Herkku-puhelin
Hierojalla kylässä
jore

Sattuipa minulla kerran olemaan tyttöystävänä nainen, Tarja, joka oli töissä hieromalaitoksessa. Hän oli sellainen jo vähän kypsempi yli nelikymppinen isorintainen ruskeaverikkö. Kerran olin päivällä käymässä hänen luonaan ja aikamme juteltuamme hän sanoi että hierottavaksi on tulossa asiakas, mutta minun ei tarvitsisi lähteä pois vaan voisin mennä takahuoneeseen siksi aikaa kun hän hoitaa asiakkaan. Näin tehtiinkin ja menin takahuoneeseen mutta jätin oven hieman raolleen jotta näkisin miten hieronta tapahtuu. Kohta asiakas saapuikin, noin viisikymppinen mies. Tarja pyysi miestä menemään ensin pesulle pesuhuoneen puolelle, jonka jälkeen hieronta voisi alkaa. Sillä aikaa Tarja etsi videonauhuriin jonkin hyvälaatuisen filmin ja otti pyyhkeitä ja muita välineitä, kuten jotain voidetta ja kumihansikkaita valmiiksi, minulle hän iski välillä silmää huomattuaan oven olevan raollaan ja arvaten minun tuijottavan mitä tuleman piti.

Pian mies saapuikin pesulta vain pelkkä pyyhe lantion yli kietaistuna. Tarja pyysi miestä istumaan hieronta pöydälle, jonka sai osittain istuma-asentoon ja jossa oli telineet jalkoja varten. Mies istuikin ja samalla pyyhe liukui pois hänen lantioltaan paljastaen keskikokoisen kalun ja valtavat kivespussit hänen haaroissaan. Tarja laittoi miehen jalat telineisiin ja sanoi hänelle että mies ottaisi oikein rennon asennon ja nauttisi siitä mitä tuleman piti. Itse hän laittoi nauhan koneeseen ja kohta alkoi kuvaruudulta näkyä miten mies ja nainen riisuivat toisiaan ja suutelivat kiimaisina. Minunkin oli pakko laskea housut alas ja alkaa hyväilemään kaluani pikkuhiljaa. Tarja siirtyi miehen taakse ja alkoi hieroa miehen niskaa ja olkapäitä. Kohta näin että miehen kalu alkoi paisua pikkuhiljaa ja terska työntyi esinahkan sisältä ulos. Kuvaruudussa pari oli jo alasti ja nainen hyväili miehen isoa kullia sovitellen sitä suuhunsa. Kohta myös hierottavan kalu seisoi juhlakunnossa kivikovana vaatien hyväilyjä osakseen. Tarja laittoikin kumiset ohuet hansikkaat käsiinsä ja riisui itseltään yläosan kokonaan paljaaksi jolloin suuret rinnat pääsivät vapauteen. Omakin kullini seisoi jäykkänä kuin rautakanki ja minun oli pakko liikutella esinahkaa edestakaisin, niin kiihottavalta rupesi tilanne näyttämään.

Kohta Tarja siirtyi miehen sivulle ja alkoi hitaasti lähestyä uljaana seisovaa kalua, jonka päästä valui jo kirkasta nestettä pitkin kullin vartta suurille munapusseille. Tarja laittoi jotain liukuvoidetta käsiinsä ja alkoi hitaasti vedellä miehen esinahkaa edestakaisin. Videolla mies ja nainen naivat lähetyssaarnaaja-asennossa ihanasti huokaillen. Mies alkoi hengittää raskaasti ja kuului sanovan Tarjalle olleensa puutteessa jo muutaman viikon ajan, joten purkaus voisi tapahtua aika piankin. Tarja laski hierontapöydän selkänojaa enemmän makuuasentoon ja otti pitkulaisen ja kapean pyyhkeen asettaen sen miehen mahan ja rinnan peitoksi aina munista kaulaan asti. Miehelle hän kuului sanovan että ei paikat suotta sotkeennu kun otetaan purkaus pyyhkeen päälle. Mies murahteli tyytyväisen ja kyrpä sojotti tummanpuhuvana kohti Kattoa. Tarja runkkasi yhä kiihtyvällä tahdilla ja itselläni pakotti kiima munia ja kullia ja arvasin että minunkin on pakko purkautua tällä reissulla, muuten en voisi lähteä täältä pois.

Televisiossa pari nussi raivokkaasti ja litinä täytti huoneen ihanasti. Kohta hierottava mies rupesi työntelemään Tarjan kättä vastaan ja mulkun pää vilahteli Tarjan nyrkistä ulos. Videolla mies veti mulkkunsa ulos naisen vitusta ja nainen lypsi miehen kalusta spermat matolle, samaan aikaan hierottavan miehen kyrpä paisui äärimmilleen ja siitä valui ensin vähän spermaa kalun vartta pitkin, samalla kalu turposi vielä vähän lisää. Tarjan käsi vatkasi yhä kiihtyvällä tahdilla kyrpää ja mies huohotti kuin henkensä hädässä. Kohta kyrvänpäästä ruiskahti ensimmäinen siemensyöksy melkein miehen kaulaan asti ja perään viisi-kuusi pienempää suihkausta. Mies makasi voipuneena jonkin aikaa ja tuntui kiittelevän hyvästä hieronnasta. Itse olin saanut vielä pidäteltyä oman siemensyöksyni koska ajattelin antaa Tarjan poistaa paineeni omalla pienellä kädellään. Miehen lähdettyä tulin takahuoneesta ja Tarja nauroi nähdessään aivan pystyssä olevan kyrpäni ja sanoi arvanneensa kuinka käy. Hän sanoi että haittaisiko minua jos roiskaisisin siemeneni samaan pyyhkeeseen kuin edellinen asiakas. Sanoin että minulle sopii.

Asetuinkin hierontapöydälle konttaus asentoon ja Tarja laittoi pyyhkeen jalkojeni väliin ja asettui taakseni ja nosti munapussini ylös ja alkoi runkata voidellulla kädellään kyrpääni ja puristellen toisella kädellä muniani ihanasti. Kyrpäni paisui ihanassa käsittelyssä kivikovaksi että oikein kipeää teki. Kohta tunsin hetkeni lähestyvän ja sanoin sen Tarjalle joka työnsi vielä etusormensa peräaukkooni liikutellen sitä siellä edestakaisin. Tämä oli liikaa ja karjahdellen laskin lastini pyyhkeelle Tarjan lypsäessä viimeisetkin pisarat kalustani. Kohta puhelin soi ja uusi asiakas oli tulossa hoitoon. Minä kiirehdin kotiini odottamaan Tarjaa sinne, jossa voisin naida häntä illalla, kuten muinakin iltoina olin tehnyt.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute