Herkku-puhelin
Synttärit
avimies

Vaimoni syntymäpäiväksi olimme varanneet hotellihuoneen läheisestä kylpylästä. Olin monesti aikaisemmin vihjaillut haluavani nähdä vaimoni vieraan miehen kanssa, tähän hän ei kuitenkaan ollut koskaan suostunut. Nyt hyvissä ajoin vihjaisin hänelle että ohjelmaa synttäreillä pitää olla, tanssia ja muuta semmoista sanoin. Hän ei osannut aavistaa mitä se muuta piti sisällään. Olin hakenut netin kautta kahta hyväkroppaista miestä jotka haluaisivat seuraksemme hotelliin. Löysinkin Karin ja Pekan kaksi noin 35 v urheilullista ja mukavasti varustettua miestä. Tapasin heidät etukäteen varmistaakseni millaisia he ovat, keskustelimme tulevasta illasta ja sen järjestelyistä, toiveistani. Molemmat olivat innolla mukana suunnitelmassa, haaveilivat kuulemma samanlaisesta omille vaimoilleen.

Kyseisenä viikonloppuna saavuimme vaimoni kanssa kylpylään hyvissä ajoin iltapäivällä. Majoituimme ja päätimme lähteä kylpylä osastolle saunomaan ja uimaan. Huomasin kylpylässä myös tulevat vieraamme, mutta emme paljastaneet tuntevamme toisiamme sovitun mukaisesti. He lojuivat viereisessä porealtaassa kun sanoin vaimolleni riittävän kovalla äänellä että mennään välillä höyrysaunaan joka tässä kylpylässä on yhteinen miehille ja naisille, tavataan lauteiden keskivaiheilla sovittiin. Iskin silmää miehille jotka kuulivat keskustelumme, he nousivatkin heti peräämme. Miesten puolella viivyttelin suihkussa pitkään jotta vaimoni varmaan ehtisi lauteille, vinkkasin miehille että menkää edeltä.

Mennessäni itse saunaan huomasin höyryn seasta ettei siellä ollut kuin muutama henkilö molemmilla puolilla lauteita. menin keskipaikkeille ja näin vaimoni joka istui lauteilla kahden miehen välissä, miehet olivat istuneet aivan hänen viereen enkä näin ollen päässyt väliin. Istuin hieman kauemmas, sellaiseen paikkaan ettei vaimoni kuitenkaan päässyt viereeni joutumatta kulkemaan muittenkin miesten edestä. Hän istuikin polvet koukussa ja yritti peitellä paikkojaan. Olimme sopineet ettei saunassa tapahdu mitään, miehet eivät kyllä peittele paikkojaan ja aivan vahingossa jalka saattaa painua kiinni vaimooni. Aikamme istuttua vaimoni nousi ja vinkkasi minulle että mennään uimaan. Porealtaassa taas istuessamme naurahdin hänelle että menit sitten vieraitten miesten väliin, oliko kivaa? He tunkivat siihen molemmille puolille puolustelit, oletko mustis nauroi vaimoni. Illalla kävimme ravintolassa syömässä ja vielä myöhemmin menimme tanssiravintolaan.

Olemme innokkaita tanssijoita ja olimme parketilla jatkuvasti, jotkut miehet hakivat vaimoani muttei hän lähtenyt. Menisit vaan kehotin ja hän sanoikin että menevänsä jos joku sopiva hakee. Juomista hakiessa kuiskasin Karille että hakekaa vaimoani jos tulee oikein kunnon tango. Pian orkesteri ilmoitti että vuorossa tangoa ja välittömästi Kari oli pokkaamassa vaimolleni, nyökkäsin että ok ja vaimonikin suostui tanssiin. Onneksi myös Karilla oli tanssitaito hallussa, katselin kun hän painui kiinni vaimooni ja taivutti tämän tangon rytmeihin. vaimollani oli yllään musta minihame, stay up sukat ja yllytyksestäni hän oli jättänyt pikkarit kokonaan pois päältään. Tanssin loputtua vaimoni saateltiin punaposkisena takaisin pöytääni.

No mitä punastelet kysyin? Herrajestas sillä oli kyllä seisokki supisi vaimoni punaisin poskin, tunsin ihan selvästi. Tuntuiko isoltakin kysyin? Samalla livautin käteni hänen hameen alle pöydän suojassa. Melkoiselta nauroi vaimoni. Sormeni tavoittivat hänen pimpsansa ja tunsin kuinka märkä hän oli. No mutta kulta kuiskasin. En voinut sille mitään sipisi vaimo, hän hankasi koko tanssin ajan itseään minuun. Huomasin illan jatkuessa että vaimoni vilkuili aina silloin tällöin Karin suuntaan muttei sanonut mitään. Tanssiessamme hän painut tiukasti kiinni vartalooni, annoin käsieni vaeltaa turhankin rohkeasti hänen takapuolellaan. Illan loppupuolella hän kuiskasi tanssin lomassa korvaani että haluaisi lähteä huoneeseemme, joudut koville haluan sinua pitkään ja kunnolla ensi yönä hän jatkoi. Kuiskasin vastaan että kunnolla tulet saamaan aivan varmasti sen lupaan. Vaimoni ei onneksi ymmärtänyt mitä kaikkea sanomani pitikään sisällään. Käyn juomassa drinkkini loppuun sanoin ja pistäydyin kulauttamassa juoman pöydästäni samalla kuiskasin ohimennen Karille että huone 414 viisi minuuttia. Otin vaimoni käsipuoleen ja poistuimme yhdessä hissiin, siellä suutelin häntä kiihkeästi.

Huoneeseen päästyämme jatkoimme syleilyä kunnes vaimo kuiskasi käyvänsä vessassa. Hänen mentyään avasin varovasti huoneen oven ja päästin vieraamme sisälle näyttäen heitä olemaan hiljaa ja riisuuntumaan valmiiksi, riisuin myös itse vaatteeni. Olin varannut silkkihuivin mukaan, otin sen ja livahdin vessaan vaimon luokse. Hän oli juuri tulossa pois, suutelin häntä kiihkeästi ja samalla sidoin huivin peittämään hänen silmät. Leikimme useinkin silmät sidottuna joten hän ei arvannut mitään. Johdatin hänet ulos vessasta huoneen puolelle jossa jatkoin hänen hyväilyään vieraiden katsellessa hiljaa huoneen toisella puolella. Avasin hitaasti minihameen ja annoin sen pudota lattialle samalla hyväillen vaimoni pakaroita, hänen paitansa seurasi seuraavaksi, sitten rintsikat. Nyt hän oli edessäni päällään ainoastaan mustat stay up sukat. Käänsin hänet seisomaan toisin päin jolloin vieraat näkivät hänen rintansa ja puoliposliiniksi ajellun vitun. Huomasin kuinka miesten kiihko lisääntyi ja heidän varsin kunnioittavan kokoiset kalunsa alkoivat nousta yläviistoon paisuen nyt todella kookkaiksi Ota minut heti aluksi rajusti pyysi vaimoni. Johdatin hänet sängylle johon hän asettui pylly pystyssä valmiiksi jotta saisi lempiasennostaan takaapäin. Kiusoittelin kuitenkin häntä edelleen nuolemalla takaapäin, kysyin että jos nyt olisi vieras mies mukana antaisitko hänelle. En sinulle vain vaimo vastasi. Ihanko totta kysyin ja nuolaisin taas kiusoittelevasti muutaman kerran, pane minua vaimo pyysi.

Entäs jos kaksi komeaa miestä olisi nyt mukana ja haluaisi sinua yhtä aikaa, antaisitko molemmille kysyin taas ja leikittelin kyrvälläni hipoen sillä hänen vittuaan. Anna nyt vaimo vaikeroi, et vastannut mitä sanoisit heille kysyin uudelleen ja jatkoin leikittelyä. Sanoisin että ottakaa minut rajusti, antakaa isoja kyrpiänne vittuun ja suuhuni rajusti HETI NYT! vaimo huudahti. No niin hyvä, pojat täyttäkääpä pikku vaimoni toive sanoin ja avasin käsilläni vaimon häpyhuulia. Kari astui vaimon taakse ja painaisi rajusti kyrpänsä kerralla pohjaan saakka valmiiksi avaamaani vittuun, vaimoni parkaisi pelästyneenä saaden samalla Pekan kyrvän syvälle suuhunsa. Hetken hän yritti vapautua miesten otteesta, alkaen kuitenkin pian imeä kiihkoissaan Pekan kullia notkistaen samalla selkäänsä saadakseen Karin mahdollisimman syvälle sisäänsä. Seurasin sivummalla kun haaveeni vaimosta vieraiden välissä toteutui silmieni edessä ja vielä kiihottavammin kuin olin edes uneksinut. Oli kiihottavaa katsella kun Karin iso kulli upposi yhä uudelleen syvälle vaimooni jonka vitusta valui märkyyttä reisille ja sänkyyn. Samalla Pekka työnteli omaa kulliaan syvälle vaimoni suuhun niin että vaimolla näytti olevan vaikeuksia ottaa kullia niin syvälle kurkkuunsa, urheasti hän kuitenkin imi vierasta miestä.

Hieman kateellisena katsoin kuinka kestävästi vieraat panivat vaimoani, viimein Kari kiihdytti tahtia entisestään ja laukesi syvälle vaimooni joka oli saanut orgasmeja jo useita miesten vaan jatkaessa. Pekka siirtyi vaimoni taakse ja aloitti vuorostaan panna häntä, Kari meni vaimon eteen ja painoi tämän niskasta kiinni pitäen nuolemaan limaista ja spermaista kulliaan. Yllättävän halukkaasti vaimo alkoi nuolla ja imeä toista vierasta kullia uudelleen juhlakuntoon. Menin myös vaimon eteen ja ohjasin hänet ottamaan välillä suihin myös itseltäni, jatkoimme vuorotellen Karin kanssa Pekan jatkaessa panemista takaapäin pitäen tiukasti kiinni vaimoni lanteista. Pekka saavutti huippunsa ruiskuttaen vuorostaan ison satsin vaimon sisälle, samalla myös minä sain ja lasti syöksähti vaimon suuhun purskahtaen hieman suupielistä uloskin. Hyvää syntymäpäivää rakas kuiskasin vaimoni korvaan, ilta on vielä alussa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute