Herkku-puhelin
Iltapäivä
karmanjak

Olin kutsunut sinut kämpälleni.

Ovikello soi ja avaan oven. Seisot oven takana aivan kuin olisit lähdössä karkuun. Olit yrittänyt kysellä minulta aikaisemmin, tapahtuuko tänään jotain. Olin antanut ympäripyöreitä vastauksia, sellaisia jotka voi tulkita miten vain. Halusin leikkiä sinun mielikuvituksella, joka itse asiassa tulisi olemaan osa päivän ohjelmaa.

Otan sinua kädestä kiinni ja vedän sisälle. Suutelen sinua kevyesti otsalle ja sanon hiljaa, että sinulla ei ole mitään pelättävää, minä en ikinä voisi satuttaa sinua. Nyökkäät ja sanot tietäväsi sen. Voin nähdä kuinka yrität arvioida tilannetta. Otan takkisi ja ripustan sen naulakkoon, riisut kengät ja minä pyydän sinua olohuoneeseen.

Tykkään irlantilaisesta viskistä ja olin juuri kaatanut itselleni muutaman sentin. Kysyn haluatko sinäkin, nyökkäät. Kaadan sinulle pari senttiä ja ojennan lasin.

Istut varovasti tuolille ja katselet ympärillesi. Olet ilmeisen hämmästynyt, kun et tullutkaan keskiaikaiseen kidutuskammioon vaan ilmeisen normaaliin (ainakin minun mielestä) kotiin. Yritän saada sinut rentoutumaan ja puhumme kaikenlaista. Tarkkailen sinua koko ajan ja yritän ohjata tilannetta sinulle helpommaksi. Alat silminnähden rentoutua, ehkä viskikin auttaa asiaa.

Nouset ylös ja kävelet katsomaan keihäitä ja karttaa seinällä. Tulen taaksesi ja hyväilen kaulaasi ja niskaasi. Nojaat kevyesti minuun. Kuljetan käteni olkapäittesi käsivarsillesi, kosketan ”vahingossa” rintojasi. Kuiskaan korvaasi hiljaa; ”Aloitetaan”. Tunnen kuinka värähdät, mutta et sano mitään.

Alan hiljaa napittaa paitaasi auki. Olet näköjään valinnut naisellisen hempeät valkoiset rintaliivit. Riisun sinulta paidan pois ja avaan saman tien rintaliivisikin. Otan paidan ja rintsikat mukaan ja menen makuuhuoneeseen. En sano sinulle mitään. Seisot olohuoneessa rinnat paljaina tietämättä mitä sinun pitäisi tehdä, tai mitä tulee tapahtumaan. Viivyttelen tahallani.

Tulen takaisin luoksesi ja lasken pöydälle neljä nahkaista remmiä. Katselen sinua, olet jotenkin liikuttavan kaunis, voisin nussia sinua olohuoneen lattialla vaikka heti. Tunnistat remmit, sillä olet nähnyt niitä internetin sivuilla ja joskus pornokauppojen ikkunoissa. Nämä tosin ovat paljon kalliimmat ja paremmat kuin keskivertoliikkeen valikoimista löytyy. Nuolet hermostuneena huuliasi. Pyydän sinua ojentamaan kätesi. Tottelet heti. Laitan kahleen ranteesi ympärille niin, että se on tiukalla mutta ei purista, eikä häiritse verenkiertoa. Lisään vielä pienen riippulukon, jolloin kahletta ei saa paljain käsin auki. Ojennat pyytämättä toisen kätesi.

Nousen ylös ja tulen taaksesi. Laitan toiset kaksi kahletta kyynärvarsiesi yläpuolelle. Katsot minua kysyvästi, mutta et sano mitään. Suutelen sinua. Laitan sinulle suuhun hevosen kuolaimia muistuttavan kumisen suukapulan, jonka kiristän niskan taakse ja leuan alle. Pään yli menevällä remmillä varmistan, että patukka pysyy suussasi. Laite ei ole mukava, mutta se jättää kauniit hampaasi kiihottavasti näkyviin. Minä pidän siitä sinun suussasi.

Otan nännistäsi kiinni ja vedän sinut perässäni makuuhuoneeseen. Minulla on leveä, iso sänky, jonka päädyt voisi vaikka olla suunnitellut, minun tapauksessani, naisten kiinnittämiseen eri tavoin. Olen laittanut sängylle mustan lakanan.

Käsken sinut selällesi keskelle sänkyä. Sidon ranteittesi kahleet yhteen ja sitten pääsi yläpuolelle sängyn päätyyn. Sidon vielä narun päät siten, että et saa naruja auki vaikka saisit otteen solmuista. Makaat nyt sängyllä kädet pään päälle sidottuina. Tulen jalkojesi väliin, avaan hameesi ja vedän sen varovasti pois. Riisun sukkasi. Hyväilen reisiäsi, nautin ihon pehmeydestä ja niistä reaktioista, joita kevyet kosketukseni saavat aikaan. Vedän pikkuhousut jalastasi. Yrität puristaa jalkojasi häveliäästi yhteen ja annan sinun tehdä sen. Vielä.

Sidon narut kyynärvarsiesi kahleisiin ja kiristän ne sängyn reunoihin. Kierrän lantiosi ympärille narun jonka solmin siten, että se pysyy hyvin paikoillaan, mutta ei satu. Narun toisen pään sidon sängyn päätyyn jalkopäässä. Naru aiheutaa vetoa käsivarsiisi, joten et voi enää liikuttaa käsiäsi.

Sidon paksut narut tai pikemminkin köydet polvitaipeisiisi. En kerro enkä selitä miksi. Otan vasemman jalan nilkasta kiinni ja painan jalkasi koukkuun. Sidon sääresi kiinni reiteen. Teen saman oikealle jalallesi. En voi kuitenkaan vastustaa kiusausta vaan suutelen varpaitasi ja nilkkaasi ennen kuin jatkan. Rintasi kohoilevat kiihottavasti. Pistän jalkapohjasi vastakkain sängylle ja sidon nilkkojesi väliin lyhyen köyden, että jalkasi myös pysyvät niin.

Pujotan sängyn alta polvessasi kiinni olevan köyden ja sidon ne yhteen. Köydet vetävät jalkojasi auki ja painavat polvia sängyn pintaan. Onneksi olet aika notkea. Kevyt puna nousee kasvoillesi kun huomaat, minkälaisessa asennossa olet. Vikiset hiljaa, mutta et kuitenkaan pyydä minua lopettamaan. Tunnustelen kädelläni reisiäsi. Ei sinulla mitään hätää ole.

Katselen sinua. Pillusi on edessäni tarjolla. Rintasi kohoilevat. Yrität rimpuilla, et pysty juurikaan liikkumaan. ”Nyt leikitään”, kuiskaan sinulle. Käyn hakemassa kaapista ison dildon ja pienemmän tapin, pyykkipoikia ja kapeakärkisiä sulkia. Laitan esineet pöydälle siten, että varmasti näet ne. Kaivan pöydän laatikosta purkillisen liukuvoidetta ja laitan senkin pöydälle.

Tulen istumaan vierellesi sänkyyn ja kerron, että minun täytyy lähteä käymään lähikaupassa. Sinä voit odottaa minua siinä sängyllä. Suukapulan tukahduttamasta ääntelystä päätellen et ole ihan samaa mieltä asiasta. Ennen kuin lähden, sidon vielä silmäsi ja varmistan urheiluteipillä, että side varmasti pysyy paikoillaan, etkä sinä pysty näkemään mitään. Kuiskaan korvaasi, että kun tulen takaisin rakastelen sinua kovempaa kuin kukaan koskaan. Olen jo ovella menossa, kun ”muistan”, että isännöitsijä on tulossa tarkastamaan ikkunoita lähipäivinä. Käyn kertomassa sen sinullekin, mutta arvelen, että ei ne tänään enää tule. Lähden ja suljen oven perässäni.

En minä oikeasti ole menossa mihinkään kauppaan. Haen kellarista jalkoihini tukevat työkengät ja muutan vähän kävelytyyliä. Kävelen rappuja ylös. Tiedän, että jos on ihan hiljaista, vähän raskaammat askeleet kuuluu makuuhuoneeseeni. Pysähdyn oveni taakse, enkä tee vähään aikaan mitään. Jonkun mielikuvitus saattaisi kuvitella, että siellä ikkunan tarkastaja tutkii papereita. Soitan ovikelloani. Odotan vähän aikaa ja soitan uudestaan. Koputan oveen. Kaivan avaimeni ja kilistelen vähän aikaan niitä yhteen, ihan kuin etsisin nipusta oikeaa avainta. Pistän avaimen lukkoon. Muuten hyvä, mutta ei saunan avaimella ole tämä ovi ennenkään auennut. Siitä kuitenkin syntyy rapinaa, jota varmasti kuunnellaan sisäpuolella. Vihdoin ”löydän” oikean avaimen ja avaan oven. Kävelen keittiöön ja koputtelen ikkunoita. Tutkin olohuoneen ikkunat ja lähden kävelemään makuuhuonetta kohti. Olen juuri ovella, kun ”huomaan” jotain ja käännyn takaisin. Viivyn vähän aikaa keittiössä ja kävelen sitten suoraan makuuhuoneeseen. Pysähdyn ovelle kuin näkisin jotain yllättävää. Makaat sängyllä hievahtamatta. Kohoilevat rintasi paljastavat kuitenkin kiihtyneen tilasi. Katselen sinua. Tulen seisomaan sängyn viereen, enkä sano mitään. Seison hiljaa ainakin minuutin. Siirryn pöydän viereen ja koskettelen pöydällä olevia tavaroita siten, että sinä kuulet sen.

Sinä et ole edelleenkään päästänyt mitään ääntä. Kosketan rintaasi, hätkähdät, otan nännin peukalon ja etusormen väliin ja vedän varovasti. Inahdat pikkaisen. Lasken irti ja alan hyväillä reisiäsi. Hyväilen pilluasi ja vien käteni hiljaa häpyhuulillesi. Painan keskisormeni hitaasti huulien väliin. Olet märkä. Kumarrun ja kosketan kielellä rintaasi. Näykin rintaasi kevyesti, otan nännisi hampaitteni väliin ja hyväilen sitä kielelläni. Sinä kiemurtelet hiljaa kahleissa. Käännyn ympäri ja suutelen kevyesti reittäsi aivan pillusi vierestä. Suudelma on enemmänkin hipaisu. Liikutan kieltäni häpysi vieressä ihollasi. Kiihottunut tuoksusi tuntuu hyvältä. Kosketan kielelläni kevyesti häpyhuuliasi.

Nousen ylös ja kierrän jalkojesi väliin. Painan pääni uudestaan pillullesi ja työnnän kieleni huultesi välistä sisääsi. Voihkit hiljaa ja yrität kiemurrella. Se on minusta hyvin kiihottavaa. Liikuttelen kieltäni sisälläsi tunnustellen samalla liikkeitäsi. Sitten lopetan. Vetäydyn pois ja nousen istumaan vierellesi. Otan pöydältä dildon ja liikuttelen sitä hetken edestakaisin märässä pillussasi niin, että se tulee liukkaaksi. Vien dildon kärjen häpyhuultesi väliin ja alan työntää sitä hitaasti sisääsi. Vedän sitä aina välillä varovasti hiukan ulos ja työnnän sitten taas sisään. Voihkit hiljaa. Lantiosi liikkuu työntöjen mukana. Kun sauva on lähes kokonaan sisälläsi jätän sen siihen. Sauvan pää on tehty sellaiseksi, että se ei pääse kokonaan sisääsi. Nousen seisomaan ja katselen sinua siinä sängyllä, tosi rietas näky. En pysty vastustamaan kiusausta, vaan otan pöydältä kaksi pyykkipoikaa ja laitan ne kovina törröttäviin nänneihisi. Poistun huoneesta ja saman tien koko kämpästä kuuluvin askelin.

Odotan ehkä kymmenisen minuuttia ja tulen sisään ruokakassin kanssa. Olin varannut kassin kellariin, jotta hämäys olisi tarvittaessa täydellinen. Tulen makuuhuoneeseen ja olen hämmästyvinäni, että mitä on tapahtunut. Otan sinulta siteen pois silmiltä. Suutelen rintojasi. Katselen hämmentynyttä ja samalla kiihottunutta ilmettäsi. Jätän pyykkipojat puristamaan rintojasi ja sauvan sisääsi. Otan pöydältä sulan ja alan kevyesti kuljettamaan sulkaa vartalollasi. Hyväilen sulalla rintojasi, kuljetan sulkaa vatsallasi ja taas takaisin rinnoille. Kuljetan sulkaa eri paikoissa vartalollasi ja tutkin samalla reaktioitasi. Vedän hitaasti sauvan sisältäsi. Kumarrun jalkojesi väliin ja suutelen turvonneita häpyhuuliasi. Työnnän kieleni sisääsi, maistut hyvältä. Liikuttelen kieltäni sisälläsi ja häpyhuulten välissä. Tukahtuneet huokailusi kiihottavat minua entisestään. Jatkan hidasta ja rauhallista kiihottamistasi. Puren kevyesti reisiäsi. Kuljetan kielen kärkeä jalkojesi iholla ja suutelen nilkkojasi. Tuntuu, että en pysty saamaan sinusta tarpeekseni, mutta toisaalta minulla ei ole mikään kiire, ja sinulta ei kysytä.

Nousen päällesi ja työnnän kovan kullini pillullesi. Työnnän kullini pään hitaasti sisällesi, silmäsi ovat kiinni ja olet jossain kaukana pahasta maailmasta. Työnnyn hitaasti sinuun. Sänky natisee, kun yrität työntää lantiotasi minua vasten. Olen sitonut sinut hyvin, vaikka itse sanonkin. Alan hitaasti nussia sinua. Haluan tuntea kaluni varressa pillusi aiheuttaman puristuksen. Vetäydyn sinusta melkein kokonaan ulos ja pysähdyn siihen. Suukapulan takaa kuuluu vaativa inahdus, joten alan taas hitaasti työntyä sisällesi. Tunnen rintaani vasten nänneissäsi olevat pyykkipojat ja painun hieman alemmaksi jotta rintasi tuntevat myös liikkeeni. Parin rauhallisen työnnön jälkeen alan tuntea pillusi supistelevan ja vartalosi jännittyvän. Kiihdytän tahtia ja alan nussia sinua kiihkeästi. Tunnen kuinka alat laueta. Mahtava tunne, joka saa myös minut tulemaan.

Makailen vieressäsi hyväilen kosteaa ihoasi. Siirrän hiestä kostean hiussortuvan pois silmiltäsi ja suutelen sinua kevyesti otsalle. Jossain vaiheessa irrotan siteesi ja pyydän sinua jäämään yöksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute