Herkku-puhelin
Vanha suola janottaa
Susanne

Oli syksyinen perjantai ja olin tullut käymään pitkästä aikaa kotikylälläni. Olimme lähetelleet tekstiviestejä ja kirjoitelleet sähköpostia viime aikoina ja ne olivat olleet aika kiihkeän puoleisia.

Sinun tyttöystäväsi oli reissussa ja minun mieheni oli jäänyt kotiin tekemään töitä kun olin sanonut lähteväni käymään kotona.

Kävelin kohti asuntoasi ja minua jännitti aivan kamalasti. Soitin ovikelloa ja ilmestyit aika nopeasti ovelle, tervehdimme ja menimme istumaan olohuoneeseen. Muistelimme siinä koulu aikoja jolloin olimme seurustelleet jonkin aikaa, siinä keskustelun edetessä kuin huomaamatta olit alkanut jalallasi hyväilemään jalkaani. Kun katsoimme toisiamme silmiin emme voineet enää pidätellä itseämme vaan hyökkäsimme toistemme kimppuun.

Suutelimme pitkään ja kiihkeästi ja tunsin kuinka housuni alkoivat olla jo aivan märät. Ehdotit että siirtyisimme makuuhuoneen puolelle.

Aloimme riisua toisiamme ja suutelit jokaista kohtaa minussa mikä paljastui, olin jo aivan kiimassa.

Polvistuit eteeni ja laskit viimeisenkin vaatekappaleeni päältä ja huokaisit kun näit posliinisen pilluni joka kiilteli jo kiimamehuistani. Levitit hiukan jalkojani ja tunsin hengityksesi pillullani. Samassa nuolaisit vakoani ja imaisit klitoristani ja jalkani olivat pettää. Naurahdit ja ohjasit minut sängylle. Aloit nuolla ja samalla työnsit sormen sisääni ja aloit liikuttaa sormea sisälläni, se oli liikaa sain räjähtävän orgasmin, mutta et lopettanut jatkoit vain vaikka huusin jo täysillä. Lopulta makasin voimattomana sängyllä ja tunsin kuinka pilluni sykki orgasmien jälkimainingeissa. Pyörähdin kimppuusi ja riisuin bokserisi ja huokaisin kun näin ihanan ison ja sopivasti käyrän kyrpäsi ja paljaaksi ajellut pallisi.

Otin kyrvän suuhuni ja aloin imemään ja nuolemaan välillä ottaen toisen pallisi suuhuni. Kuuluin kuinka hengityksesi kiihtyi ja pyysit minua lopettamaan, mutta en lopettanut vaan jatkoin ja lopulta aloit naida minua suuhun ja karjahtaen laukesit suuhuni. Vähän aikaa levähdettyämme tunsin kuinka kätesi alkoivat hyväillä rintojani maatessani selkä sinuun päin. Toinen käsi laskeutui pakaroideni päälle, ja levitin hiukan jalkojani, ja sormesi pyöri saman tien klitoriksellani. Juuri kun olin saamassa, lopetit, ja tunsin kuinka kyrpäsi tuli minuun takaapäin, olin ns. sikiöasennossa ja kyrpäsi oli sisälläni ja käskit laittaa jalkani yhteen. Se tuntui taivaalliselta, laukesin melkein välittömästi ensimmäisen kerran. Halusin tuntea sinut kun tulet minuun takaapäin ja pyörähdän kontalleni, ohjaat ison kyrpäsi sisääni ja alat työntelemään, sitten levität sormillasi kosteuttani toiselle reiälleni ja varovasti painat sormesi sisääni jolloin saan valtavan orgasmin. Kysyt saatko naida minua peppuun ja vastaan myöntävästi, alat työntämään kyrpääsi peppuuni ja kiljahdan kivusta ja nautinnosta. Alat pikkuhiljaa kiihdyttämään tahtia ja ulvon orgasmien sarjan tullessa ja peppuni puristuu entistäkin tiukemmin kyrpäsi ympärille, mutta jatkat vain ja tunnen kuinka kalusi alkaa sykkiä pepussani ja karjaiset samalla kun lämmin spermasi ruiskuaa peppuni uumeniin.

Makaamme hiljaa paikoillamme, kunnes lähdemme suihkuun, jossa jatkoimme hyväilyillä, mutta oli kuitenkin pakko lopettaa, ettei äitini ihmettelisi, missä olen. Joten hyvästelemme ja sovimme tapaavamme seuraavana päivänä uudelleen..

Palautetta saa lähettää..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute