Herkku-puhelin
Ekaa kertaa shemalen kanssa (3)
bipoitsu78

Menin makaamaan sängylle selälleni ja nostin jalat ylös ja levitin ne. Karvaton reikäni oli Melissan edessä ja hän hyväili sitä hellästi sormin ja hymyili. Sitten hän kumartui ja alkoi hitaasti ja nautinnollisesti nuolla reikääni rennoksi. Sanoin hänelle että olin vielä sieltä neitsyt ja Melissa sanoi että on varovainen. Hän nuoli ja sormetti reikäni rennoksi ja kaivoi toisen kortsun farkkujensa taskusta ja rullasi sen pienen kovana seisovan kullinsa päälle.

Hän tuli ja suuteli mua hellästi ja asetti terskansa vasten mun tiukkaa reikää. Neiti painoi kulliaan hitaasti reikääni vasten joka antoi periksi ja pieni kulli upposi hitaasti syvälle peppuuni. Voihkaisin nautinnosta ja suutelin Melissaa kielellä. Hän alkoi hitaasti panna supistelevaa reikääni. Ei sattunut yhtään vaan kiihotti valtavasti. Kyrpäni koveni taas nytkähdellen ja Melissa runkkaili sitä samalla kun pani mua kovenevaan tahtiin. Hän voihki kanssani yhteen ääneen ja oli kiihottavan hikinen. Hyväilin hänen rintojaan ja hän runkkasi kyrpääni jo kovaa. Sanoin että haluan hänen spermat suuhun ja hän nyökkäsi hymyillen.

Melissa kiihdytti sekä kyrpänsä tahtia pepussani että kätensä tahtia kullillani. Yhtäkkiä hän vetäisi kullinsa ulos minusta ja tunsin kuinka aloin taas tulla. Spermat lensivät mahalleni ja kasvoilleni asti kun Melissa painoi kulliani vasten vatsaani. Nuolin omia spermojani ja Melissa otti kortsun pous kullinsa päältä ja antoi itsensä imettäväksi. Imin ja lutkutin pientä sykkivää kyrpää ja työnsin etusormeni tytön piukkaan peppuun. Hän alkoi voihkia ja tunsin kuinka spermat tulivat paineella suuhuni ja kasvoilleni. Imin ja nuolin spermaista kullia hetken ja Melissa tuli viereeni sängylle suutelemaan. Suutelimme pitkään ja hyväilimme hikisiä vartaloitamme. Nukahdimme melkein heti.

Aamulla herättyämme menimme suihkuun yhdessä ja imimme toisillemme vielä yhdet orgasmit. Vaihdoimme numeroita jotta voitaisiin taas seuraavalla työreissulla tavata...joka toivottavasti tulee pian:)))

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute