Herkku-puhelin
Luovaa sidontaa etupuomiin
Annukkasi

KOPISSA

Heitit mulle joskus että ”onko sulla fantsua sellasesta missä rakastelisit hevoskopissa?” Olin ihan ällistynyt ja toisaalta tietty mielissäni kun ajatteletkin tämmöstä….luovaa sidontaa etupuomiin…. nami. Oot niin seksikäs kireine ratsastushousuinesi ja nahkasaappainesi että kastun pelkästä katselemisesta, ja kun härnäät vielä tulemalla tallille ilman paitaa, katsot mua syvään silmiin että oonko näkyyn tyytyväinen…OON ! ihan liian tyytyväinen ja mikään sun asussasi ei jätä mitään arvailujen varaan mitä sulla olisi tarjolla naiselle. Olet oikein joka naisen namupala, kireä peppuinen, ihanan isot reisilihakset, leveät hartiat ja poikamaisen komea. Ihanista sinisilmistä puhumattakaan. Ja jotenkin kiihottavaa on että ratsastat hevosilla, ihana seurata lantiosi liikettä kun mukaudut hevosen liikkeisiin, pakaralihaksiasi kun olet kenttäistunnassa, vaativia pohkeita kun vaadit hevoselta lisää…kostun.

Katselin laitumelle hevosia ja huomasin että tammalla on alkamassa kiima kun niin ruunapoikia kiusailee menemällä niiden eteen sahapukki asentoon ja tarjoamalla itseään, ruuna parat eivät ollenkaan tajunneet hommasta mitään, mutta tiesin että olisi aamulla lähtö viemään tammaa astutettavaksi läheiseen siittolaan, siellä sekin saisi oikein isoa oria ettei tarvitsi noin rukoilla ruunilta.

Pakkailin illalla tamman kamppeita kuntoon kun tiesin että aamulla olisi lähtö aikaisin tallilta ja olisi mukava kun kaikki on valmiina. Aamulla sit vaan tamman hännän käärintä, heinäverkko paikalleen, suojat jalkaan ja koppiin. Onneksi sain sinusta seuraa jos matkalla sattuisi jotain. Tulit jo ajoissa ja kiinnitit kopin auton perään ja peruutit sen tallin eteen. Avasit etuoven koppiin ja menit kiinnittämään heinäverkkoa kopin pystytolppaan ja huusit että tuo paalinnaru että verkon alapää saadaan kiinni ettei se heilu niin paljoa, tamman olisi mukavampi syödä siitä. Otin narun tallilta ja menin koppiin mutta en enää ajatellut mitään heinäverkon sitomista vaan sun…olit tullut niin sexyissä vaatteissa aamulla että pahaa teki, halusin sua ihan kamalasti. Ja ottaisin kans.

Tulin koppiin sisälle taaksesi, pysähdyin ja katselin pakaroitasi ja kosketin niitä, hivelin lantiotasi, reisiäsi, suukottelin niskaasi ja vedin sua itseäni vasten, painoin rintani sun selkään että tuntisit kun nännini ovat ihan kovat, olit hiljaa ja paikallasi, odotit…

Käänsin sut ympäri, katsoin silmiin, olit jotenkin hämmentynyt ja kysyvä, oot niin kokematon ja ujo, en päästäisi tätä tilaisuutta käsistäni, otin sua käsistä kii, kiepautin paalinnarun ranteiden ympärille ja sidoin heinäverkon koukkuun ranteista roikkumaan, saisit olla siinä, ja saisin katsella sua ja hellitellä. Hrrr…parasta! Nami.

Avaan mustan paitasi vetoketjun, työnsin käteni sun kainaloosi, puristelin lihaksiasi, liikuttelin sormiani nänneilläsi, kaulallasi ja ihanalla pyykkilaudallsi. Katsoin koko ajan sua silmiin syvään, olit peloissasi vähän, en satuta sanoin. Oot vaan kerjännyt tätä niin kauan ja muutenkin yrittänyt tehdä mut hulluksi ja kuumaksi. Maistoin kielelläni sun kaulaasi, nuolin ihanaa suolaista makuasi, liikutin kieltäni nänneillesi, herkistelin niitä, imin ja näykin…pidin sun pakaroista kiinni, hieroin itseäni sua vasten ja tunsin kuinka hereillä oot, aivan kiihottunut…odotit selvästi saavasi panna mua tai että hyväilen sua kunnolla. Pyöritän lantiota sua vasten ja suutelen kiihkeästi, ottaen niskasta kiinni, oon ihan kiimassa, halukas ja märkä.

Hivelen sun kyrpää housun päältä, tunnen kuinka kuuma oot, iso ja halukas. Aukaisen ratsastushousujesi hakasen, vetoketjun ja vedän niitä alas, otan jorret pois jalastasi ja housut kans lentää puruihin, oot boxereissa mun edessä käsistäs kiinni ja odotat mitä teen. Et sano mitään, mutta nään että haluat mua, polvistun eteesi puruihin, liikutan sormeani pitkin sun reisien sisäpintaa, hivelen boxerien vyötärönauhaa pitkin leikitellen sormellani, kielelläni, nain kielelläni sun napaasi, hamuan housujesi päältä huulillani sun kyrpääsi, kiusaan sua. Katsot mua apua pyytävästi. Odota niin saat. Lasken kireet valkoiset boxerit alas, nostat kiltisti jalkojasi että saan ne kokonaan pois…katselen sua mielelläni kun oot niin kiihottunut, tykkäät siitä, otan kyrvästäsi kiinni ja runkkaan sua hellästi, samalla nuolen kielelläni pitkiä vetoja vartta pitkin ja huulilla kiusottelen sun terskaa, oot ihanan makuinen, iso ja kiihottava, avaan omat housuni sun edessäsi, otan ne pois ja vaaleenpunaiset läpinäkyvät pitsipikkarit kans, jatkan sun nuolemistasi, hieron sun pallejasi, otan sut syvälle suuhuni, imen ja nuolen, hieron samalla pilluani toisella kädellä, pyöritän sormiani klitalla, oon ihan valuva ja liukas, valmis mihin tahansa. Rakastan hellitellä sua kielellä ja suullani. Pyydän sua naimaan mun suuhuni hitaasti ensin, puristan huuliani, liikutan kieltäni suussani vasten sua, kiristät tahtia, ilmeisesti oot lähellä ja pitää lopettaa kun haluun kaikki sisääni.

Heitän loimen kopin lattialle purujen päälle, irroitan sun kädet ja pyydän sut siihen selälleen makaamaan. Haluan ratsastaa. Asetun istumaan vatsallesi, tarjoan rintojani sun nuoltaviksi ja imettäviksi, näykittäviksi, puren sun kaulaasi, nostan pyllyäni ja ohjaan sut ihan huulille, liikuttelen ihan hiljaa, nain sua hitaasti kiusotellen, istun syvään, tunnut niin isolta ja hyvältä sisässäni, pyöritän itseäni suan kyrpääs vasten, tuntuu taivaalliselta, hierot mun rintoja, imen sun rintaa, nuolen nännejä ja kokoajan keventelen päälläsi, nait mua vastaan nostamalla lantiotasi ylös, meet niin syvään että tuntuu pohjissa, ihanaa…teet niin hyvää, lisään vauhtia, hieron sormellani klitorista ja katselet ihan kiimaisena mun ilmeitä, oon ihan valmis, ihan herkästi välillä huulilla, kiihotan sua lisää, puren sua kaulaan ja kuiskaan että tuu mun päälle kulta, anna mulle oikein syvään, ota mut.

Vaihdetaan paikkoja, tuut mun jalkopäähän, levitän sulle pilluni ihan leväälleen ja pistän sormeni sinne ja hieron, että saat katsella, tuut mun päälle, haluat että nostan jalkani sun olkapäillesi että pääset oikein syvään, oon siinä ihan tarjottimella sulle levitettynä, tuut sisääni hitaasti pohjaan asti, jäät siihen, hierot itseäsi mua vasten ja katsot mun kiimaista ilmettä, haluan sua niin kamalasti että valun…aloitat hitaasti, katselet kun rintani liikkuvat rytmikkäästi naintisi tahdissa, kiihdytät vauhtia, painat oikein syvään, huudan kun tekee niin hyväää, halkaise mut, annna, oot niin iso, nai mua lujaa…

Lisää, älä lopeta tuun ihan juuri, oon ihan extaasissa, tunnen kuinka orkku on ihan just värisyttämässä kehoani ja odotan sitä niin kamalasti, teet niin hyvää, nait lujaa, sanot tulevasi ihan juuri, haluun kaikki mun sisääni, saan ihanan järisyttävän orkun, vapisen, tulee väristyksiä pillussani, se kiihottaa sua lisää ja sanot ett sulta tulee, otan pakaroistasi kiinni ja vedän sua itseeni syvään ja hieron itesäni sua vsten…laukeat syvään, päästät kaikki sinne, ihanaa, tunnen kuinka sykit sisälläni…oot ihan mun kokonaan nyt ja tässä. Haluun olla sylikkäin vielä hetken…fiilistellä, pörrötän tukkaasi ja pusutan kaulaas, oot niin ihana ja sen oon sanonutkin sulle monta kertaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute