Herkku-puhelin
Perjantai-illan huumaa
arabella

Istuin taksissa Peten kanssa. Olimme baari-illan jälkeen päättäneet lähteä Peten luokse jatkoille, kun Peten kämppikset ovat poissa kotoa. Pääsimme onnellisesti perille, maksoimme puoliksi taksin ja menimme sisälle pakkasesta. Pete oli yliopistolla samalla kurssilla. Emme tunteneet kovin hyvin, mutta baarissa olimme sopineet perjantain kunniaksi yhteisestä yöstä...

Molemmat olimme pienessä humalassa, sekä tiesimme tarkkaan mitä haluamme illalta. Päästyämme sisälle riisuimme saman tien ja menimme sänkyyn. Esileikit olimme leikkineet jo ravintolassa, joten sängylle päästyämme Pete työnsi sykkivän kalunsa märkään pilluuni saman tien. Huusin kiihkosta, pilluni nautti kun sai pitkästä aikaa sisälleen kunnon kalun. Raavin Peten selkää pitkillä, punaisilla kynsilläni hänen työnnellessä kiihtyvää tahtia kyrpäänsä sisälläni. Selkäni kaartui minun saadessa orgasmin, ja orgasmini huomatessaan Pete antoi spermansa syöksyä syvälle pilluuni.

Pete jäi päälleni makaamaan, suutelimme hellästi. Halusin jo lisää, joten käänsin Peten vierelleni, nousin istumaan ja aloin nuolemaan Peten spermaista ja minun nesteistäni kiiltelevää kalua. Eipä aikaakaan, kun Peten kyrpä alkoi elpyä taas taistelukuntoon. Olin kyllä kuullut, että Pete, tuo pukki, oli hyvin varustettu, mutta ihan tätä en ollut osannut odottaa. Pete murahteli tyytyväisen kuuloisena kun nuolin kiveksiä ja siirryin kielelläni kiusaten vähitellen peräaukkoa päin. Runkkasin tuota kalua toisella kädelläni samalla kun kiusasin kielelläni strategisia paikkoja kivesten takana. Pete huokaili tulevansa pian, joten päätin lopettaa.

Istuin Peten mahtavan kyrvän päälle ja aloin liikkumaan hiljaa ylös, alas, ylös... Pete alkoi sormeilla klitoristani, ja kuuma aalto lähti vyörymään varpaistani ylöspäin. Kiihdytin tahtiani ja sain jo illan toisen orgasmin. Huusin orgasmin kourissa, ja Pete reippaana poikana otti minut syliini, kaatoi minut selälleen ottamatta kaluaan sisältäni ja alkoi naida minua. Pete suuteli kaulaani, korviani ja välillä rintojani. Nautin naimisesta, ja Peten nostaessa jalkani hänen olkapäilleen, olin muutaman työnnön päässä orgasmista. Peten "nytkähtelystä" päätellen hänkin oli laskenut siemenlastinsa sisääni.

Hellän seksinjälkeisen halailun keskeytti aplodit. Ovella seisoi neljä jätkää, jotka olivat katsoneet mielenkiinnolla "show’tamme". Pete pyysi muitta mutkitta kämppiksensä kavereineen sisälle. Huomasin, että muut olivat kaikki alushoususillaan, etumuksen pullotuksesta päätellen he halusivat jatkaa siitä mihin Pete oli lopettanut. Ensimmäisenä luokseni tuli nörtin näköinen poika, joka alkoi imeä rintaani. Kohta toista rintaa alkoi imeä musta mies. Kolmas näistä katselijoista oli arabin näköinen mies, joka hieroi jalkojani ja nuoli varpaitani. Neljäs mies jäi vielä taka-alalle, jutteli vielä Peten kanssa. Olin kovin hämilläni, mutta aloin hyväillä varovasti ensin nörttiä, sitten mustaa miestä vieressäni. mustan miehen käsi oli klitoriksellani viemässä minua taas taivaaseen. Nörtin näköinen nousi, laski housunsa ja laskeutui päälleni vieden kalunsa Peten spermojen liukastamaan pilluuni. Tunsin vastenmielisyyttä kun hän nai minua, mutta mustan miehen hyväily sekä minua suutelemaan tullut arabi tekivät oloni hyväksi. Puristin pilluani niin paljon kuin mahdollista, toivoin nörtin tulevan pian. Hän ei pettänyt luottamustani, vaan muutaman työnnön jälkeen tuli ähkäisten kuuluvasti.

Tämän jälkeen arabimies nosti minut syliinsä ja vei omaan huoneeseensa. Hän pisti oven kiinni ja vei minut sängylleen. Hänellä oli todella kaunis, ympärileikattu, suonikas ja kohtuullisen kookas kalu, vaikka miehellä itsellään ei ollut juurikaan enempää kuin minulla. Hän nai minua ensin takaapäin. Tulin melkein saman tien. Käsitin muiden katselevan naintiani, kun huomasin tietokoneen olevan auki ja näin itseni ja arabimiehen touhussa. toivottavasti tämä ei olisi ihan maailmanlaajuinen esitys... Arabimies käänsi minut ympäri, nosti polveni hänen olkapäilleen ja nai minua syvälle pilluun. Tunsin miten varpaitani kihelmöi taas pahaenteisesti, ja pian tulimme samanaikaisesti. Arabimies vielä suuteli minua, iski silmää ja Peten kanssa juttelemaan jäänyt mies tuli hakemaan minut - eteiseen.

Eteisessä tuo outo mies kuiskasi nimekseen Teuvo. Teuvo oli jo jonkin verran vanhempi, täyttänyt jo varmaan 40. Jäimme pelin eteen seisomaan. Teuvo käänsi minut niin, että olimme sivuttain peilin edessä. hän käski minun kumartua. Hän ensin leikitteli sormellaan pillussani, josta valui jo kolmen eri miehen spermoja. Hän työnsi kalunsa sisääni kursailematta. Katsoin peilistä kuinka tuo lemmensauva työntyi minuun syvälle. Näky kiihotti minua suunnattomasti. Enää minua ei haitannut, että yksi mies nai minua ja neljä katsoo päältä. Tai no, kolme, nörtti oli jo nukahtanut.

Teuvo otti lantiostani kiinni ja työnsi itsensä voimalla sisääni. Tunsin lämpimän purkauksen sisälläni. Varovasti aloin nousta seisomaan. Pete myhäili ääneen "viimestä viedään". musta mies tuli luokseni, vei minut sohvalle ja alkoi nuolla pilluani muiden miesten nesteistä. Hän otti sormellaan jopa pois muiden miesten spermoja sisältäni, levitteli niitä pitkin reisiäni. Huokasin kauhusta, kun näin hänen kalunsa koko komeudessaan. Se oli valtava. Sanoin että tuo ei mahdu sisäälleni, mutta musta mies vain hymyile, avasi reiteni ja alkoi työntyä sentti sentiltä sisääni. Luulin halkeavani, mutta onneksi olin märkä muiden miesten käsittelyn jäljiltä. Musta mies nai minua pitkään ja hartaasti. Välillä kävivät Teuvo, Pete ja arabi hyväilemässä ja suutelemassa minua. Pitkän ajan kuluttua musta mies työnsi koko kyrpänsä pohjaan saakka. Koin elämäni varmasti mahtavimman orgasmin. Kaikesta päätellen tuo iso kyrpä suihkutti myös melko suuren satsin elämän eliksiiriä sisälleni.

Oli ihan hiljaista. Pete haki minut viereensä ja kuiskasi, että nyt on aika mennä nukkumaan. Aamulla heräsin siihen, että nörtti oli työntymässä sisääni. yritin vastustella, mutta vieressä oleva Pete suuteli minua ja sanoi, että jatketaan samaan malliin kuin eilen, ei tämä kiva tähän lopu...

Loppujen lopuksi olin koko viikonlopun noiden viiden miehen käsittelyssä. Tuon viikonlopun jälkeen olen myös huomannut olevani raskaana. Isävaihtoehtojahan on viisi kappaletta, ja jännityksellä kaikki mietimme, kenen siemenestä alkunsa saanut vauva kohdussani kasvaa. Se selviää aikanaan... Pete oli kerran kuullut, kun olin jutellut kaverini kanssa ja kertonut vauvakuumeestani. Hän oli muutaman kaverin kanssa päättänyt auttaa naista mäessä... Odotusaika on ollut tähän mennessä mahtavaa, olen nainut kaikkien kanssa, myös nörtin, ja kaikki huolehtivat tulevan äidin tarpeista parhaan kykynsä mukaan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute