jäykistyi uudestaan ja Helenakin sen huomasi. Helena katsoi minuun päin ja kysyi minulta: "mennäänkö meille?". Vastasin myöntävästi, nousin ylös ja laitoin shortsit jalkaan. Pääsimme Helenan kotiovelle. Huomasin, kun se sama mies, joka näki minut ikkunassa, huomasi minut. Mitä hän mahtoi ajatella, kun menin vieraan tädin asuntoon. Unohdin miehen nopeasti päästyämme sisälle. Helena käveli mitään sanomatta keittiöön. Kävelin perässä ja näin kun Helena nojautui keittiön pöytää vasten selkä minuun päin. Kävelin Helenan taakse, heitin shortsini pois ja painauduin puolijäykällä munallani vasten Helenan pyöreää peppua. Kiedoin käteni Helenan ympäri ja aloin hieromaan hänen pehmeitä rintoja. Liikutin munaani hänen peppua vasten. Suutelin Helenaa kaulalle kiihkeästi. Laskin Helenan shortsit alas ja niiden alta paljastui pehmeä peppu ja silkin pehmeä iho. Pyörittelin peppua käsissäni.

Helena myhäili tyytyväisenä ja ojensi peppua pitemmälle. Laskeuduin kontalleni ja liikuttelin kieleni hitaasti hänen pehmeälle pillulle. Työnsin kielen suoraan pilluun ja liikuttelin kieltäni nopeasti. Helena lisäsi kiihkeää äännähtelyään entisestään. Helena alkoi pyörittää peppua naamani päällä. Naamani kastui Helenan kiimasta. Helena käski minun mennä makaamaan ruokapöydälle selälleen. Helena kävi jääkaapilla ja toi sieltä kaksi rasiaa. Hän aukaisi kummatkin rasiat. Hän otti toiseen käteen kermavaahtoa ja levitti sitä mahalleni. Toisesta rasiasta hän kaatoi ruokaöljyä alavatsalleni. Helena asetti kummatkin kätensä mahalleni ja alkoi sotkea aineita keskenään. Mahani oli liukas ja toivoin kovasti, että hän levittäisi sitä myös munalleni. Helena kiersi käsillään ympäri mahaani ja siirsi kätensä yhä alemmaksi. Helena otti munastani kiinni ja alkoi hieroa öljyä ja kermaa siihen. Hän otti tiukemmin munastani kiinni ja alkoi vetämään käteen minulta.

Esinahkani alkoi taas liukua terskani yli mutta nyt tuntui mielettömän hyvälle. Helena nuolaisi kermaa mahaltani kielelleen ja laittoi sen kielellään munalleni. Helena nojautui eteenpäin ja alkoi imeä munaani. Hänen rintansa roikkuivat ja hieroin niitä samalla kun hän nuoli munaani. Helenan kieli liikkui munaani vasten kiihkeästi enkä pystynyt pidättämään enää. Laukesin suoraan Helenan suuhun ja hän nieli kaikki spermani.

Helena ohjasi minut suihkuun. Kävin suihkussa ja laitoin shortsini takaisin jalkaan. Helena käski minun lähteä sillä hänen miehensä oli tulossa kohta kotia. Helena sanoi: "jatketaan tästä joku toinen päivä". Vastasin myöntävästi ja annoin suukon Helenan rinnoille. Samalla käytin sormeni vielä hänen märässä pillussa. "Etkö pue päällesi?", kysyin häneltä. "Taidan tarjota pilluani miehelleni, kun hän tulee", Helena vastasi. Laitoin oven kiinni ja kävelin tyytyväisenä takaisin pyykkitupaan. Laitoin pyykkikoneen päälle ja joku tuli pyykkitupaan. Säikähdin, kun huomasin sen olevan se sama mies joka näki minut ikkunassa ja puoli tuntia sitten minun olevan Helenan asunnon ovella. Mies käveli kohti minua ja kysyi: "saitko pillua?" Sanoin että en saanut. Mies tuli luokseni, otti kädestäni kiinni ja haistoi sormiani. "Nämähän haisevat ihan pillulle", mies sanoi.

Sanoin Helenan ottavan minulta vain suihin. Mies sanoi: "tuletko mukaani niin näytän sinulle jotain". Kävelimme miehen asunnolle, joka oli meidän ja Helenan rivitalopihaa vastapäätä. Miehen asunnon ikkunat olivat suoraan vastapäätä Helenan asuntoa. Heillä oli vastakkaiset takapihat, joiden välissä oli vain pieni pensasaita. "Näin sinun juuri makaavan tuolla keittiönpöydällä", mies sanoi. Mies otti kaapista videokameran, käänsi sen suoraan kohti Helenan asuntoa, laittoi johdot kamerasta televisioon ja käski minun katsoa tarkasti. Hän zoomasi kameran Helenan makuuhuonetta kohti. Näin televisiosta, kun Helenan mies pani Helenaa takaapäin sängyssä. He olivat molemmat ihan alasti. Helenan rinnat roikkuivat ihanasti ja ne heiluivat työntöjen tahdissa. Mies sanoi heidän nussivan melkein joka päivä aina tähän aikaan. Kiihotuin näkemästäni uudestaan ja housuissani alkoi pullottaa.

Mies huomasi sen ja sanoi minulle: "ota housut pois ja runkkaa ihan rauhassa". Istahdin sohvalle ilman housuja ja aloin runkata. Mies riisui omatkin housunsa ja hänen 20-senttinen kyrpänsä oli hänen kädessään. Tuijotin sitä ja mies huomasi katseeni. "Runkkaa äkkiä, sillä he lopettavat kohta", mies sanoi. Aloin runkata yhä nopeammin. Mies epäili vielä sitä ettenkö muka saanut Helenan pillua. Sanoin että en saanut. Mies kyyristyi hiukan minuun päin ja haistoi munaani. "Ei tämä pillulle ainakaan tuoksu", ja samalla hän laittoi munani suuhunsa. En tiennyt oikein että mitä pitäisi tehdä. Televisiossa Helenan rinnat heiluivat edelleen kiihkeästi ja munaani valtasi samanlainen tunne kuin Helenan kanssa tunti sitten.

Mies otti suihin ja veti samalla minulta käteen. En olisi koskaan uskonut että mies tekee minulle tätä, mutta ajattelin mielessäni että samahan se. Suu se on miehelläkin ja yhtä hyvältähän tämä tuntuu. Hetken päästä tulin miehen suuhun ja hänkin nieli spermat. Mies tuli makaamaan sohvalle viereeni ja ohjasi käteni hänen munalleen. Se tuntui sormissani ainakin kaksi kertaa paksummalle kuin minun muna. Vedin käteen mieheltä ja mielessäni kävi ajatus ottaisinko häneltä suihin. Se tuntuisi hänestäkin varmasti hyvälle. Käännyin hänen jalkojen väliin ja yritin laittaa paksua munaa suuhuni. Muna täytti suuni täysin. Liikutin päätäni edestakaisin ja tunsin munan sykinnän kieltäni vasten. Otin suihin yhä nopeammin ja toivoin miehen tulevan kohta. Samassa miehen muna alkoi sykkiä, ja osasin varautua orgasmiin. Jatkoin kädelläni vähän aikaa ja miehen spermat lensivät suoraan sen mahalle. En ole koskaan nähnyt niin isoa spermamäärää. Mies toivoi minun lähtevän jo kotia ja toivotti tervetulleeksi uudestaan käymään. Hän toivoi minun myös käyvän Helenan luona, jotta hän saisi katsella.

Kävin usein kummankin luona ja käyn edelleenkin. Viimeksi eilen.... Helenan luona.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute