Herkku-puhelin
Seksileluna osa 2
Male-xxx

Vieraita alkaisi saapua hetken kuluttua. Kannoin lisää tuoleja ruokasaliin ja ruokaa ja juomaa pöytään koettaen parhaani mukaan vältellä Annelin katsetta. Voi helvetti että hävetti. Kertookohan Anneli tästä vanhemmilleni, ajattelin.

Vieraiden saavuttua koitin hoitaa hommani ja täyttelin viinilaseja ja ruoka astioita parhaani mukaan Annelin istuessa pöydässä viihdyttäen vieraita. Loppu illasta, kun konjakki pullot oli kaivettu esiin, alkoi tunnelma olla aika riehakas. Useita vieraita alkoi jo väsyttää ja väki alkoi pikku hiljaa poistumaan. Lopulta talossa oli vain minä, Anneli ja Annelin tuttava pariskunta Maiju ja Eero. Eero oli juonut itsensä lähes sammuksiin ja retkotti sohvalla konjakki lasi kädessä. "Taas se sammuu, ei sitä täältä kotiin saa" Kuulin Maijun valittavan Annelille. "EI se mitään, jäätte tänne yöksi, täällä riittää tilaa. Jussi, kannappa Eero vierashuoneeseen" Anneli huusi minulle keittiöön. Sain kuin sainkin raahattua lähes satakiloisen Eeron vierashuoneen sänkyyn. Valot pois ja ovi kiinni. Kuorsatkoon siellä, ajattelin.

Lajitellessani tiskejä keittiössä kuulin olohuoneesta kuinka Maiju valitti Annelille seksin puutetta "Se juo aina itsensä sammuksiin ja silloin harvoin kun siltä munaa saa, se on viiden minuutin pika pyrähdys. En edes muista enää miltä kunnolla seisova kova kulli näyttää""Kuule Maiju, mulla on ajatus" sanoi Anneli hiljaa ja huusi sitten minulle "Jussi, tänne!" Menin olohuoneeseen ihmetellen mitä Anneli on nyt keksinyt. "Vaatteet pois" komensi Anneli tiukalla äänellä "En mä kehtaa...miks mun täytyy..." sopertelin "Nyt sinä teet juuri niin kuin minä haluan, vai haluatko että vanhempasi saa tietää pikku pervoilustasi" Voi helvetti, kai se on pakko, ajattelin ja riisuin hitaasti. Lopulta seisoin alasti keskellä olohuoneen lattiaa naisten katsellessa häpeämättömästi alastonta vartaloani ja varsinkin jalkoväliäni jossa jo tuntui tilanteen rivoudesta johtuvaa kutinaa. "Ota kulli käteen ja runkkaa se kovaksi" Sanoi Anneli tiukalla äänellä. Tartuin munaani ja jo muutaman vedon jäkeen se seisoi kivikovana. "Siinä on Maiju sulle seisova kyrpä. Tekeekö mieli? Se on tän illan kokonaan meidän käytössä" sanoi Anneli paksulla äänellä. "Komea nuoren pojan kyrpä. Pistetään se töihin" sanoi Maiju nuoleskellen huuliaan. Naiset riisuivat leninkinsä ja alus housunsa ja istuivat takaisin sohvalle vieretysten samalla levittäen jalkansa. Jumalauta kuinka rietas näky. Molemmilla naisilla oli mustat pitsireunaiset sukat ja sukkanauhaliivit, jalassa korkea korkoiset avokkaat ja uhkeat rinnat oli pakattu pieniin mustiin rintaliiveihin. "Haluatko nuolettaa pillusi tällä pikku runkkarilla" Kysyi Anneli kiimasta paksulla äänellä. Maiju ei vastannut vaan tarttui polvitaipeisiinsa ja veti jalkansa lähes kainaloihinsa niin että vittu pullistui esiin. Ihana aikuisen naisen puoliposliini vittu. Konttasin Maijun jalkoväliin ja aloin kiimoissani nuolemaan

pitkin vedoin jo nyt litimärkää vittua. Kiihoittava litinä täytti huoneen ja kasvoni kastuivat pillun mehuista. "Nuole poika vittua, nuole sitä kunnolla!" hoki Anneli samalla hieroen jalat auki levitettynä pilluaan. Tunsin kuinka Maiju oli lähellä laukeamista "Anna sitä kieltä pilluun...anna kovempaa...AHHHH...nyt TULEEEE...." Maiju tärisi orgasmin vallassa kunnes vähitellen rauhoittui. "Runkkari tänne!" komensi Anneli nostaen myöskin polvensa lähes kainaloihinsa samalla levittäen käsillä perseposkiaan. Konttasin kuuliaisesti Annelin eteen. "Nuole persereikää, työnnä kieli sisään ja nussi sillä Anneli tädin persettä" Lipaisin muutaman pitkän vedon perseposkien välistä ja aloin sitten työntämään kieltäni Annelin tiukkaan ryppyreikään. Tunsin kuinka Maiju istui kahareisin selkääni ja otti toisella kädellä hiuksistani tiukan otteen aloittaen työntelemään päätäni vasten Annelin persettä samalla läpsien toisella kädellä kipeästi perseposkiani kähisten paksulla äänellä "Nuole poika Annelin persettä, nuole perseestä orkku...nussi kielellä persettä...nussi..nussi".

Anneli veti suuret rintansa ulos rintaliiveistä niin että ne jäivät riettaasti töröttämään, toisella kädellä hän aloitti kiimaisen pillun runkkauksen, välillä hieroen klitorista, välillä työtäen kolme sormea syvlle litisevään vittuun. Työntelin kieltäni niin syvälle kuin pystyin Annelin ryppyreikään ja kohta Anneli alkoi vapista ja ynistä "Vähän vielä...nussi kielellä...syvälleeee... nyt...NYT... AAAARHHH..." Anneli hieroi pilluaan orgasmin jälkiaalloissa silloin tällöin vavahdellen. Katselin kontillani naama vitunliemistä märkänä tätä irstasta näkyä. Kyrpä kivikovana vavahdellen pelkäsin laukeavani siihen paikkaan ja roiskivani spermani lattialle. "Mitäs tälle runkkarille tehtäisiin, ei kai me vielä lopeteta?" kysyi Maiju. "Eihän toki, vastahan me aloitettiin. Mulla on yksi lelu jota haluaisin kokeilla. Pidä se pikku pervo siinä kontillaan, käyn vain makuuhuoneessa."sanoi Anneli.

Kun Anneli palasi, vilkaisin taakseni ja pelästyin. Anneli oli sitonut lantiolleen mustan starp-on kumi kyrvän. Herra jumala, ei kai se aio... "No niin... nyt saa runkkari jotain kovaa syvälle tiukkaan perseeseen." "Nuollaampa persereikä ensin liukkaaksi" sanoi Maiju ja kääntyi selässäni toisinpäin kumartuen nuolemaan persereikääni. Kuuma kostea kieli vaelteli persevaossani välillä työntyen sisälle suoleeni. Kullini vavahteli ja tiesin etten kestäisi tälläistä käsittelyä kauan laukeamatta. Sitten kieli vetäytyi pois ja Maiju levitti perseposkiani.Tunsin jotain kovaa persereikääni vasten. "Nyt saa pikku runkku kyrpää ja kovaa" kähisi Anneli rivolla äänellä ja survaisi kumikyrvän kerralla syvälle suoleeni. Kipu oli niin kova että pelkäsin pyörtyväni. Anneli oli osittain kyyryssä takanani lantion takoessa persettäni vasten isot rinnat heiluen riettaasti nussimisen tahdissa samalla Maiju läpsi peseposkiani hokien "Kuinka ihana näky. Kyrpä pumppaa tiukkaa persettä. Nussi kovaa, nussi syvälle, nussi..." Kipu alkoi vähitellen helpottamaan ja tunsin kuinka lerpsahtanut kullini alkoi taas jäykistymään.

Maiju työnsi kätensä jalkoväliini aloittaen runkkauksen. "Runkkarin kyrpähän on kivikova, se taitaa pitää tästä käsittelystä. Mulle kans jotain kovaa perseeseen. Nyt tehdään juna" sanoi Maiju kiimasta paksulla äänellä. Maiju hyppäsi selästäni eteeni polvilleen peruuttaen alleni. "Työnnä se nuoren pojan kova kyrpä mun perseeseen nyt heti" sanoi Maiju levittäen käsin perseposkiaan. Asetin kullini Maijun persereikää vasten. "Minä määrään tahdin" kuulin takaani Annelin sanovan. Anneli työntyi taas syvälle suoleeni puskien lantiollaan voimakkaasti. Tunsin kuinka kyrpäni työntyi Maijun sulkialihaksen ohi. "Nussi poika, nyt saat tiukkaa kiimapersettä" kähisi Anneli korvaani aloittaen naimaan pitkin voimakkain työnnöin. Kova kyrpäni työntyi samaan tahtiin Maijun tiukkaan suoleen. Koko tilanne oli niin perverssi ja kiihoittava että tunsin laukeavani kohta. Maiju huomasi tämän ja tarttui alakautta palleihini hokien "Roiski spermat perseeseen,nussi kovaa... anna kuumaa spermaa perse täyteen...NUSSI...NUSSI" Se oli liikaa, tunsin kuinka pallini kiristyivät ja spermasuihku lähti liikkeelle.

Työntelin kyrpääni syvälle Maijun suoleen ja tuntui ettei sperman tulo lopu ollenkaan. Vavahtelin Maijun päällä ja koetin tasata hengitystäni. Anneli veti kumikyrvän perseestäni ja minä vedin kullini ulos Maijun perseestä. Kaaduin lattialle naisten väliin puhki nussittuna. Katsoin kuinka sperma noro valui Maijun perseestä reisiä pitkin ja Anneli oli polvillan runkaten hitaasti kumikyrpäänsä kasvojeni päällä sanoen "No niin, nyt alkaa Anneli täti vähitellen lämmetä. Me taidetaankin pitää pikku runkkari täällä koko viikon loppu. Menehän nyt suihkun kautta makuuhuoneeseen. Minä kaivan vähän lisää leluja esiin ja sitten jatketaan..."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute