Herkku-puhelin
Maalaissonnien astuttamana
worker

Olin kesällä tienaamassa opiskelurahoja mansikanpoiminnalla suurella maatilalla Keski-Suomessa. Tilalla oli muitakin tyttöjä etelästä sekä bussilastillinen venäläisiä poikia sesonkiaikana. Poimijoita tarvittiin paljon, sillä isäntäperheessä oli vain kaksi poikaa ja heidän aikansa meni maatalon muihin hommiin.

Yhtenä lauantaina olin viettänyt iltaa muutaman kaverin kanssa venäläisten kundien majapaikassa lähellä rantaa. Olimme saunoneet, juoneet siideriä ja pari kundia oli jatkanut sitä samaa innokasta vikittelyä ja flirttailua, mitä he harrastaneet mansikkapelloilla. Kai heitä viehätti, että olin vaalea, pitkäsäärinen ja terävärintainen, toisin kuin tavalliset maatuskamaiset persjalkaiset venakot.

Kello oli varmaan kaksi yöllä, kun kävelin maatilan rakennusten ohi kohti tyttöjen leiriä. Heinäkuun yö alkoi olla jo hämärä, vaikka kuusta näkyi pilkahdus mansikkapeltojen päällä. Kuitenkin huomasin himmeän valon pistävän esiin puoliksi avonaisesta karjaladon ovesta. Mietin kenellä on sinne tähän aikaan asiaa. Päätin ottaa selvää ja raotin ovea.

Sisältä iski vastaan lemahtaen paksu, imelän makean aiv-rehun haju ja siihen sekoittui ripaus kuivan heinän karheutta ja vieressä olevan navettarakennuksen voimakasta aromia. Valo tuli peräseinän lampusta, mutta muuten sisällä vallitsi raskas, jopa painostava pimeys. Nenästäni kiinni pitäen otin raskaassa ilmanalassa pari askelta ja huomasin, miten korkeakantaiset kengät upposivat liejuun. Hoipertelin lähemmäksi valoa höyryävän rehukasan vierestä, kun ovi takanani paukahti kiinni.

Tuli pimeys. Sen puhkaisi hahmo, joka ilmestyi eteeni silmät kiiluen, kuin metsän eläin. Otin liejussa askeleen taaksepäin, mutta aistin ihmisestä hohkaavan lämmön myös aivan takanani, liki minussa kiinni. ”Mitä vittua…”sanoin. Silmät lähestyivät edestä päin. ”Olitko pikkuhuora taas jakamassa ryssille?”. Kimi, talon toinen parikymppisistä pojista seisoi edessäni uhkaavana.

Kimi oli raamikkaan lihaksikas kaljupäinen kundi, joka oli rullannut tummanpunaiset työhaalarinsa vyötärölle ja seisoi edessäni paksut kädet lanteilla, rintakehä kosteana ja karvattomana kiillellen. Katselin häntä pelokkaana, pala kurkussa. ”Noh, veikö Sergei kielen?”, Kimi murahti ja tarrasi likaisenmustalla kourallaan minua leuasta. Otin vaistomaisesti askeleen taakse, mutta kompastuin ja liu’uin toisen kundin syliin. Se oli Jussi, Kimin veli. Jussin kasvot olivat piessä ja sen yllä olevat haalarit olivat joskus olleet siniset. Nyt niiden väriä voisi luonnehtia sävyllä likainen. Jussin lippalakki hinkkasi hiuksiani, kun kundi painautui aivan minua vasten. ”Voit olla varma, pikkunarttu, että tämän jälkeen ei tartte ulkomaalaisille antaa”, Jussi sanoi möreällä äänellään ja puristi rintamuksestani sormillaan, joita varjostivat synkät surureunat.

Ennen kuin ehdin avata suutani, Jussi painoi minut polvilleni liejuun ja tarrasi lujaa tukastani kiinni. Jussi alkoi kaivaa esiin haalareitaan ja pullautti etumuksesta pitkän ja suipon kullin, jonka terskan yli ulottui ruttuinen esinahka. Jussi rullasi mustilla sormillaan esinahan taakse kuin kelmun ja paljasti tummanpunaisen moltin. Terskan päällä oli ohut vaalea kerros, joka muistutti purkkiin pinttynyttä maitorahkaa. Yökkäsin samalla. Jussi räjähti nauruun ja tokaisi: ”maistas pikkulumppu jogurttia, se on sua varten valmistettu.” Loksautin suuni kiinni, mutta silloin Kimi tarttui leukaperiini ja väänsi ne auki kuin olisin ahven. Jussi seivästi kullinsa sisälle suuhuni ja Kimi alkoi ohjailla imentääni tiukalla otteellani letistäni. Kulli maistui likaiselle, kusiselle ja vanhalle spermalle. En silti voinut mitään, kun Jussi työnteli sitä ensin poskeeni, sitten syvälle kurkkuuni. Jussin kädet samalla puristelivat rintojani ja venyttelivät kivuliaasti nännejäni. Jussi paneskeli suuhuni tarmokkaasti, eikä välittänyt jos kulli painui liian syvälle ja olin tukehtua.

Viimein minut armahdettiin imemisestä ja painettiin rehuläjän päälle selälleni. Paitani nostettiin ylös ja hameeni sutaistiin lantiolle. Pian vartalolleni ilmestyi neljä ahnasta kättä, jotka hipelöivät, venyttivät ja kourivat joka paikkaa nuoruuden innolla. Olin tässä vaiheessa jo yltä päältä liassa. Jähmetyin paikallani ja ulvahdin, kun Jussin sormet räpelöivät karvatonta häpykumpuani ja muitta mutkitta työntyivät sisälle pimppaani. Kiemurtelin vastaan, mutta sinnikkäästi ne pumppasivat tavaraani kovakouraisesti.

Jussi veti näppinsä pois ja kiipesi päälleni. Se yritti suudella suulleni ja onnistuikin siinä. Kundi oli varmaan tullut suoraan tilan hommista, sillä niin se haisi navetalle, hielle ja sukkamehulle. Jussi levitti reisiäni kovakouraisesti ja asetteli itseään sinne väliin. Mitä enemmän laitoin hanttiin, sitä lujemmin Jussi painoi minua rehukasaa vasten saastaisella kropallaan ja pian olin täysin nalkissa haisevien haalarien kainalossa. Jussi pisti kullinsa sisään yhdellä työnnöllä ja samalla aivan pohjaan asti. Kurkustani pääsi huuto. Jussi puristi kovempaa ja huuto hukkui haalarin kankaaseen. Kundi alkoi naida epätasaisesti ja heti hengästyen. Vittuni supistui tiukalle ja yritti laittaa hanttiin kullille. Jussin tahtia kuitenkin hillitsi Kimi, joka työnsi kundin ruhon pois kasvoiltani ja sain happea. Kimi ei tehnyt sitä kuitenkaan hyvää hyvyyttään vaan tiuskaisi samalla: ”älä omi koko huoraa”.

Niin Kimi tuli hajareisin kasvojeni eteen ja avasi kaksi nappia vyötärölle lasketuista haalareistaan. Leualleni kiemurteli puolikova, valtavan paksu kulli, jonka vartta kiersivät köynnösmäiset suonet ja jonka huipulla kasvoi makkaramainen pitkä terska. Kimi avasi vielä kolmannen napin ja silloin kaksi kivestä laskeutuivat massahtaen käyttäen leukaani kiitoratanaan. Ne olivat valehtelematta kuin kaksi puusta sadonkorjuuaikana pudonnutta granny smith-omenaa. Kun suuni oli hämmästyksestä auki, oli Kimillä helppo työ työntää kulli suuhuni. Kimi työnsi sen pohjaan ja pallit läiskähtivät poskilleni. Jussi uurasti samalla alapäässäni ja rutisteli pakaroitani. Kimin ylväs vartalo kasvojeni edessä peitti kuitenkin näköyhteyden Jussiin. Otin munaa suuhun vastentahtoisesti, sillä se oli aivan liian suuri. Imin sitä posket lommolla kuin vasikka, mutta aina vain Kimi halusi työntyä syvemmälle kurkkuuni.

Jussi urahteli ja murisi äänekkäästi pilluni päällä. Sitten kyrpä vedettiin yhtäkkiä pois ja Kimi työnnettiin syrjään. Jussi nousi päälleni niin, että kusiset saappaat olivat kasvojeni vieressä. Kundi tuppasi pillunlimoista kostean kullinsa suuhuni ja samalla laukesi. Tunsin miten spermanoro levisi suuhuni lämpöisenä ja kirpeänä. Tavara oli melko paksua ja venyvää, mutta en voinut oksentaa sitä pois, kun Jussi piteli suupielistäni kiinni ja hoki: ”niele huora, niele, parempaa puuroa harvoin saat!”

Kurkku spermassa aloin tehdä lähtöä, mutta Kimi pysäytti minut ja kietoi hikiseen syliinsä. ”Älä kulta karkaa…saat huora vielä munaa ja paljon…kikkelistähän sä tykkäät…eikö”. Kimi kellisti minut tutulle paikalle höyryävään rehukasaan ja kiipesi päälleni. Hänen kaljunsa kiilsi kosteana, paksut käsivarret kuumottivat punakkoina, kainalokarvat helmeilivät hiestä märkinä. Kundi työnsi suuren parrunsa sisääni esivenytettyyn vittuun. Sisälläni kihelmöi ja poltti. Jo pelkästään paksu terska teki tiukkaa ja taisteli sulkijalihaksiani vasten. Huusin tuskasta, mutta se karkasi suoraan Kimin kouraan. Kundi alkoi naida kiihdyttäen ja jumputti suurella kehollaan lantiotani muusiksi. Tuskissani otin kiinni Kimin hartioistani ja upotin kynteni paljaaseen lihaan, siitä Kimi innostui ja nussimisvauhti yltyi ja hukuin tajuttomuuden kieppeillä satakiloisen nuoren vartalon alle.

Tajusin vasta kun minua läpsittiin kasvoille ja edessäni huojui messevä kyrpä, kuin kiero torni. Kimi ei ollut vielä lauennut. ”Nyt rassataan pikkuhuoran molemmat aukot”, Kimi sanoi ja nosti minut päällensä. Jussi tuli kyrpä kourassa vittuni luo ja sulloi sen sisään aukkoon, joka oli jo melko väljä Kimin hirviökikkelin jäljiltä. Kimi sovitteli terskaansa persereiälleni ja nauroi ivallisesti: ”pikkupillun suklaapuuroa…namia…”. Yritin rentoutua ja olla jännittämättä sulkijalihaksillani. Se oli vaikeaa sillä Jussi pumppasi minua samalla edestä. Kyrpä työntyi suoleeni hitaasti milli milliltä. Viimein tunsin olevani myös kakkosaukostani täyttä lihaa. Kipu alkoi vasta, kun Kimi aloitti panemisen. Suuri kikkeli ruhjoi karstat pois peräsuolesta ja työntyi ahnaasti uusille, ennen koskemattomille alueille.

Halusin huutaa kurkku suorana, mutta jossain vaiheessa kipu taittui kitkaksi ja elimistöni alkoi taipua kahdelle mulkulle. Kyrpä pyllyssäni porasi syvälle, mutta alkoi tuntua nautinnolta ja kipinöistä syntyi suoleeni roihuava hitsausliekki. Huomasin myös miten pilluni kostui äärettömän paljon ja alkoi lotista irvokkaasti Jussin munaa vasten. Huutoni muuttui muminaksi, repivät kynteni siirtyivät Jussin rintakehälle ja hyväilivät ruskettunutta ihoa. Jussi kyyristyi suutelemaan minua ja vastasin siihen kiimoissani. Hän kävi aivan kasvoni vieressä ja toi mukanaan raa’an hien hajun, mutta jostain syystä se oli niin miehekäs ja brutaali, että se vain kiihotti minua. Aloitin kiimaisen ulinan, joka peitti alleen kullien loiskeen ja seinän takaa kuuluvan sonnien mylvinnän.

Huutaessani orgasmin kourissa ja vartaloni vatkatessa kahta maalaismulkkua vasten Jussilta lähti lämmin klunssi, josta virtasi paksun tahnan mukana siittiöitä suojaamattomaan vittuuni. Jussi vielä runttasi oikein lujaa mulkun pohjaan, että neste pulppusi sisään. Myös Kimi kouristeli allani ja jättiruisku laski lastinsa hieman hedelmättömämpään maaperään, jossa tosin lannoiteaineet olivat maajussille ja kyntäjälle sopivat.

Makasin monta minuuttia kahden hikisen sonnin välissä, kunnes kullit alkoivat lerpahtaa. Kundit pakottivat nuolemaan ne puhtaaksi, mutta tein sen varsin mielelläni, teennäistä vastarintaa osoittaen. Kun olin sujauttanut kikkelit takaisin haalareihinsa, nousin ja nostin likaantunutta hamettani. Kimi katsoi minua kummasti: ”mitä se huora kuvittelee tekevänsä…tässähän on kaikki vielä ihan kesken…Jussi…haes navetasta nailonköyttä…”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute