Herkku-puhelin
Yövieras
Sandra

Olin eräänä perjantaina juhlimassa kavereiden kanssa kaupungilla. Kellon jo lähestyessä kolmea porukkamme alkoi hajota. Osa meni vielä baariin, mutta loput lähtivät jo kotiin. Minä puolestani lähdin kävelylle yksin. Kävelin pitkää kiertoreittiä kotiin päin, kun huomasin erään miehen nojaamassa kerrostalon seinään. Paikka oli jo laitakaupungilla, joten katsoin häntä hetken ja kysyin: "Mitä sinä täällä teet?" Siihen mies vastasi virkeällä äänellä: "Minä tulin kaukaa pohjoisesta sukulaisiani katsomaan, mutta he eivät ollutkaan kotona. Minulla ei ole rahaa, kuin 30 euroa junalippujen lisäksi, joten en pääse edes hotelliin. Pohdin hetken miettien ratkaisua pulmaan, lopulta sain ajatuksen: "Voisitko tulla luokseni täksi yöksi? Siellä on kyllä pikkusiskoni yövieraana, mutta mahdummehan me kaikki sinne!" Mies oikein säpsähti kuullessaan pikkusiskostani, ja sanoi: "Kyllähän minä teille voin hyvinkin tulla!"

Kodilleni saavuttuamme ohjasin hänet asuntooni sanoen: "Olisitko hiljaa, pikkusisko varmaan jo nukkuu." Menimme molemmat nukkumaan siinä neljän maissa. Minä nukuin sängyssä, mies lattialla patjan päällä. Ajattelin sängyssäni koko ajan pikkusiskoni reaktiota mieheen, jonka olin kotiini majoittanut. Kotini rakentui eteisen ympärille. Eteisen oikealla puolella oli keittiö, ja keittiöstä vasemmalle oli makuuhuoneeni. Eteisestä vasempaan oli WC, ja WC:n vieressä oli ovi olohuoneeseen. Olohuoneen syrjäisimmässä nurkassa oli puolestaan ovi vierasmakuuhuoneeseen, jossa pikkusiskoni nyt oli. Heräsin siinä kuuden maissa melko kovaääniseen voihkeeseen. Hämmästyin vielä enemmän, kun yövieraani oli poistunut patjaltaan. Aloin siis kävelemään voihkeen suuntaan... siis kohti vierasmakuuhuonetta. Eteisen kohdalla kuului oikea kirkaisu, aloin jo arvaamaan, mitä tuleman pitää. Siellä yövieraani työnsi valtavaa elintään 18-vuotiaan pikkusiskoni anaaliin. Jäin katselemaan ovelle heidän panoaan. Yhtäkkiä mies kiihdytti vauhtiaan, ja pikkusiskoni huusi täyttä kurkkua, kunnes mies painoi elimensä viimeisen kerran anaalin syvyyksiin. Mies antoi elimensä veltostua siskoni anaalissa, ennen kuin otti sen sieltä pois.

Valkoista nestettä vuosi siskoni anaalista....ja se vain kiihotti minua. Sitten hän kysyi minulta: "Miten olisi 19-vuotiaan isosiskon laita, kelpaako?" Vastasin kysymykseen myöntävästi, ja menin miehen luokse. Hän riisui yöpaitani...alushousuja minulla ei ollutkaan. Hän alkoi taitavasti nuolla pilluani. Mies käytti taitavasti kieltä minua kiihottaakseen. Olin tajunnan ja tajuttomuuden rajamailla, kunnes hän lopetti. Otin hänen vielä kosteasta kalustaan kiinni, ja aloin nuolla sitä. Se kovettui, ja nousi täyteen mittaansa todella nopeasti. Nuolin hänen kaluaan jo toivoen sitä sisääni. Sitten asetuin lattialle nelin kontin. Mies vielä nuolaisi pilluani ennen kuin työnsi kalunsa sisääni. Olin tajunnan rajamailla...ja tuskin tiesin nimeni. Tunsin vain, kuinka hän käänsi minut selälleen, ja alkoi painamaan kyrpäänsä uudelleen pilluuni. Lopulta monien orgasmieni jälkeen hän tiivisti tahtiaan, ja laukesi pilluuni. Makasimme kaikki kolme autuaina sängyllä odottaen aamun koittoa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute