Herkku-puhelin
Jäätelökesä
Sandeau

On kuuma heinäkuun päivä ja mieleni tekee jäätelöä. Pysäytän autoni pienen kyläkaupan pihaan ja vilkaisen kelloa. Kaksi minuuttia vaille; kauppa on varmaan jo kiinni. Nousen kuitenkin autosta ja kävelen ovelle, mikä on vielä auki. Kassalla istuu nuori mies, joka huikkaa sulkevansa pian. "Ostaisin vain jäätelön", vastaan ja hän nyökkää.

Kävelen pakastealtaan viereen ja nojaan siihen miettien valintaani. Lyhyt kesämekkoni nousee ja paljastaa pakarani. Ohuen mekon alle en ole laittanut alushousuja ja tiedän paljastavani enemmän kuin tuo nuori mies kuvitteli. "Sopiiko, että laitan oven jo lukkoon?", hän kysyy, "ettei muita viime hetken asiakkaita enää tulisi." "Siitä vain", sanon ja hymyilen.

Kuulen miehen askeleet takaani ja kumarrun eteenpäin kurottamaan valitsemaani jäätelöä. Todellisuudessa haluan paljastaa hänelle hiljalleen kostuvan pilluni. Mies hengittää takanani raskaasti ja tarttuu lantiooni vetäen sitä lähemmäs itseään. Hänen kätensä nousevat pitkin kylkiäni määränpäänä rintani. Hän hieroo rintojani hellästi ja suutelee samalla niskaani. Värisen hänen kosketuksestaan ja tiedän haluavani hänen kullinsa sisääni.

Mies ottaa minua kädestä kiinni ja ohjaa kohti kassapöytää. Hän taputtaa pöydän pintaa ja nousen siihen istumaan. Hän suutelee minua ja tunnen hänen kielensä suussani. Vastaan suudelmaan samalla, kun hän avaa mekkoni nappeja. Uhkeat rintani pääsevät pois kankaisesta vankilastaan ja mies ottaa toisen nännini suuhunsa. Hän imee sitä ja toisinaan näykkäisee sitä. Sitten hän tekee saman toiselle nännilleni. Olen täysin kiihkon vallassa ja tunnen, miten märkä vakoni odottaa tuon miehen kosketusta. Hän työntää minua hartioistani makaavampaan asentoon ja levittää sen jälkeen reisiäni. Hänen kätensä vaeltelevat jalkojani pitkin kiusoitellen. Voihkin halusta, mutta hän ei tee mitään lievittääkseen tuskaani.

Hiljalleen kädet löytävät pilluni ja kovan klitorikseni. Hän hipaisee nappulaani ja minä voihkaisen. Sitten hän työntää yhden sormen sisääni samalla hieroen klitorista. Nautin tämän tuntemattoman kosketuksesta, mutta haluan enemmän. En kuitenkaan sano mitään; annan kiihtymykseni kasvaa tietäen kaiken vielä purkautuvan.

Mies katsoo minua hymyillen ja suutelee rintojani, vatsaani, napaani, häpykumpuani. Nyt myös hänen suunsa löytää klitorikseni. Hän lipaisee sitä ja häpyhuuliani. Hieron rintojani samalla kun hän ottaa nappulani huuliensa välin ja imaisee sitä. Hän pyörittää kieltään välillä klitoriksen päällä, välillä hän työntää sen pilluuni. En kestä enää ja huudan hänelle: "Pane mua! Pane mua kovaa!" "Ei vielä", hän sanoo ja työntää keskisormensa pilluuni hieroen peukalollaan klitoristani, ensin hitaasti, mutta kiihdyttäen tahtiaan. Silmissäni pimenee, kun tulen. Hänen sormensa pysyvät sisälläni, kunnes pilluni supistelut laimenevat. "Nyt minä panen sua... Ja kovaa..."

Mies avaa housunsa ja hänen upea kullinsa ponnahtaa esiin. Se näyttää melkein vaativan päästä sisääni. Mies vetää minut lähemmäs pöydän reunaa ja hieroo kullinsa päätä vasten pimppiäni. Hitaasti hän asettaa kalun kohdalleen ja painaa se loppuun asti. Huudan nautinnosta. Mies lupasi panna minua kovaa ja sen hän todella tekee. Hieman ennen kuin olen taas saamassa orgasmin, hän vetäytyy kauemmas ja kääntää minut ympäri. Olen vatsa pöydän pintaa vasten. Mies levittää jalkojani ja etsii ensin sormillaan pilluni ja sen jälkeen työntää kalunsa sisääni. Toisen etusormensa hän työntää peppuuni ja tunnen kuinka orgasmi kasautuu sisälläni. Toisella kädellään hän hieroo klitoristani ja kiristää tahtia. Mies ja minä tulemme yhtä aikaa ja hän jää päälleni hetkeksi makaamaan.

"Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!", hän sanoo, kun astun ulos kaupasta. Hymyilen ja kiitän häntä. Autossa muistan menneeni ostamaan jäätelöä. No, eipä tuo haittaa, sainpahan kuitenkin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute