Herkku-puhelin
Appivanhempien saunassa
Laura 20v

Viime kesänä kävimme poikaystäväni Riston kanssa heidän perheensä mökillä useamman kerran saunomassa ja viikonloppuja viettämässä. 20-vuotiaalle kaupunkilaistytölle mökkielämä oli uutta ja nautinnollista. Riston vanhemmat olivat usein mukana ja teimmekin yleensä kaiken neljästään. Riston vanhemmat ovat hyvin suorasukaista rentoa porukkaa.

Eräänä iltana olimme nauttineet jo iltapalaa oluen ja siiderin kera ja tarkoitus oli lähteä saunan lämpöön. Jouko oli lämmittämässä saunaa ja me Maritan, Riston äidin kanssa olimme saaneet tiskattua illallistiskit. Jouko tuli saunalta ja ilmoitti sen olevan valmiina ottamaan löylyttäjät vastaan. Samalla hän kaivoi tequila-pullon kaapista ja teki meille tuhdit paukut.

Läksimme neljästään saunalle ja Risto ainakin hoiperteli jo melkoisesti, mutta saunalle suunnisti perässämme. Löylyn lämmössä kääntyi puhe seksiin ja Jouko uteli minulta edellisistä poikaystävistä, joista kerroin hyvin niukalti. Risto huikkasi että kyllähän Lauralla on ollut myös kokeneempaa miestä, sellanen viiskymppinen kolli. Punastelin, sillä eihän tuollaisia sopinut sentään appivanhemmille kertoa.

Marita katsahti veikeästi miestään ja totesi, että kas, Laurallahan on ollut melkein sinun ikäisesi kokenut kolli puuhamiehenä ja tunnelma siitä riehaantui ja nauroimme yhdessä toistemme seksikokemuksille. Jutut olivat vaikuttaneet Ristoon sen verran että uimasta tultuamme Risto tarttui minuun takaapäin pesuhuoneessa ja suuteli kiihkeästi niskaa samalla tissejäni kourien. Normaalisti olisin varmaan häpeillen vastustelut, mutta nyt vastasin Riston kiihkeisiin hyväilyihin pyörittämällä peppua Riston kovenevaa kalua vasten.

Mistään välittämättä käännyin Ristoon päin, menin kontilleni ja otin puolikovan kalun suuhuni alkaen imeä tuota lemmenpatukkaa kovaksi. Marita kikatti saunassa katsellen leikkejämme ja Riston nostaessa minut seisomaan ja painaessa saunan lasiovea vasten peppu häneen päin, näin miten Marita kumartui ottamaan mieheltään suihin saunan lauteilla.

Työnsin peppua Ristoa vasten ja tunsin miten kuuma kova kulli työntyi kerralla kiiimaisen pilluni syvyyksiin. Katsoin saunaan päin ja sieltä Jouko tuijotti touhujamme kiiman katse silmissään Maritan pään liikkuessa rytmikkäästi kullilla ylös alas. Risto työnteli melaansa sisälläni pitäen lanteista kiinni ja saunassa Marita nousi Joukon syliin laskeutuen hitaasti kullin työntyessä odottavaan pilluun.

Risto ei nauttinut asennosta kovin kauaa vaan ehdotti siirtymistä saunan puolelle. Avasin oven ja menin lauteille kontilleni tarjoten pyllyni Ristolle takaapäin. Risto tarttui muitta mutkitta lantiostani kiinni ja upotti kalunsa uudelleen pilluni syvyyksiin aloittaen ihanan rauhalliset työnnöt vain metrin päässä naivista vanhemmistaan. Pääni oli pyörällä tequilasta ja lämpimästä saunasta, sekä Riston hyvää tekevästä kalusta ja nautin täysin siemauksin tilanteen kiihkeydestä. Ylälauteella Marita pomppi Joukon sylissä holtittomasti ja kohta häneen suustaan purkautui voihkintaa orgasmin aaltojen lyödessä läpi vartalon. Risto alkoi kiivaat työnnöt samalla kun hänen äitinsä nousi Joukon edelleen kovana seisovan kullin päältä. Suljin silmäni ja nautin Riston kiihkeydestä, mutta kohta tunsin jonkin koskettavan huuliani ja totesin kullin heilahtelevan kasvojeni edessä.

Sanaakaan sanomatta Jouko tarttui tukastani kiinni ja painoi huuliani kulliansa vasten. Automaattisesti suuni avautui päästäen kullin tunkeutumaan sisälle. Jouko veteli päätäni edes takaisin enkä voinut muuta kuin puristaa huulet kullin ympärille ja alkaa imeä. katsahdin syrjäsilmillä Maritaa, mutta hän makasi puoli-istuvassa asennossa orgasmin veltostuttamana aivan raukeana mitenkään reagoimatta miehensä suuseksiin.

Risto sen sijaan kiihdytti tahtiaan työntöjen alkaessa olla yhä epäsäännöllisempiä ja Joukon takoessa kulliaan kurkkuani vasten, imin kuin hengenhädässä appiukkoni kalua Riston puristellessa voimakkaasti persettäni ja muutaman rajun työnnön jälkeen hän ruiskutti spermansa pilluni syvyyteen. Jouko päästi irti hiuksistani ja jatkoin kullin imemistä samalla kun pilluni lypsi viimeiset tipat Riston kullista. Riston vetäytyessä takaani pois nousi Joukoa edestäni ja uikutin kiimasta tahtoen itsekin orgasmin. Muitta mutkitta Jouko asettui taakseni ja työnsi parrunsa poikansa spermojen sekaan pilluni syvyyteen. Kiljahdin osin yllätyksestä, osin hyvän olon tunteesta Joukon alkaessa kiivaan panon kuumassa pillussani.

Jouko tarttui tisseistäni kiinni ja pani kaniinin lailla nuorta pilluani joka tuntui olevan kuin tulessa tuon vanhemman oriin käsittelyssä. En kestänyt kauaa, vaan pyllyni alkoi täristä ja huusin suoraa huutoa orkun ravistellessa kehoani kauttaaltaan. Pilluni supisteli kuumaa kalua vasten ja se oli Jormalle liikaa. Hän ruiskutti lastinsa syvälle sisälleni samalla painaen koko voimallaan lantiotaan persettäni vasten. Orkun aallot vavisuttivat molempia ja valahdin veltoksi lauteille.

Tämä kimppapano jäi ainoaksi Riston vanhempien kesken, mutta vieläkin nostaa kiiman tunteen sisälläni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute