Herkku-puhelin
Rakas palaa työmatkalta
Suhveli

Siellä sä olit. Näin sut jo kaukaa. Aina yhtä hyvännäkönen. :) Juoksin sua vastaan jo rappukäytävään. Viimein sä tulit. "Missä sä viivyit?" -kysyin. Sä käskit olla hiljaa ja suutelit mua kiihkeästi. Me juostiin portaat ylös asuntoon, eikä kestäny kun viis minuuttia kun molemmat oli repinyt toisiltaan vaatteet pois. Sä kannoit mut sänkyyn ja tulit mun päälle. Sä aloit nuoleen mun nännejä, kun tiedät et se tekee mut hulluks. Sä päätit oikeen kiusata mua, koska aloit pureen niitä hellästi ja imeen niitä. Sitä jatku niin pitkään että mun pillu alko oleen jo aika märkä. Se oikein valu nesteitä siihen sängylle.

Seuraavaks siirryit mun pillun kimppuun. Sä nuolit sitä. Pyörittelit kieltäs ja painoit sillä mun klitorista. Laitoit mut iniseen oikeen kunnolla, niin kun sä vaan osaat. Mä pyysin sulta että nussi jo mua, mutta sä vaan jatkoit, kunnes mä sain orgasmin. Sä menit seisomaan sängyn viereen. Vasta nyt mä huomasin kuinka komeesti sun kullis seisoo. Sä käskit imee sitä. Ottaa sen suuhun. Oli siis mun vuoro tehdä sulle hyvää. Mä imin ja nuolin niin hyvin kun osasin niin kauan että sä melkein laukesit. Sä sanoit et perse pystyyn nyt siihen sängylle, mä oon odottanu tätä kaks viikkoo. Sä laitoit kullis mun vittuun. Laitoit sen syvälle. Ja sanoit et täähän on ihan liti märkä. Mä sanoin et totta kai, kun se on odottanu sua koko päivän.

Mä olin niin kiihottunu ja sun kullis tuntu niin hyvältä. Sä aloit vedellä mua pitkin vedoin. Mä huusin ja kiljuin ja kohta se tuli. Toinen orgasmi. Mä tärisin, kiljuin, huusin ja lysähdin sängylle. Sä sanoit et tuuppas vielä jatkamaan, mä en lopettanu vielä. Sä menit makaamaan sängylle ja käskit mun ratsastaa sulla. Mä tiesin että sä tykkäät siitä, joten mä tulin kiltisti. Mä nautin kun sain kullia sisääni pitkästä aikaa ja oli ihana katsella kun sä nautit. Se tuntu niin hyvältä.

Sulla ei kestäny kauaa ennenkun sä laukesit mun sisään. Se tuntu ihanan lämpimältä. Mä tulin sun kainaloon. Sä sanoit hyvää yötä rakas. Ja annoit mulle pusun, just ennen kun nukahdit. "Hyvää yötä nallekarhu"..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute