Herkku-puhelin
Bi-pari
Kolmaspyörä

...makasin divaanilla silmät puoliummessa, kun Ritva tuli viereeni. Markku oli lähtenyt pesulle nuoltuaan Ritvan vaginan puhtaaksi spermastani.

Ritva kumartui kyrpäni ääreen ja imaisen sen suuhunsa, kieli leikki terskalla ja taidokkaasti hän imi kyrpääni voimakkain ja määrätietoisin ottein - suljin silmäni ja en huomannut Markun saapuneen huoneeseen ennen kuin tunsin velton kyrvän huulillani - avasin silmäni ja suuni, annoin kalun liikkua huulieni lomasta suuhuni ja aloin rytmikkäästi runkata tuota äsken perseeseeni lastin sylkenyttä kalua määrätietoisesti, kohotin käteni ja hyväilin Markun karvaista takapuolta, sormeni hakeutuivat kohden tämän anaalia - koskettelin aukkoa ja työnsin varoen sormenpääni sisään, johon se liukui vaivatta - Markku oli rasvannut perseensä, upotin etusormen rystysiäni myöden ja tunsin kyrvän paisuvan suussani samalla, kun Ritva painoin kaksi sormea sperman ryvettämään anaaliini ja kyrpäni ponnahti täyteen taisteluvalmiuteen.

Markku kääntyi ympäri päälleni 69-asentoon ja painoin kyrpänsä suuhuni, silmieni edessä supisteli avoimena tämän anaali, johon upotin etusormeni jatkaen rytmikästä runkkausta - Ritva siirtyi ja Markku nousi pystympään - yhdessä he taivuttivat jalkojani vasten rintojani ja Ritva painoi selkäni ja perseeni alle tyynyjä niin , että takamukseni nousi lattiasta huomattavasti ylös - anukseni oli näin niin Markun kuin Ritvankin käsiteltävänä ja avoimesti nähtävänä...

Markku otti kyrpäni suuhunsa, kun Ritva upotti hitaasti kolme sormea suoleeni , tiukka sulkijalihakseni venyi ja venyi, kunnes kolme sormea olivat rystysiä myöden perseessäni ja tämän jälkeen Ritva aloitti rytmikkään runkkaamisen- sormet venyttivät aukkoani yhä lisää ja olisin haukkonut henkeä, jos Markun kyrvältä olisin voinut, kun suoleeni sullottiin yksi sormi lisää ja käsi nussi minua anaaliin, anukseni oli venytetty äärimmilleen - kun tunsin kuinka Ritvan koko nyrkki painui sisään perseeseeni ja samalla hetkellä, kun sulkijalihas puristui Ritvan ranteen ympärille - kyrpäni laski täristen suunnattoman spermaryöpyn Markun suuhun - orgasmini oli sanoin kuvaamaton, kivun ja nautinnon sekoitus - tunteita erottelematon tapahtuma, joka täytyy kokea tietääkseen, mistä asiassa on kyse - orgasmini oli liikaa myös Markulle ja tämä laski spermalastinsa täydeltä laidalta suuhuni ... nauttien nielin kaiken ja nuolin veltostuvan kyrvän puhtaaksi viimeistä spermatippaa myöden samalla , kun Ritva veti anaalistani varoen nyrkkinsä ulos ... spermaisena ja ryvettyneenä ... mutta kaikkensa antaneena ..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute