Herkku-puhelin
Seksiä työpäivän jälkeen..
lady.

Katson itseäni peilistä ja näen seksikkään, 20-vuotiaan naisen. Sinä olet ollut töissä ja tulet kotiin aivan pian. Puen ylleni mustat rintaliivit, mustat stringit ja juon lasin punaviiniä.

Vartin kuluttua ovikello soi. Tervehdin sinua kielisuudelmalla ja voihkaiset hiljaa. Tulet perässäni olohuoneeseen ja minä asetun sohvalle makaamaan. Alat riisuutua, mutta käsken sinua lopettamaan ja katsomaan, kun tyydytän itseäni. Istut lattialle ja minä alan hieroa rintojani.

Puristelen nännejäni ja hieron rintojani. Alan voihkia hiljaa ja siirryn käsilläni alemmaksi. Otan sormillani stringit pois ja kosketan klitoristani. Voihkaisen ja työnnän kaksi sormea sisääni. Sormet työskentelevät sisälläni ja klitallani, kun katson sinuun ja huomaan, että olet kuitenkin ottanut vaatteesi pois ja seisot edessäni alasti. Nousen ylös ja suutelen sinua kiihkeästi. Otan kädestäsi kiinni ja talutan sinut sängyllemme. Käyn siihen makaamaan ja vedän sinut päälleni.

Suutelemme pitkään ja hieromme klittojamme toisiamme vasten. Voihkimme ja huohotamme kiihkosta. Nouset päältäni ja nostan polveni koukkuun levittäen jalkojani. Nuolet läpimärkää vittuani ja alan voihkia entistä kovempaa. *AAH... OOH... KOVEMPAAHH* huudan ja sinä teet työtä käskettyä. Alkaa tuntua, että saan pian orgasmin ja taitan selkääni köyrylle..

Jatkuu..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute