Herkku-puhelin
Ihanat aukot... 2
Estoton

Nousimme aamiaispöydän äärestä. Mirja asettui nojaamaan sängyn viereiseen seinään. Minä asetuin istumaan häntä vastapäätä ja asettelin tyynyjä selkäni taakse nojatessani piirongin päätyyn.

Mirja jalka kaivautui haaroihini painautuen vasten seisovaa kyrpääni. Varpaillaan hän kutkutti terskan alapintaa yrittäen saada kulliani sopimaan levittämiensä varpaiden väliin kuitenkaan onnistumatta siinä. Hän siirsi jalkaansa alaspäin ja sai nipisteltyä ja näykittyä kurttuisia kivespusseja.

Hän liu´utti lantiotaan eteenpäin, kun asettelin isoa varvastani hänen terhakkana sojottavalle klitorikselleen, jota varovasti lirputtelin. Varpaan hallinta ei ollut minulla yhtä hyvin hallinnassa kuin sormet, joilla olin tottunut hyväilemään naisen tavaraa. Mirja avasi haaransa ja levitti mahtavan perseensä siirtämällä toista jalkaansa sivummalle, kuljetin varvasta turpeiden häpyhuulien väliin avautunutta railoa pitkin. Sen alaosasta kohtasin kostean aukon, jota aloin varpaallani painella vieden välillä jalkapohjan ylemmäksi painelemaan häpyhuulia ja klitorista. Liikuttelin jalkapohjaani vitun päällä pyörittävillä liikkeillä. Tunsin pehmeän pillun joustavan ja klitoriksen liikkuvan liikkeitteni mukaan. Mirjan katse oli tiukasti haaroissani ja välillä hän vilkaisi kasvojani liikutellen jalkapohjaansa kulliani vasten ja painaen kantapäällään kiveksiäni haaroihini.

Mirja vei kätensä haaroihinsa levittäen lisää jalkojaan, jolloin hän veti lämpimän jalkapohjansa kyrpäni päältä pois. Minäkin levitin jalkojani ja katselin miten Mirjan sormet alkoivat hitaasti pyöriä hänen klitoriksensa ympärillä. Sormen liikuttamat poimut klitoriksen ympärillä saivat myös häpyhuulet liikkumaan. Hän asetti klitoriksensa etu- ja keskisormensa väliin puristaen niitä yhteen, jolloin klitoris pursui sormien välistä hyvin näkyviin. Hän pyöritti sormien puristuksissa olevaa klitoristaan. Ryppyisten ja poimuisten häpyhuulien alaosassa kiilteli naisen eritteet niiden valuessa ulos lämpimästä emättimestä.

Tartuin sormenpäilläni seisovaan kyrpääni liikutellen esinahkaa hitaasti terskan päälle ja vetäen sen jälleen alas paljastaen punaisen terskan. Mirja katseli miten ihon liukuessa kyrpäni päälle se nosti ja laski samaan tahtiin myös kiveksiäni, jotka riippuivat raskaina haaroissani.

Mirja kohotti oikeaa jalkaansa sohvan selkänojalle ja vei kätensä reitensä takaa pillulleen. Pujottaessaan sormensa häpyhuulien väliin hän levitti sormillaan vittuaan. Kouraisin kivekset toiseen käteeni puristellen niitä ja venytelleen pehmeitä nahkapusseja.

-Työnnä sormi perseeseesi, Mirja ehdotti. Vastasin, että se on liian kuiva eikä omat liukasteeni riitä, jolloin Mirja upotti pari sormeaan vittuun, pyöritteli niitä siellä ja kurottautui sen jälkeen minua kohti voidellen eritteillään perseaukkoani. Levitin jalkojani, jolloin hän pääsi paremmin sormeilemaan ryppyistä aukkoani. Hän otti vitustaan lisää limaa reiälleni ja palasi jälleen omaan masturbointiasentoonsa jatkaen sormiensa kanssa emättimensä nussimista ja klitoriksensa hyväilyä. Hänen koko vittunsa kiilteli eritteistä.

Tunnustelin sormillani peräaukkoani, joka tuntui liukkaalta. Aloin työntää etusormeani perseeseen. Katselin samalla miten Mirja alkoi myös työntää pikkusormeaan ja nimetöntään yhtä aikaa ruskeaan reikäänsä keski- ja etusormiensa ollessa syvällä vaginassa. Puristelin kiimaisena kyrpääni ja liikutin kättäni sen suonikasta ja karvattomaksi parturoitua vartta pitkin ylös ja alas. Terskastani purskahti kirkas kiimainen tippa, jonka levitin terskan päälle saaden sen kiiltämään eritteestä. Nuolaisin sormistani kyrpäni limaa kielelleni, se maistui ehkä hiukan makealta. Mirja teki samoin, ottaessaan sormensa vitustaan hän vei ne huulille ja nuolaisi omien eritteitten maustamia sormiaan.

Mirjan katse oli keskittynyt seuraamaan runkkaustani ja miten sormeni liukui sisälle peräaukkooni ja ulos. Aloin tunkea keskisormeni rinnalle nimetöntä. Perseeni venyi helposti kahden sormen tunkeutuessa sisään peräsuoleeni. Nussin persettä ja katselin miten Mirjalla oli sormet molemmissa ihanissa aukoissaan ja toisen käden sormet hellivät klitorista.

Olisin halunnut rynnätä Mirjan päälle ja upottaa kyrpäni johonkin hänen kolmesta aukostaan, mutta jatkoin runkkaustani. Katselin miten Mirjan sormien liikkeet alkoivat nopeutua ja hänen rintansa kohoilivat raskaan hengityksen tahdissa. Kourani puristui tiukemmin kyrpäni ympärille jatkaessani ja kiihdyttäessäni masturbointia. En ollut koskaan nähnyt näin läheltä naisen tyydyttävän itseään. En ollut myös itsekään koskaan esitellyt naiselle miten runkkaan.

Mirjan lantio vääntelehti kiimasta. Nännit olivat paisuneet sormenpään kokoisiksi. Hänen ihanat täyteläiset reitensä värähtelivät ja hän nytkytti vittuaan ja persettään sormiaan vasten. Tunsin miten kivekseni lätkähtelivät välilihaani vasten. Esinahka vilisti terskan päälle ja pois hurjalla nopeudella. Siirsin kourani kyrvän tyveen pitkittäen nautintoa ja jatkaen runkkausta. Mirjan kiimainen katse sai minut puristamaan kulliani kovemmin.

Mirja päästi kurkustaan muutaman kimeän kiljahduksen kun hän sai orgasmin, mutta hän jatkoi masturbointini katselemista. Hänen liikkeensä hidastuivat. Mirjan lantio nytkähteli tahattomasti ja näin miten peräaukko supisteli rytmikkäästi hänen sormiensa ympärillä. Tunsin sperman lähtevän kiveksistäni. Vedin vielä muutamia pitkiä vetoja ja upotin sormet niin syvälle perseeseeni kuin pystyin ja samalla näimme molemmat miten sperma ruiskahti kyrvästä vatsalleni ja sulkijalihakset puristelivat sormiani. Annoin sormien hitaasti liukua ulos aukosta, kun samalla Mirja alkoi oikoa jalkojaan ja vapautti sormensa omien aukkojensa puristuksista. Hän laski toisen jalkapohjansa vatsalleni ja levitti hierovilla liikkeillä lämpimän sperman iholleni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute