Herkku-puhelin
Naapurin täti
piiskattu

Vietin nuoruuteni kesiä maalla tätini luona. Naapurissa asui noin 50v leskiemäntä, sellainen rintava ja vahvareitinen. Hänellä oli sauna tontin rajalla ja hän kävi siellä aika usein. Kerran sain päähäni mennä saunan ikkunan taakse seuraamaan tapahtumia. Ikkunasta näkyi pesuhuoneeseen ja löylyhuoneeseen muttei pukuhuoneeseen. Kun hän tuli pesuhuoneeseen kyrpäni jämähti heti. Oli upea näky, vahvat reidet, paljaat isot rinnat. Hän laittoi veden astioihin, meni pukuhuoneeseen. Hän oli siellä hetken, kerkesin jo miettiä mihin hän meni. Pian hän tuli takaisin ja meni löylyyn, minä seisoin kyrpä pystyssä. Löylyteltyään hän meni taas pukuhuoneeseen ja jäin odottamaan hänen paluutaan. Kului hetki ja yhtäkkiä tunsin kun joku tarttui vahvalla otteella hiuksiini, se oli naapurin emäntä. Hän laahasi minut hiuksista pitäen pukuhuoneeseen samalla kertoen mitä tirkistelijöille tehdään: heidät piiskataan kunnolla.

Ennen kuin oikein tajusinkaan olin pylly paljaana hänen vahvojen reisiensä päällä. Kämmenen iskut paukkuivat voimalla pakaroilleni. Persettäni rupesi kuumottamaan kunnolla, mutta samalla kyrpäni nosti taas päätään, paljaat hikiset reidet tuntuivat niin upeilta. Hän huomasi seisokkini ja komensi minut nurkkaan seisomaan kädet pääni päälle odottaen kun hän hakisi vitsat ulkoa. Olin vähän pelokkaana mutta en voinut muuta kuin odottaa. Tultuaan hän komensi minut taas reisilleen ja munani hän otti reisiensä väliin puristaen kunnolla. Vitsa tanssi pakaroillani kunnolla, se teki kipeää.

Kiemurtelin ja pyysin lopettamaan, mutta vitsa jatkoi tanssiaan. Kipu oli jo todella kova kun hän lopetti ja veti minut taas hiuksista pystyyn ja lähti taluttamaan kotiinsa. Sisällä hän vei minut makuuhuoneeseensa ja sanoi odota siellä. Mietin jo että nyt tässä taitaa käydä hyvinkin vaikka perseeni oli kuin tulessa. Menin hänen sänkyynsä selälleen odottamaan ja sain taas kyrpäni pystyyn. Odottelin ja haaveilin seksistä kun ovi vihdoin aukeni ja täti astui sisälle. Hän katsoi minua siinä kun olin niin jäykkänä kuin vain voin. Sitten hän kääntyi ja sanoi jotain mikä pelästytti minut suunnattomasti. Tuossa se tirkistelijä makaa, annoin jo hänelle vähän selkään mutta odotan että sinä piiskaat hänet kunnolla ja tätini astui samalla huoneeseen. . . . Tämä tarina on tosi ja jatkoa seuraa jos jotakin kiinnostaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute