Herkku-puhelin
Se joka leikkiin ryhtyy
Chiasm

Tyttö tulee hymyillen avaamaan.

- Moi. tyttö sanoo

- Moi.

- Tuu vaan sisään.

- Kiitti. poika sanoo.

Poika tulee siistiin eteiseen. Mukavan tilava. Tyttö menee istumaan tietokoneelle. Poikaa hymyilyttää. Tuota tyttöä hän naisi kohta. Tyttö on pukeutunut mustiin remmihousuihin ja liituraita takkiin, joka on täynnä hakaneuloja tuoden mieleen punk-liikkeen. Tyttö näyttää haluttavalta vaikka vaatteet eivät tuokkaan hänen vartalon arvolle sopivasti sitä esille. Poika astuu pieneen olohuoneeseen, joka toimii myös makuuhuoneena parisängystä päätellen.

- Mä teen tän työn valmiiksi nii sit voidaan aloittaa. tyttö huikkaa musiikin yli.

- Ok. poika sanoo ja istuu sängylle.

Hän katsoo kuinka tytön sormet vaeltavat näppärästi näppäimistöllä. Miltähän mahtaisin tuntua jos näppäimistön sijasta tytön sormet vaeltelisivat hänen vartalollaan.

Tyttö sammuttaa vihdoinkin tietokoneen näytön ja nousee tuolilta. Tyttö katselee poikaa hymyillen. Poika ei pysty enää vastustamaan haluaan ja alkaa riisua. Vaate kertoimen alta paljastuu jo malttamattomana sykähtelevä kalu. Pojalla oli seissyt jo tänne tullessa. Oli seissyt aamusta asti. Tytön katse vaeltelee hetken arvioivasti pojan alastomalla ruumiilla hymynkare huulilla. Tyttö alkaa availla takkinsa vetoketjua. Kiduttavan hitaasti se aukeaa, mutta lopulta se on auki. Sen alta paljastuvat mustat rintaliivit, jotka vaivoin peittävät tytön täyteläisiä nuoren tytön rintoja. Tyttö pudottaa takin lattialle...kuuluu vain kilahdus kun hakaneulat osuvat toisiinsa. Tyttö liikuttelee sormiaan hetken rinnoillaan. Sitten hän alkaa liu’uttaa sormeaan hitaasti kiemurrellen alaspäin. Antaen sormen viivähtää

navan kohdalla. Napaa koristaa pieni rengas. Se jotenkin sopii kokonaisuuteen. poika ajattelee. Sitä olisi mukava päästä leikittelemään. Sitten taas tytön sormet jatkavat matkaa alas. Sormet kuitenkin pysähtyvät housujen suulle. Tyttö hivuttaa housujaan hieman alemmas, jolloin niiden alta paljastuu kaunis tatuointi. Se esittää lentoon lähtevää lintua. Pojan olo on tukalampi jos mahdollista. Hänellä on jo vaikeuksia hillitä itseään syöksymästä tytön kimppuun ja repiä tämän loppuja vaatteita pois. Tyttö hymyilee pojalle kiusoittelevasti ja viivyttelee housuissa. Tyttö avaa kiduttavan hitaasti housujen vyön. Sitten hän siirtyy vetoketjuun. Hän avaa sen hitaasti. Noin. Se on auki. Poika odottaa jo malttamattomana. Tyttö leikittelee hetken housuilla, mutta alkaa vihdoinkin hivuttaa housujaan alas. Housut putoavat nilkkoihin kahahtaen. Housujen alta paljastuvat mustat stringit. Poika katselee tyttöä halukkaasti. Kohta sinä olet täysin minun armoillani. poika ajattelee. Tyttö hyväilee itseään käsillään vilkuillen poikaa ilkikurinen hymy huulillaan. Vähän aikaa tätä tehtyään hän sujauttaa kätensä selän puolelle ja avaa rintaliivien hakaset. Tyttö hyväilee rintojaan rintaliivien päältä kunnes nekin saavat tehdä seuraa housuille ja takille. Siinä tyttö seisoo enää stringit jalassaan. Mikä kiihottava näky. Tyttö hyväilee kauniita nuoren naisen rintojaan. Vähän väliä tämä vilkaisee poikaa oudosti hymyillen. Pilke silmäkulmassaan tyttö alkaa sormeilla stringejään. Tyttö pyörähtää muutaman kerran ympäri lantiotaan houkuttelevasti heilutellen. Vähä vähältä tyttö laskee stringejään alemmas. Enää muutama milli! Tyttö jää taas leikittelemään stringeillä. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen stringit putoavat vihdoinkin nilkkoihin. Poika hymyilee voitonriemuisena. Vihdoinkin.

Tyttö kääntyy noukkimaan vaatekappaleita lattialta ja viikkaa niitä tuolinselkänojalle. Poika tarttuu haukkana tilaisuuteen ja tarttuu tyttöä kovin ottein lantiosta.

- Tämä on siitä hyvästä, miten sä kiusasit mua aikasemmin. poika sihahtaa. Poika ei ehdi edes tajuta, mitä tapahtuu kun hän huomaa makaavansa selällään lattialla henkeään haukkoen. Yrittäessään nousta seisomaan hän tuntee voimakkaan iskun kasvoillaan. Hän horjahtaa toisen okapään varaan. Maailman lopettaessa vihdoinkin pyörimisen poika toteaa vittuuntuneena:

- Tosta hyvästä sä saat selkääs.

Yrittäessään ttas ylös hän tunteen terävän iskun rintakehässään. Poika lysähtää lattialle ilmojen tullessa pihalle. Hän tajuaa tokkuraisesti että tyttö tulee seisomaan hänen yläpuolelleen. Poika tuntee kun jotain painetaan hänen kaulalleen. Hitaasti hän tajuaa sen olevan tytön jalka. Liian myöhään hän yrittää rimpuilla irti tytön otteesta. Tyttö alkaa painaa hitaasti jalkaansa hänen kurkkuaan vasten kunnes poika ei saa enää vedettyä henkeä. Tämä haukkoo henkeään hädissään ja yrittää rimpuilla irti puristavasta otteesta. Ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä tyttö päästä irti. Poika haukkoo henkeään kuin hukkuva. Tyttö jää seisomaan pojan yläpuolelle jalat haarallaan. Tytön hiukset ovat valahtaneet silmille. Silmät kiiluen tyttö kysyy:

- Onko nyt kivaa?

Poika tuntee kuinka jotain lämmintä ja märkää alkaa liristä hänen päälleen. Olisiko mahdollista? poikaa miettii tokkurassa. Tyttö pissaa pitkään ja nautinnollisesti tämän päälle. Lopetettuaan tyttö katsoo kuinka virtsa valuu noroina lattialle ja kertyy lammikoksi pojan ympärille. Pojan ilme on hämmentyneen sekava.

- Siivoa! tyttö komentaa ja harppaa lammikon yli sohvalle. Poika nousee varovasti istualleen. Virtsa valuu isoina noroina hänen vatsaansa pitkin jalkoihin kerääntyen uusiksi lammikoiksi. Kun maailma ei alkanut huojumaan hän uskaltautuu nousta seisaalleen. Hän lähtee vessaan päin etsiäkseen jostain rätin, jolla voisin pyyhkiä sekä itsensä että lattian.

- Ei sinne! tyttö tokaisee. Nuole!

- No en taatusti. poika murahtaa.

Poika ei tiedä missä vaiheessa ruoska on ilmestynyt tytön käteen. Hän yritti liian myöhään väistää iskua ja ruoska läiskähti ilkeästi vasten hänen pakaraansa. Poika säpsähti kivusta muttei tehnyt elettäkään liikkuakseen.

- Nuole! kuului terävä komento ja ruoska viuhahtaa uudestaan. Kuuluu kovaääninen läiskähdys ja älähdys

- Nuole!

- En!

Ruoska viuhuu ja kuuluu lisää läiskähdyksiä. Yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi.

Poika seisoo uhmakkaana pakarat punaisia viiruja täynnä eteisen ovella. Tyttö nostaa ruoskaa varoittavasti. Poika myöntyy lopulta ja laskeutuu polvilleen. Poika nuolee lattiaa nöyrästi kunnes lattialla ei näy pisaraakaan. Tyttö tulee ja tunnustelee lattiaa jaloillaan arvioivasti.

- Se on tahmea. Sä saat pestä sen. Pesutarvikkeet on tuolla kaapissa.

Poika tuijottaa tyttöä epäuskoisena. Kun tyttö on selvästi tosissaan poika menee hakemaan tarvikkeita kaapista nöyrästi ja alkaa pesemään lattiaa.

- Riittää. Katsotaanpas sitten kun se on hieman kuivunut.

Pojan yrittäessä tulla istumaan sohvalle tyttö sivaltaa poikaa ruoskalla pakaralle ja tokaisee:

- Sä saat istua siellä lattialla.

Nöyrästi huokaisten poika istuu tytön jalkojen juureen.

Tyttö tuo jalkansa pojan naamalle. Käskemättäkin poika ymmärtää mitä tyttö haluaa hänen tekevän. Poika alkaa kuuliaisesti nuolla tytön jalkoja puhtaaksi. Saatuaan jalan omasta mielestään puhtaaksi hän alkaa nuolla kiltisti toista jalkaa. Saatuaan työnsä valmiiksi hän istahtaa takaisin tytön jalkojen juureen ja jää odottamaan tämän päähän pistoksia. Tyttö nousee sohvalta kokeilemaan onko lattia hänen mielestään tarpeeksi puhdas. Tyttö joutuu harmikseen myöntää lattian olevan puhdas. Hän kääntyy poikaan päin ja kutsuu tämän luokseen käden liikautuksella.

- Nyt on tarkastuksen vuoro. Mene sängyn reunalla makaamaan.

Poika menee toiveikkaana sängylle makaamaan.

- Levitä jalat! kuuluu topakka komento.

Poika levittää jalkojaan selvästi jännittyneenä. Mitähän mahtaa olla tulossa? hän miettii.

Jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute