Herkku-puhelin
Vanha suola janottaa 2
Susanne

Pääsin takaisin äitini luo ja kävin saunassa. Kun tulin saunasta vilkaisin puhelintani ja huomasin että sinulta oli tullut viesti jossa toivoit että tulisin huomenna takaisin luoksesi. Vastasin tulevani ja niin lähettelimme taas illan kiihkeitä viestejä toisillemme.

Seuraavana aamuna, kun äitini oli lähtenyt töihin, ilmoitin tulevani luoksesi. Lähetit viestin ja ilmoitit että odotat minua valmiiksi sängyssä ettet ollut vielä noussut ylös.

Saavuin pihaasi ja menin ovelle jonka olit avannut jo valmiiksi ja astuin sisälle ja riisuin itseni ja tulin huoneeseesi. Siellä makasit peittosi alla ja tulin viereesi ja tunsin kuinka kalusi oli aivan kovana. Siirsin peittoasi ja ahmaisin kalusi suuhuni ja imin ja nuolin sitä kiimoissani. Käskit minun riisua itseni ja välittömästi kun sain housut jalastani olit jalkojen välissäni ja nuolit pilluani ja näykit klitoristani. Sitten työnsit minut sängyllesi ja työnnyit sisääni rajusti.

Huusin orgasmin kourissa niin ettei varmasti naapureille jäänyt epäselväksi mitä teimme.. Työnsit entistäkin rajummin ja tunsin kuinka kalusi paisui ja laukesit paineella pilluni perukoille. Lepäsimme hetken vierekkäin kunnes käskit minut kontilleen ja aloit jälleen nuolla pilluani ja työnnellä sormea sisääni juuri kun olin laukeamassa työnsit kalusi sisääni ja tunsin kuinka edelliset eritteemme valuivat reisilleni, otit sitä sormillesi ja levitit pepulleni. Sitten käskit minut mahalleen ja laitoit tyynyjä lantioni alle, sitten sidoit käteni sängyn päätyyn. Kiimoissani odotin mitä tekisit seuraavaksi.

Sanoit että nyt saat sitten kunnolla ja ihmettelin hiukan, mutta asia selvisi pian kun näytit minulle valtavaa dildoa ja saman tien tunsin kun työnsit sen pilluuni ja sidoit sen remmeillä minuun ja laitoit värinän päälle. Sitten aloit työntää kaluasi peppuuni ja tuntui että halkeaisin ja huusin osittain kivusta mutta lopulta nautinnosta. Orgasmeja tuli ja tuli ja sinä nait minua peppuun. Silmissäni alkoi jo pimetä kun karjaisit ja tunsin valtavan spermalastin ruiskuavan peppuuni.

Levättyämme rakastelimme vielä kerran hitaasti ja rauhallisesti, vaikkakin ääntä ei jälleen kerran puuttunut rakastelustamme..

Sitten pitikin jo lähteä kotiin ja vaikka olimme käyneet suihkussa tunsin spermasi hajun ja tunsin kuinka sitä valui pillustani ja pepustani vieläkin.. Sovimme että tapaamme parin viikon päästä uudestaan, mutta siinä välillä laittaisimme postia toisillemme..

---------------

Kiitoksia palautteesta.. ja nämä tarinat ovat elävästä elämästä..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute