Herkku-puhelin
Minä ja kaksi naista
JayBee

Tutustuin kerran chatissa yhteen naiseen joka seurusteli naisen kanssa. Me juteltiin kaikenlaista ja aihe oli laidasta laitaan. Tän naisen nimi oli Jaana ja sen tyttöystävän nimi oli Heidi. Kun lopetettiin juttelu niin vaihdettiin maili osoitteet. Jaana oli sit parin päivän jälkeen lähettäny mailin ja pyytäny käymään kahvilla sen luona. Joten menin sitten sovittuna ajan kohtana Jaanan luo ja soitin ovikelloo. Sen tuli avaamaan joku muu kuin Jaana. Hän esittäytyi Heidiksi ja pyysi sisään. Kun astuin kämppään sisälle niin Heidi sanoi että Jaana ei ole vielä tullu kotio kaupasta ja Heidin käskettiin pitää huolta minusta. Heidi ohjas minut sohvalle istumaan ja tarjos minulle viiniä. Me juteltiin niitä näitä siinä sohvalla ja juotiin pullollinen viiniä.

Yhtä äkkiä Heidi rupes suutelemaan mua ja mä tietysti vastasin siihen suudelmaan. Samalla hän rupes hyväilemään mun kroppaa joka puolelta. Sitten mut riisuttiin ja mä riisuin Heidin. Mä menin makaamaan sohvalle selälleni ja Heidi tuli mun päälle ja me oltiin 69 asennossa. Heidi rupes imeen mun kalua oikeen taitavasti ja hellästi, samalla mä nuolin hänen klittaa ja peppua. Me oltiin ihan ajatuksissamme ja emme kuulleet ku ovi kävi ja Jaana tuli himaan. Jaana oli ehtiny katselemaan ja riisumaan itsensä sillä välin ku Heidi ja minä pidimme toisiamme hyvänä. Ku Heidi nousi päältäni pois niin huomattiin Jaanan seisovan oven suussa ja hierovan klittaansa.

-pääsenkö mukaan leikkiin, kysyi Jaana
- pääset, vastattiin Heidin kanssa

Sitten me siirryttiin makkariin ja sängylle jatkamaan touhuja. Jaana rupes imeen mun kalua ja Heidi nuoli kiveksii. Sitten Jaana istahti mun kalun päälle niin et se uppos kokonaan sen sisään ja Heidi tuli istumaan mun naaman päälle. Jaana aloitti rajun ratsastuksen ja mä nuolin kuin viimestä päivää Heidin klittaa. Sit Jaana ja Heidi vaihtoi paikkoja ja mä pääsin nuolemaan Jaanaa. Heidi ratsasti hetken aikaa ja nousi pois jotta Jaana saa imee kalun oikeen märäksi. Sitten Jaana ohjas mun kalun Heidin pepulle ja Heidi laskeutui hitaasti alas ja kalu uppos kokonaan sinne.
-sulla on ihanan iso ja kova kalu, sanoi Heidi

Heidi aloitti kiihkeän ratsastuksen ja mä aloitin Jaanan nuolemisen todella voimakkaasti ja samalla laitoin yhden sormen kumpaankin reikään. Jaana oli saamassa orgasmii ja samoin Heidi ja kummatkin huusivat suoraa huutoa. Sitten kummatkin meni makaan sängylle päät vierekkäin ja mä runkkasin spermat niitten naamalle ja suuhun!

Tämä tarina on ihan totta. Voi myös kommentoida tätä!!!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute