Herkku-puhelin
Ystävänpalvelus
Mikael

Vanha tuttu vuosien takaa, Taina, soitti tässä muutama viikko sitten ja pyysi käymään luonaan seuraavana viikonloppuna. Perjantaina lähdin töistä hyvissä ajoin ja hyppäsin autoon ja suuntasin kohti Tainan ja Ilpon kotia, matkaa oli vähän yli 100 km. Perille päästyäni halattiin Tainan kanssa lämpimästi ja kun vielä paljastui, että talon isäntä Ilpo oli muutaman viikon työkomennuksella toisella puolella maata, eikä tulisi viikonlopuksi kotiin, pikkuveitikkani alkoi heräillä ja herätellä toiveita työntäyteisestä viikonlopusta. Istuttiin Tainan kanssa kahvittelemaan ja juttelemaan niitä näitä ja muistelemaan menneitä. Ei oltu tavattu muutamaan vuoteen ja juteltavaa riitti. Jokusen ajan kuluttua perheen tytär Mirja tuli kotiin, ja vaikka oli mukava nähdä nyt jo 18-vuotiaaksi ehtinyt Mirja, tunnelma minun osaltani hieman latistui, kun olin jo ehtinyt kuvitella muistelevani menneitä Tainan kanssa lakanoiden välissä.

Mirja oli venähtänyt yli 175-senttiseksi ja oli edelleen yhtä laiha kuin oli ollut 14-vuotiaana, kun olin hänet edellisen kerran nähnyt. Hyvännäköinen tyttö, jota tuli vähän vilkuiltua aina kun tilanne salli. Mitään toiveita Mirjan suhteen en elätellyt ja moisten toiveiden elättely olisikin herättänyt ristiriitaisia tunnelmia, sillä minulle Mirja oli edelleen se 14-vuotias tyttö, jollaisena hänet olin siis edellisen kerran nähnyt.

Juttelu ja kahvittelu jatkui siinä vähän aikaa, kunnes Taina pudotti pommin yhtäkkiä, ilman ennakkovaroitusta. Kertoi, että todellinen syy siihen, miksi minut oli kutsuttu sinne, oli Mirjan neitsyyden poisto. Tämän kuullessani minulta varmaan tipahti leuka pöytään, enkä vähään aikaan osannut tai älynnyt sanoa mitään. Taina selitti, että Mirjalla on jo poikaystävä, mutta he eivät ole harrastaneet vielä seksiä ja Mirja haluaisi vähän opetella asioita ennen kuin menee poikaystävänsä kanssa sänkyyn. Vilkaisin Mirjaa, joka istui äitinsä vieressä hiljaisena ja tässä vaiheessa jo aika punastuneena. Sain kuitenkin häneltä pienen, vähän epävarman hymyn ja siitä päättelin, että molemmat ovat tosissaan tämän asian kanssa.

Taina jatkoi selitystä, että Mirja oli jo hommannut pillerit jokunen kuukausi sitten, ihan vaan varmuuden vuoksi, ja että he halusivat, että "vetelisin paljaalla". Yksi syy siihen, miksi minut oli valittu tehtävään, oli kuulema se, että he molemmat luottivat minuun niin paljon, että kumin käyttöpakkoa ei olisi ja Mirja nimenomaan halusi kokea ekan kerran ilman kumia. No, tuntuuhan se karkin syöminen paljon mukavammalta ilman karkkipaperia. :-) Toinen syy siihen, miksi juuri minut oli valittu, oli se, että "lemmenvaltikkani" ei ole mitenkään erityisen iso. (Taina tietää sen koon sattuneesta syystä...) Mirjan mielestä pienehkö harjoittelukappale olisi kuulema parempi kuin iso. Kolmas syy oli, että Taina tiesi minun olevan hellä ja huomaavainen rakastaja.

Halusin varmistua kunnolla siitä, että Mirja todella halusi tätä itse, joten pyysin saada jutella hänen kanssaan kahden kesken asiasta. Tainalle tämä sopi. Hän lähti kauppareissulle ja silmää vinkaten sanoi viipyvänsä reissussa pari tuntia. Huikkasi vielä ovelta mennessään, että vanhempien makuuhuone on käytettävissä. Niin siis jäimme Mirjan kanssa kahden juttelemaan asiasta. Hän oli kuulema jo opetellut masturboimaan ja käyttänyt hiusharjan vartta, deodoranttipulloa yms., joten ihan kirjaimellisesti "neitsyt" hän ei enää ollut. Hän tuntui haluavan tätä ihan tosissaan ja innoissaan ja motiivina oli se, että kun olisi edes yksi kokemus ennen rakastelua poikaystävän kanssa, ei siinä tilanteessa sitten jännittäisi niin paljon ja voisi enemmän nauttia tilanteesta.

Juteltiin siinä niitä näitä, kunnes huomasin, että oli jo kulunut melkein tunti Tainan lähdöstä. Sanoin Mirjalle, että eiköhän ole jo aika siirtyä tuumasta toimeen, että ehditään tehdäkin jotain ennen Tainan paluuta. Niin siitä sitten siirryttiin Tainan ja Ilpon makuuhuoneeseen. Ryhdyin heittämään vaatteitani pois ja samoin teki Mirja. Katselin koko ajan Mirjan kaunista vartaloa ja pikkuveitikkani alkoi heräillä, kun näin hänen kiinteät rinnat ja vaaleat nännit sekä vaalean, lyhyen karvoituksen haarojen välissä. Mirja kumartui nostamaan lattialta sinne pudottamiaan vaatteita ja pyllisti suoraan minua kohti. Kävelin aivan hänen taakseen niin lähelle, että kun hän nousi pystyasentoon, pikkuveitikkani koski hänen pyllyvakoaan. Mirja säpsähti hieman, mutta ei tehnyt elettäkään perääntyäkseen. Kiedoin käteni Mirjan ympäri ja suukottelin hänen olkapäitään ja niskaa. Samalla aloin käsin hyväillä hänen vartaloaan vähän joka puolelta. Kun pääsin rintoihin käsiksi, Mirja ynähteli vaisusti mutta kannustavasti. Käänsin Mirjan siten, että kasvomme olivat vastakkain. Kumarruin hieman ja nuoleskelin Mirjan rintoja ja erityisesti tietysti nännejä. Vähän voimakkaammat imaisut nänneistä saivat Mirjan säpsähtämään, joten ajattelin suunnata huomioni muualle. Suutelin Mirjaa suulle, ensin ihan kevyesti huulia koskettaen ja sitten pidempiä suudelmia. Mirjakin heräsi touhuun mukaan ja antoi kielensä vaellella suussani. Suutelua oli mitä ilmeisimmin jo harjoiteltu ennakkoon ihan riittävästi. :)

Ohjasin Mirjan istumaan sängyn laidalle ja sanoin hänelle, että nyt kokeillaan suuseksin alkeita. Mirjan kasvoilla oli hieman epävarma ilme, kun hänelle valkeni, mitä hänen pitäisi tehdä. Kaunis ja kiinteärintainen, itseäni parikymmentä vuotta nuorempi nainen alasti edessäni oli tehnyt tehtävänsä siinä mielessä, että kullini osoitti jo kattoa kohti. Opastin Mirjaa lähestymään sitä ensin vaikka suukottelemalla ja tekemällä lyhyitä, kevyitä nuolaisuja, jotta voisi totutella ajatukseen ottaa se suuhun. Pienen haparoinnin jälkeen Mirja nuoli ja imi kulliani jo melko hyvin. Silloin tällöin aina kommentoin, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Jo muutaman minuutin kuluttua tunsin kasseissa kihelmöintiä siihen tyyliin, että oli parempi hidastaa vauhtia. En halunnut laueta Mirjan suuhun; se olisi saattanut hyvinkin latistaa tunnelmaa :) kokemattoman Mirjan osalta. Pyysin siis häntä lopettamaan ja menemään makuulleen sängylle.

Kerroin nyt tekeväni vastapalveluksen. Aloin nuoleskella Mirjan sääriä, reisiä ja alavatsaa. Levitin hänen jalkansa oikein levälleen ja laitoin ne koukkuun sekä sukelsin pillua kohti. Haistelin sitä ensin hieman. Uloshengitykseni tuntui vaikuttavan Mirjaan kiihottavasti ja hän tuntui jo kaipaavan seuraavaa askelta. Nuolaisin hänen pilluvakoaan kevyesti. Vastineeksi sain jo selvästi kuuluvan huokauksen. Suukottelin ja nuoleskelin häpyhuulia, jotka olivat jo selvästi kostuneet kiihotuksesta. Muutama minuutti meni häpyhuulten nuolemiseen, minkä jälkeen lipaisin pienen pientä klitorista. Innostuin nuolemaan klitorista aika nopeaan tahtiin ja työnsin samalla sormen pillun sisään. Pillu oli todella hyvin kostutettu. Sormeilin Mirjan pillun etuseinämää ja nuolin klitorista samaan aikaan. Mirja oli alkanut hyväillä omia rintojaan ja ynisi jo aika mallikkaasti. Nopeutin nuolemistahtia ja kohta Mirja saikin orgasmin, ensimmäisensä miehen kanssa. Mirja päästi pienen kiljahduksen orgasmin saatteeksi ja värisi kauttaaltaan hetken ajan.

Nousin jalkovälistä Mirjan viereen ja suukottelin häntä hellästi. Mirjan kasvot olivat punaiset ja hengitys oli vielä kiihtynyt. Kasvoilla oli leveä hymy. Minulla taas seisokki oli melkoinen, joten aloin lämmitellä Mirjaa seuraavaa oppituntia varten. Kauan ei Mirjaa tarvinnutkaan lämmitellä, vaan jo muutaman minuutin kuluttua hän oli valmis "itse asiaan". Kerroin, että aloitetaan ratsastuksella, sillä siinä Mirja voisi itse kontrolloida nopeutta ja syvyyttä. Asetuin selälleni makaamaan ja Mirja tuli päälleni, otti kädellään kiinni kullistani ja ohjasi sen sisäänsä. Mirjan pillu oli todella liukas, lämmin ja silkinpehmeä! Oli aivan taivaallinen tunne päästä nuoren ja kauniin naisen sisään.

Yritin parhaani mukaan opettaa Mirjalle, mitä tehdä, mutta aika hyvin hän näytti itsekin keksivän, miten hakea nautintoa ja vaihtelua. Puristelin Mirjan rintoja samalla kun hän ratsasti minulla. Aina silloin tällöin nousin puoli-istuvaan asentoon, jotta pystyin nuolemaan ja imemään Mirjan tisuja. Välillä hyväilin Mirjan b-rappua ja koska hän ei tuntunut mitenkään vastustavan hyväilyjäni, kostutin etusormen syljelläni ja aloin pikkuhiljaa tunkea sitä Mirjan anukseen. Tästä Mirja villiintyi ja saikin melko pian aika voimakkaan orkun ja lysähti sängylle viereeni. Koska itse en ollut vielä lauennut kertaakaan, kiimani oli aika kova enkä malttanut odottaa Mirjan toipumista orkustaan. Käänsinkin hänet selälleen ja taitoin hänet linkkuveitsiasentoon, asetin Mirjan sääret olkapäilleni ja työnnyin hänen sisään. Aloin naida häntä aika kovalla tahdilla. Mirjan orgasmi ei ollut vielä ehtinyt päättyä ja hänen pillunsa supisteli koko ajan. Mirja ynisi ja kiljahteli ja heitteli päätään puolelta toiselle. Olin itsekin jo aika lähellä laukeamista ja melko pian sainkin yhden elämäni parhaista orkuista. Päästin siemenet Mirjan sisään ja lysähdin uupuneena sekä hikisenä Mirjan viereen sängylle.

Olin urheiluruudun haastateltavien tyyliin "väsynyt mutta onnellinen" ja makailin vaan ihan hiljaa vähän aikaa Mirjan vieressä. Nukahdinkin ilmeisesti muutamaksi minuutiksi ja heräsin siihen, kun Mirja nuoleskeli kulliani. Kun hän huomasi minun heränneen, hän esitti kainon pyynnön: "Lisää...". En kai minä moisesta kieltäydy, joten käskin hänen imeä taas eloa kulliini. Kun vaadittava kovuus oli saavutettu, käskin Mirjan sängylle kontalleen ja itse menin hänen taakseen. Asettelin kullin Mirjan pillun huulille enkä ehtinyt edes työntyä sisään, kun Mirja itse jo työnsi takapuoltaan taakse niin, että kulli sujahti heti pohjaan asti. Innokkuutta tältä "oppilaalta" ei ainakaan puuttunut! Sanoin Mirjalle, että hän voisi sormeilla klitoristaan jos haluaisi ja niin hän tekikin. Itse aloin taas sormeilla vähän Mirjan anusta, kun se oli niin herkullisesti tarjolla ja näkyvillä.

Kulli sousi pillussa eestaas, Mirja sormetti klitorista ja minä hieroin sormella peräreiän ympäristöä. Mirja alkoi ynistä ja äänen voimakkuuden kasvaessa nopeutin tahtia, mikä lisäsi äänen voimakkuutta ennestään. Kohta Mirjan pillu alkoi sykkiä ja hän kiljaisi jo aika kovaa sekä lysähti sängylle. Halusin saattaa loppuun sen, mikä oli aloitettu, joten asettelin pari tyynyä Mirjan lantion alle, jolloin hänen takapuolensa nousi tarpeeksi koholle, että pystyin taas työntymään hänen pilluunsa. Asento ei ollut paras mahdollinen, mutta kiimani oli taas sen verran kova, että oli pakko jatkaa... Mirja puri sängynpeittoa ja yritti ilmeisesti vaimentaa ääniä. Kauan ei minunkaan tarvinnut jatkaa, siitä piti pillun tiukkuus ja pehmeys huolen. Otin lyhyen loppukirin ja urahtaen päästin taas siemenet pillun perukoille. Rojahdin Mirjan päälle makaamaan, mistä vähän ajan kuluttua Mirjan viereen sängylle.

Mirja oli todella tyytyväisen näköinen ja niin olin varmaan minäkin. :) Suudeltiin siinä vähän ja kehuin Mirjaa, miten taitava ja kaunis ja seksikäs hän oli. Mirjaa tuntui väsyttävän, joten päätin antaa hänen nukkua ja lähteä itse suihkuun. Keräilin vaatteeni, poistuin huoneesta ja lähdin edelleen munasillani kävelemään saunan pesuhuonetta kohti. Matkalla näin Tainan istuvan keittiön pöydän äärellä posket punoittaen. Huikkasin hänelle meneväni suihkuun, heitin vaatteet saunan pukuhuoneeseen ja menin pesuhuoneeseen suihkuun. Melko välittömästi kuulin, kuinka joku tuli pukuhuoneeseen ja pian Taina kurkkasikin ovelta pesuhuoneen puolelle ja kysyi, oliko ollut kivaa.

Kerroin, että oli ollut todella kivaa ja että Mirja oli ollut todella taitava ja innokas oppilas. Taina kertoi tulleensa kotiin jo tunti sitten ja käyneensä makuuhuoneen oven takana kuuntelemassa Mirjan ääntelyä ja naimisen ääniä. Äänet olivat kuulema nostaneet kiiman hänessäkin. Tämän kuultuani käännyin katsomaan pukuhuoneen ovelle päin, mistä Taina juuri sillä hetkellä tuli täysin alasti suihkua kohti, nännit kovina ja posket punaisina, ilmeisesti kiihkosta. Taina suorastaan hyökkäsi suutelemaan minua ja alkoi hyväillä munaani. Sanoin, että ressukka on aika rasittunut ja vähän arkakin, ja että pussit ovat aika tyhjät, joten voi olla vaikea saada sitä vielä työkuntoon. Taina on vaalean ja hoikan tyttärensä vastakohta: rehevä ja runsasmuotoinen, isorintainen ja tummahiuksinen nainen. Aloin hyväillä hänen suuria, ainakin D-kupin rintojaan ja imeskellä kivikovina törröttäviä nännejä. Jormani ei oikein tuntunut vielä heräävän, joten ryhdyin kädellä hyväilemään Tainan häpyhuulia ja klitorista ajatellen, että ehkä hän tyytyisi pelkkään sormettamiseen.

Tainan klitoris oli todella suureksi paisunut ja kivikova sekin, joten nainen tuntui olevan malko kovassa kiimassa. Kauan ei klitorista tarvinnutkaan hieroa, kun Taina sai orgasmin. Suudeltiin hellästi suihkun alla. Suudelma venyi ja venyi ja muuttui koko ajan kiihkeämmäksi. Taina ilmiselvästi halusi lisää ja kohta hän pudottautuikin polvilleen eteeni alkaen suukotella ja imeä jormaani. Olin edelleen vähän epäilevä sen suhteen, että tulisiko se näin nopeasti työkuntoon, mutta taitavana suihinottajana Taina sai sen yllättävän nopeasti kuntoon. Tämän huomattuaan Taina sanoi: "ota mut takaa" ja nojasi ylävartaloaan eteenpäin ottaen tukea saunan oven kahvasta ja työntäen takapuoltaan minua kohti. Ohjasin kullini Tainan likomärkään pilluun. Tainalla oli kierukka, joten vanhan tavan mukaan häntäkin sai vedellä paljaalla. Tainan kiimasta johtuen Taina sai orgasmin melko nopeasti, ja ilmeisesti asennosta johtuen minäkin laukesin melko pian sen jälkeen. Tuo "seisaallaan takaapäin" on aina ollut sellainen asento, että laukean helposti ja nopeasti.

Peseydyttiin vielä Tainan kanssa yhdessä, kuivateltiin ja pukeuduttiin. Kiittelin kaikesta ja sanoin, että nyt täytyy kyllä lähteä kotiin nukkumaan. Olo oli todella iloinen ja onnellinen, olinhan juuri viettänyt tähänastisen elämäni parhaan päivän ja toista samanlaista tuskin enää koskaan tulee vastaan.

-------------------

Tämä on tositarina, vain nimet on muutettu. Kaikenlainen palaute otetaan kiitollisena vastaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute