Herkku-puhelin
Kivaa kolmistaan
Ilona

Olin poikaystäväni Janin kanssa viettämässä iltaa hänen armeijakaverinsa Jarkon luona. Koska emme olleet tavanneet Jarkkoa pitkään aikaan juttua riitti. Päätin jossain vaiheessa jättää pojat keskustelemaan ”poikien juttuja” ja siirryin ulos tupakalle. Palatessani takaisin oli pojilla kumma virne naamallaan ja istuinkin sohvalle poikaystäväni viereen, Janin ja Jarkon väliin. Janin käsi hivuttautui reittäni pitkin hieman puristellen. Suutelin poikaystävääni kun samassa huomasin Jarkon suutelevan niskaani hellästi koskettaen niin että koko kroppaani pitkin meni mukavan tuntuisia kylmiä väreitä.

Katsoin Jania ja hän hymyili hyväksyvästi ja tämän jälkeen katsoin Jarkkoa ja annoin hyväksyvän ilmeen hänelle. Jatkoimme. Aah niitä ihania kylmiä väreitä jotka menivät pitkin vartaloani. Tunsin kuinka pilluni kostui ja samassa Jani hivutti kätensä farkkujeni sisään. Kuului tyytyväinen mumina. Jarkon kädet avasivat jo kauluspaitaani ja pikkuhiljaa paitani riisuttiin kokonaan pois.. Sitten rintaliivit. Kovana törröttävät nännini kiihottivat molempia ja itse nautin molempien kosketuksista. Jarkko ryhtyi suutelemaan rintoja samalla hellästi kourien niitä. Voihkaisin kiihtymyksestä! Ihanaa, ajattelin!

Jani alkoi riisua housuja ja minä siirryin puolimakuulle sohvalle. Pillu märkäni makasin siinä alastomani molempien edessä odottaen lisää! Jani nuoli minua ja samalla koskettelin itseäni Jarkon suudellessa minua, rintojani ja kaulaani. En pysynyt enää paikoillani, vaan tunsin kuinka orgasmi sai minussa vallan! Huusin hyvänolon tunteesta! Samalla Jarkko riisui jo housujaan ja hänen pitkä, mutta kapea kyrpänsä tuli lähemmäksi minua. Otin sen suuhuni ja nuolin sitä pitkään ja hartaasti. Jarkko nautti! Jani riisuutui myös ja tunsin tutun paksun ja pitkän kyrvän työntyvän hitaasti sisääni. Aah..

Jani liikkui minussa hitaasti edes takaisin aivan kuin varoen laukeamista. Olihan tilanne todella kiihottava! Nyt oli osien vaihto. Jani toi kyrpänsä minulle ja otin sen suuhuni. Jarkko työntyi sisääni ja työntöjen voimasta tahtini Janin kyrvän suihinotossa kiihtyi. Tämä oli ihanaa! Aloin hyväilemään klitoristani yhä kiihtyvämmässä tahdissa loppujen lopuksi Jarkon työntöjen mukaan. Selkäni meni karrelle ja huusin! Olin saanut aivan ihanan orgasmin!

Asetuin nelinkontin Jarkko allani. Hän työnsi suuren sykkivän kyrpänsä sisääni. Jani asettui taakseni, otti tukevan otteen toisella kädellä vyötäröltäni samalla öljyä hivellen takapuoleeni. Hän leikitteli kyrvän päällänsä peräreikääni kiihottavasti. Jani työntyi varovasti sisääni. Nyt oli molempien kyrvät sisälläni! Tuntui kiihottavalta! Tätä tunnetta en ollut koskaan ennen tuntenut! Tahti kiihtyi. Jarkko hyväili klitoristani ja oloni oli taivaallinen! Nyt oli laukeaminen lähellä meillä kaikilla! Jarkko laukesi sisääni isolla voimalla heti melkein perään Jani. Huone täyttyi orgasmin tuottamista huudoista ja voihkaisuista. Siirryin poikien viereen itseäni hyväillen! Poikien katsellessa sain kaksi orgasmia! Nämä orgasmit olivat upeimpia mitä olen saanut!

Makasimme kaikki kolme raukeina vierekkäin Jarkon kysyessä: Koska otetaan uusiksi?

Omistettu omalle poikaystävälleni O:lle! ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute