Herkku-puhelin
Uimahallilla
Nuori Uimari

Olen 18-vuotias miehen alku ja käyn useasti yksin uimassa uimahallilla ja nyt oli taas aika lähteä uimaan. Menin illalla niin, että ehdin uida reilun tunnin ja saunoa vielä hyvin. No kun uintiaika sitten loppui, lähdin saunaan. Kohta huomasinkin olevani yksin saunassa otin vielä parit löylyt ja menin suihkun kautta pukuhuoneeseen. Kun avasin pukuhuoneen oven hämmästykseni huomasin arviolta 30-40 vuotiaan nais siivoajan olevan siivoamassa pukuhuonetta. Siivooja tokaisi että: "Ai täällä olikin vielä joku". Vastasin että: "sori kun vähän venähti toi saunominen". "Mitäs sitä anteeksi pyytelemään mielelläänhän minä nuori miehiä alasti katson" totesi siivooja. Silloin vasta tajusin olevani alasti ja kaluni alkoi osoittaa heräilemisen merkkejä. Tokaisin vain että: "Taidanpas mennä häiritsemästä sinun työtä" ja lähdin pukukaapilleni.

Hetken päästä juuri kun olin saanut kuivatuksi itseni niin siivooja tuli kaappini lähettyville siivoamaan. hän kyykistyi lattialle nostamaan jotain roskaa ja minä ihailin hänen persettään joka oli melko timmi noin 30-40-vuotiaalle naiselle. Kaluni nousikin täyteen seisokkiin siivoojan persettä ihaillessa. Kun siivooja nousi ylös hän huomasi seisokkini ja kysyi: "Sainko minä ton aikaan. "Kukas muukaan" vastasin. hän tuli lähemmäs otti kaluni varmoin ottein käsiinsä ja sanoi että: "onpas komea kyrpä pojalla". Kiitiin tietysti ja yhtäkkiä huomasin kyrpäni olevan jo siivoojan suussa. Hän nuoli kaluani erittäin taitavasti. Hän painoi minut kaappeja vasten otti paitansa pois. Paidan alta paljastui upeat rinnat ja mustat liivit. Siivoaja jatkoi imutusta välillä hän pyöritteli kieltä munani ympärillä ja välillä imaisten sen kokonaan suuhunsa koko ajan kevyesti pallejani puristellen. Olin jo aivan huipulla, mutta hän lopetti imutuksen ja sanoi: "sinun vuoro".

Autoin häntä loppujen vaatteiden riisumisessa. Hän oli upea näky alasti isot rinnat ja posliiniksi ajeltu pillu. Hän kävi tuolille makoilemaan ja pyysi minun nuolemaan pllua. Kävin kiinni hiukan varovasti nuollen ja sormettaen hän nautti selvästi ja pyöritteli klitoristaan sormilla. Aikani nuoltua hän pyysi tulemaan sisäänsä.

Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä. Pillu tuntui yllättävän tiukalta ikäisekseen. Naimme ensin rauhallisesti ja toisista nauttien. pikkuhiljaa vauhti koveni ja hän pyysi vielä kovempaa. Molemmat alkoi olla lähellä huippua. Siivooja nainen sai orkun ja voihki kovaan ääneen, enkä minäkään tarvinnut kuin pari vetoa enemmän ja tulin hänen sisäänsä.

Aloimme molemmat pukea vaatteita päällemme. Hän kertoi nimensä olevan Marja ja että oli 39-vuotias. Marja antoi puhelinnumeronsa ja käski soittamaan jotta voisimme jatkaa.....

Olisi mukava saada kommenttia varsinkin naisilta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute