Herkku-puhelin
Työmatka
SexIsLife

Mikko oli lähdössä viiden päivän työmatkalle Saksaan ja perjantai- iltana hän jo oli lentokentällä hyvästelemässä tulevaa vaimoaan. Mikko nousi siis koneeseen yhdessä parin työkaverinsa kanssa. Pera ja Heikki -nimiset miehet istuutuivat lähelle Mikon penkkiriviä niin, että he voisit jutella siinä mukavia... miesten kesken.

- No... Minkäslaine se sun tuleva muijas sitte o?! Onks hyvät panot, entä imut??? Pera uteli kiusoitellen. Mikko mulkaisi Peraa, mutta vastasi asiallisesti ja tyynesti tämän kysymykseen. - Me ei olla viel... harrastettu... sitä! hän paljasti. Pera ja Heikki henkäisivät ihmeissään. - Ei seksiä!? Ei ees esileikkejä??? Heikki huudahti.

Mikko pudisti päätään ja virnuili kavereilleen. - Se o kuule "sääntö", et enne häit o naitava, mies!!! Pera sanoi. - Sulle o hankittava joku huora, et voit ees pikkase treenata... Heikki julisti. - Naiset kato arvostaa sellasii miehii, jotka osaa hommansa... Perakin painosti. - Hei, hei, hei!!! Mikko hyssytteli. - Huora??? Mä en aio koskeekaa huorii, ko mun tyttöfrendi oottaa mua himas!

---Jatkuu--- ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute