Herkku-puhelin
Yökulkija
agetha

Omistettu Björnille
27. 9. 05. ikiystävälle <3
Agetha

Yksinäinen nainen istui autossaan ja odotti, oli odotellut jo pitemmän ajan, tunsi kuinka koko elämä oli kulkenut odotuksesta toiseen, tapahtumatta silti mitään. Elämä lipui hiljalleen eteen päi, nainen tuskaili kärsimättään. Joukko riehakkaita ihmisiä lähestyi autoa, pariskunta syöksyi takapenkille, jossa kävivät kiihkeeti toistensa kimppuun kuskin läsnäolosta piittaamatta. Nainen kurkkasi peilinkautta ja huokaisi. Kuinka onni voi olla näin katala.. käänti katseen takapenkin tapahtumista.. ja katseli ikkunasta... tunsi kuinka sydäntä raastoi... ja kuumat kyyneleet polttivat silmiä... sipaisi poskiltaan kyyneleen kuin ohimennen. Huokaisi ja ajatteli, kun tämän keikan jaksaisi taas tehdä, saisi mennä ajoissa nukkumaan ja nukahtaa unimaailmaan jossa kaikki oli tasapuolisempaa. Sipaisi uudelleen silmä nurkkaan tulleen kyyneleen, ja kuuli kuinka häneltä kysyttiin jotain. Häkeltyneenä kääntyi katsomaan peilinkautta takapenkkiläisiä ja ohjeeksi annettiin läheinen tanssilava. Nainen nyökkäsi ja mietti onneksi ei kaukana , vain 10 km, tätä tuskaista oloa ja pääsee kotiin, tarttasi auton... ja lähti ajelemaan kohti kyseistä paikkaa ja samalla mietti omia ajatuksiaa, siirsi radion soimaan.. josta kaihoisalla äänellä mies lauloi suuresta rakkaudesta. Tuskainen olo rintaa raastaen nainen kuunteli musiikkiaan ja hiljenti vauhtiaan. Tanssilava kuhisi onnellisen riehakkaita ihmisiä, pariskuntia ja yksinäisiä.

Nuoria miehiä omissa laumoissaan ja neitoja toisaalla, kihisten ja kikatellen. Hiljensi ja pysäytti auton. Pariskunta nousi autosta ja mies aukasi oven, kysyi jos voisit odottaa hetken, ja nainen nyökkää Suuri huokaus purkaantuu naisen huulilta kun odotus jatkuisi kukaties.. yömyöhään. Kuten aina. Painaa auton sivuikkunan hiljalleen auki. Leuto kesäinen ilma pyyhkäsee kuin höyhen poskilla, ja nainen kuuntelee musiikkia, sulkee vain silmänsä ja kuulee ihmisten selostuksia viereisistä autoista, sanat kulkee ohi korvien, nainen vain miettii laulujen sanoja. Pariskunta palaa takaisin ja kertovat jäävänsä ja lupaavat soittaa jos kyytiä tarvitsevat. Nainen huokaisee ja nyökkää. Käynnistää auton ja ajelee hiljalleen ihmisiä väistellen takaisin kohti tietä. Tullessaan tien varteen odottelee kääntyäkseen päätielle, huomaa tienvieressä kivellä istuvan miehen jonka olemus henkii eksyneen enkelin olemusta. Nainen hymähtää. Jatkaa autojen kulkua seuraten ruuhkaisella tiellä. Kunnes havahtuu kun joku koputtaa apukuskin sivuikkunaan, nainen laskee ikkunaa, ja samainen mies kyykistyy ikkunaan kysyvä ilme kasvoillaan, mies huokaisee ja kysyy voisiko nainen viedä hänet läheiselle juna-asemalle.

Nainen huokaisee hieman pettyneenä, ja kertoo kyseisen aseman olevan aivan toisaalla kuin hänen päätepaikkansa, mutta miehen anova ilme tekee naiseen vaikutuksen ja nainen nyökkää. Mies nousee autoon, nainen kurkkaa enkelinaamaista kulkijaa sivusilmällä, mies oikoo vaatteitaan, ja kiittää hymyillen. Nainen kääntyy kohti keskustaa jonne on reilusti matkaa. Mies katselee naista silloin tällöin, ja nainen kurkkii kun miehenkatse seuraa liikennettä. Pitkän hiljaisuuden vallitessa, nainen rohkaistuu ja kysyy miksi mies asemalle haluaa eikä tanssipaikalle. Mies on kauan hiljaa ja viimmein vastaa. Kertoo suuresta rakkaudesta ja suurista toiveistaa, elämän muutoksista jotka jo 5. v, sitten päätettiin, huokaisee ja kertoo vain tilanteiden muuttuneen niin ettei enään ollutkaan varma itsestään, ei edes ollut enään varma ees rakkaudestaa, nainen kuuntelee tarkkaan ja pyörittelee päätään. Miettien mistä tähän löytyisi lohdutuksen sanat. Huokaisee ja molemmat miettivät omiaan. Nainen kääntää rattia ja vaihtaa vaihteita, ja tuntee sipaisun k?sivarrellaan kun mies kumartuu kohti soitinta. Painelee kanavia ja etsii mieleistään musiikkia. Nainen tarkkailee vieraan näppäilyjä ja laitteen sekoitteluja, nainen kurtistaa kulmiaan ja osittaa sormellaan oikeaa nappulaa radiosta jota olisi painettava, että oikea hakulöytyisi.

Mies tarttuu naisen ojennettuun sormeen ja naurahtaa. Kiusoitellen härnää naista lupautumaan kanssan kaffille seuraavaan huoltoasemalle, nainen lupautuu ja miettii omaa katalaa suunnitelmaa, suunnittelee moisen kelmin jättämistä heti kun huoltoasemalle päästään, tyytyväinen virne naamallaan nainen nyökkää, mutta kuin tuntien naisen suunnitelmat, mies pit sormesta kiinni vielä senkin jälkeen kun auto asemalle pysähtyy. Kiusaantuneena nainen joutuu pujottelemaan itsens? apukuskin ovesta ulos. Huoltoasemalla mies kuljettelee sormesta kiskoen kuin pahaista lasta. Taitavasti mutta tiukasti.

Kaffit juodaan hiljaisuuden vallitessa. Ja naisen hämmästynyt kiusaantumus loistaa punana naisen poskilla. Mies nousee ja lähtee takaisin kohti autoa, naista ohjaten. Naista tämä juoni hieman jo hermostuttaa, mutta ajattelee, mennään miehen mieliksi junaasemalle asti, niin eiköhän hänkin sitten rauhaan pääsisi. Röyhkeenä mies kuljettaa naisen samasta ovesta takaisin ratintaa ja asettuu itse viereiselle penkille, vapauttaa sormen. Nauraa naisen ilmeelle ja sanoo arvanneen naisen ajatukset jostain katalasta suunnitelmasta. Nainen häkeltyy ja kysyy mistä mies moista oli päähänsä saanu. Mies kertoo oppineensa tuntemaan naiset jo pelkän ulkonäön suhteen ja kiusaa naista naurullan. Hämmennyksen vallassa nainen käynnistää auton uudellen. Ja mies seuraa avoimen peittelemättömästi naisen ajoa. Jonkin matka päästyään mies ilmoittaa että olisi asiaa puunjuurelle, josko nainen sen verran sivuun ajaisi että tarpeet voisi suorittaa. Nainen ajaa hiljennellen kohti levähdys aluetta ja pysäyttää auton jää odottamaan miehen nousemista autosta, mies pyytää anovalla äänellä ettei nainen häntä nyt jättäisi pulaan parkkipaikalle sateeseen yksin seisomaan. Nainen vastaa oottavansa ja mies poistuu tarpeilleen. Nainen siirtää radion soimaan omallekanavalleen. Hiljainen laulu kantautuu soittimesta, naisen tajunta ymmärtää vain sen että lauletaan enkeleistä seuraa samalla kuskinpuoleisen ikkunan piskojen valumista alaspäin. Omiin ajatuksiin täysin uppoutuen kuulee kysymyksen viereltään -ollaanko?. Katsoo hämmästyneenä kulkijaa jonka hiukset on kosteina sateesta. Mies kysyy uudelleen kysymyksensä ja samalla kiskoo naista lähemmäs, tarkkailee silmiä lähietäisyydeltä ja nainen huomaa miehen aivan selvästi kiusoilevan häntä, siinä toisiaan katsellen mies kuljettaa oikeanpuolen käden naisen niskantaa ja vetää naista lähemmäksi, suutelee samalla hellästi naista, miehen suudelma maistuu kahville ja makealle. Saa naisen huokaisemaan ja sulkemaan hetkeksi silmänsä. Uudelleen nainen tuntee huulillaan pehmeät huulet mutta nyt vaativampana, mies kuljettaa kielensä naisen suuhun, etsiin naisen kielen ja kiusaa, nainen huokaisee hieman ja mies naurahtaa. Katselee loitommalta nyt naista selvästi kiusaantuneena mutta myös röyhkeänä.

Nainen punastuu moista tarkkailua ja nielaisee tukalaa tilannetta. Mies katselee naista päätään kallistellen ja kysyy milloin nainen on viimmeiksi ollut, nainen häkeltyy, mies jatkaa kiusailuaan tietäen jo vastauksenkin. Vastaten naisen ilmeeseen mies naurahtaa, riisuu takkinsa ja nakkaa märjäntakin takapenkille. Nainen nielaisee ja miettii kuinka pystyisi pitämään tilanteet hallinnassa. Ilta pimenee ja katulamppu syttyy parkkipaikalla, luo himmeän valon auton sisälle. Ajan taju katoaa. Naisesta tuntuu kuin ilma ja aika olisi sulautunut yhdeksi. Tuntee miehen käden olkapäällään ja kuin tahtoa vailla nainen kääntyy mieheenpäin, nojaa ja katselee huokaisten miehen silmiin, mies kietoo kädet naisen ympärille ja naisen on hyvä ja luonteva olla. Miehen käsi kulkee naisen seläntakana , liukuu vyötärölle... ja ujuttautuu takaisin ylöspäin kulkien paidan alla. Miehen kädet tuntuu kiihoittavalta ja saa naisen huokaisemaan. Katseet kohtaa ja mies vetää naisen syliinsä, samalla kääntäen istuimen selkänojan alas. Naisen sydäntakoo rajusti ja laittaa hengittämään kiihtyneesti.

Miehen kädet vaeltelee ja etsii, kulkee naisen reisillä naisenhameen alla, nainen tarkkailee miehen sylissä miestä, miehen otteet on varmoja ja vaativia, naista kiusaillen mies pyörittelee sormiaan naisen lanteilla ja nainen huokii, miehen kädet puristelevat naisen pakaroita, ujuttaa sormiaan pikkuhousujen vyötärönauhan alle, kuljettaa reunaa myöten alemmas, naisen syliin. Nyökkää naiselle, nainen katselee miestä tarkkaan, avaa vetskarin, kiskoo paitoja ylemmäs, ujuttaa kätensä miehen rinnuksille ja kylkiäpitkin alas. Tarttuu housunreunaan ja kiskoo alemmas ja huokaisee punastellen. Miehen ilme on kiihoittunut ja kiusoitteleva. Mies tarkkailee naisen ilmeitä, ja nyökkää. Nainen siirtty hieman taaemmaksi ja kumartuu, hiljaisuuden vallitessa nainen tarttuu miehen elimeen joka sykkii käsissä ja liikahtelee. Nainen kuljettelee kättään hiljalleen edestakaisin liikkein hieman välillä puristellen. Nainen katselee miestä silmiin, ja kumartuu ja lipaisee hieman. Maistuu suolaiselle. Pienin liikkein nainen sytyttää miestä. Nuolaisee pitkän nuolaisun pitkin vartta aina kärkeen asti. Pyöräyttää pään suuhunsa ja imaisee hellästi... kieputtaa kieltä ympäripäätä, ja äänetelee hieman, miehen hengitys on kiihtynyt ja tarrautuu naisen päähän ja painaa syliinsä, miehen lanne nousee nautinnollisesti penkiltä, antamaan naiselle suihin, mies purkaantuu sykkivänä ja suolaisena naisen suuhun. Miehen ilme on kiihoittunut ja avoin, kääntää naisen allensa, ja siirtää pikkupöksyjä hieman sivummalle ja lipaisee naisen syliä. Nainen huokaisee ja punastelee nauttien kielen osaamisesta. Mies pyörittelee sormiaan ja avaa naista, maistelee kiimasta turvonnutta ja kostunutta naista.

Naisen reidet värisee ja lanne keinuu miehen käsittelyssä. Miehen käsittelyn saa naisen valittamaan ja voihkimaan, supistelut ja orgasmi saa naisen sylin avoimeksi. Mies kohottautuu ja asettaa elimensä naisen häpykummulle, kiusoitellen hiljalleen kuljettaa alemmas ja pyörittää päätä huulien väliin... ja naisen odottavan huokauksen härnaamänä... jatkaakiusailua, kunnen asettaa sen paikalle, hellästi ja työntää nautinnollisesti naiseen, tilanne saa naisen voihkimaan. Kiiman ja kiihkon kasvaessa mies nai naista taitavasti, samalla hellästi mutta myös rajusti työnnellen. Nainen kietoo jalat miehen alaselän taakse ja painaa miestä syliinsa tiukasti. Syli sykkien ja supistellen nainen työntää syliään miehelle, miehen vastatessa työntöihin.

Orgasmit vyöryy kiihkeinä. Kiima ja kuumuus sumentaa auton ikkunoita kahden yksinäisen jakaessa rakkautta toisilleen illan pimetessä yöksi. Sylikkäin tiukasti painautuen ja tyytyväisinä tyydytettynä molemmat nukahtaa. Naisen tajunta on hurmoksessa. Aijan kuluessa herää kännykän soittoääneen ja hämmästellen itseään katsoo ympärilleen. Makaa yksin auton etupenkillä paikat hellänä ja märkinä. Päästää suustaan tukahtuneen huokaisun ja katselee. Peittona on miehen nahkatakki. Kohottautuu penkillä istumaan, huomaa miehen juttelevan rekkakuskille jonka auto on muutaman metrin päässä heidän autoaan. Mies tulee virnuillen kohti naista ja autoa, käsissään kaksi kaffikuppia, huikkaa huomenet unikeolle ja tarjoo kaffia, kertoo rekan tulleen jo illalla viereen, mutta arvanneen autossa olevien puuhat. Nainen punastelee ja juo kaffia samalla katsellen miestä, joka näyttää vielä paremmalta aamulla kuin eilen illalla. -Onni voikin olla kavala.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute