Herkku-puhelin
Hannu ja Mina
Minja

Aurinko paistoi, hengitin syvään syyskuun kuulasta ja raikasta ilmaa.

Kävelin reippaasti kadulla olostani nauttien. Asiaa sen kummemmin ajattelematta kulkuni suuntautui Hannun kodin suunnalle. Olin flirttaillut täysillä Hannun kanssa töissä ollessani ja halusin sitä miestä kuin hullu puuroa.

Kävelin ajatuksissani, musiikkia korvalapuista kuunnellen. Yhtäkkiä säpsähdin ajatuksistani hereille ja hyppäsin melkein metrin varmaan ilmaan, kun joku painoi kätensä olkapäälleni.

Käännyin katsomaan taakseni valmiina puolustamaan itseäni, kunnes huomasin katsovani nauraviin sinisiin silmiin. Nappasin korvakuulokkeen pois korvasta ja sanoin Hannun pelästyttäneen minut miltei henkihieveriin. Hannu itsekin näytti olevan lenkillä, ja hän näytti kovin erilaiselta mihin olin tottunut töissä. Hannu sanoi juosseensa jonkun matkaa saadakseen kurottua välimatkaa umpeen.

Jatkoimme kävelyä rinnakkain jutustellen ja naureskellen. Yhtäkkiä Hannu nappasi minut kainaloonsa ja sanoi "Sinä olet kyllä hauska tyyppi", siihen tuhisin takaisin "joo varsinainen pelle..." Hannu sanoi ettei hän sitä tarkoittanut, vaan että minun kanssani on helppo jutella. Kysyi sitten josko haluaisin tulla heille juomaan jotain virkistävää. Totesin Hannulle, että se ei taida olla kovin viisasta kun olen niin hikinenkin jo. No joka tapauksessa Hannu sai minut muuttamaan mieleni ja vei minut kotiovelleen. Ovella kysäisin että eikös hänen vaimonsa ihmettele mitä naisia hän raahaa ovelleen. Hannu kertoi että hän on yksin kotosalla ja että seura siksikin olisi tosi mukavaa.

Sisällä heitin takkini naulakkoon ja potkaisin kengät jalasta. Hannu vei minut keittiöön ja kysyi haluaisinko ehkä mehua vai keittäisikö hän kahvia. Mehu tietenkin oli parempi vaihtoehto, kun muutenkin olin kuumissani. Outoa oli myös istua siellä.. Hannun kotona.. Mielessäni alkoi kiertämään ajatus, että saisinpa ainakin fantasioilleni muitakin paikkoja kuin työpöydän ja työhuoneen...

Hannu kysyi yhtäkkiä ihan muina miehinä, että haluaisinko käydä suihkussa. Saisin pestyä hiet pois iholta, ja että hän voisi heittää minut sitten jossain vaiheessa kotiinkin, jos haluaisin viettää jonkin aikaa hänen seuranaan. Taisin näyttää aika ällistyneeltä, ja punastuinkin hieman. Kiusoittelin Hannua ja sanoin että onko hänellä jotain taka-ajatuksia, tai tulisiko hän kenties pesemään selkäni. Hannu aivan pokkana vastasi siihen että mikä ettei jos niin haluan. Sanoin että voisin vaikka käydäkin suihkussa, olihan minulla sentään reppu mukana missä oli vaihtovaatteet, salille kun olin ollut menossa.

Hannu ohjasi minut kylpyhuoneeseen ja antoi ihanan pehmeän ja ison pyyhkeen minulle. Painoi oven kiinni perässään ja sanoi jättävänsä minut peseytymään rauhassa. Riisuin vaatteet päältäni ja tungin likaiset reppuun. Otin puhtaat valmiiksi esille. Väänsin suihkun auki ja astuin veden alle. Veden kohinan takia en kuullut kun ovi hiljaa avautui ja sain taas melkein sätkyn kun tunsin kädet vyötärölläni. Hannu kuiskasi korvaani, että en kai pahastu vaikka hän tulisi kanssani suihkuun. Pudistin päätäni. Tunsin Hannun huulet niskassani, tunnustelevina ja hyvin hellinä. Hannu painautui selkääni vasten ja tunsin kuinka kalu painui pehmeitä pakaroitani vasten. Hannun kädet silittivät kylkiäni ja vaelsivat rinnoilleni. Taivutin päätäni taaksepäin ja vain nautin. Käännyin Hannuun päin ja kohotin huuleni suudeltaviksi. Hannu painoikin huulensa pehmeinä ja ihanina huulilleni. Kiedoin käsivarteni Hannun kaulaan ja tunsin kuinka Hannu painoi minua itseään vasten.

Pesimme toisemme samalla kiihkeästi suudellen ja toisiamme hyväilyillä kiduttaen.

Hannu laittoi suihkua pienemmälle ja polvistui eteeni. Painoi suudelmia vatsalleni ja lantioni seudulle. Pyysi nostamaan toisen jalkani pesupenkille. Tunsin kuinka kuumat huulet ja vikkelä kieli alkoi tekemään tutkimusmatkaa pyhimmässäni. Hannu piteli minua tiukasti lanteilta kiinni ja hyväili suullaan minua hitaasti hulluuden partaalle. Painoin sormeni Hannun hiuksiin ja nojasin selkääni seinään. Lantioni liikkui kuin itsestään myötäillen Hannun huulia. Sain aivan järisyttävän orgasmin ja tuntui kuin jalkani olisivat olleet pumpulia. Hitaasti Hannu nousi ylös ja veti minut taas suihkun alle, jatkaen hyväilyitään. Omat käteni tekivät tutkimusta Hannun vartalolla. Silitin leveitä harteita ja rintaa jota peitti juuri sopiva karvoitus. Painoin huuleni vuorostani Hannun kaulalle aivan korvan alapuolelle. Tunsin Hannun kalun painuvan vaativasti vatsaani vasten. Yhtäkkiä Hannu nosti minua pakaroiden alta ylöspäin ja painoi selkääni seinää vasten, huudahdin hieman, koska en ollut tottunut että kukaan minua nostelee. Enhän ole mikään keijukainen kuitenkaan. Tunsin Hannun kalun painuvan syliäni vasten. Sentti sentiltä se painui sisääni. Ihana paksu ja suonikas kalu. Hetken aikaa olimme niin sylikkäin veden valuessa vartaloitamme pitkin.

Sitten Hannu laski minut alas, ja laittoi suihkun kiinni. Kietoi pyyhkeen ympärilleni ja omille lanteilleen laittoi myös pyyhkeen. Naurahdin hieman että näky oli aika mielenkiintoinen, kun eihän se pyyhe mitään kiinni pysynyt.

Tassuttelimme käsikkäin takkahuoneeseen, johon Hannu oli laittanut tulen takkaan. Alkoi olla jo hämärää ja vain tulen kajo leikitteli ihoillamme. Painoin Hannun istumaan sohvaan ja polvistuin hänen jalkojensa juureen. Avasin pyyhettä enemmän, ja sanoin että haluan vuorostani tehdä hänelle hyvää.

Aloin nuolemaan Hannun kalua kuin ihanaa tikkaria. Ensin vain kuljetin huuliani vartta pitkin ja pidin kieltäni paikallaan, sitten upotin terskan suuhun ja pyöräytin kieltäni sen ympärillä. Hannu vaikeroi hiljaa, ja otti parempaa asentoa. Nojasi päätään selkänojaan suu hieman raollaan, silmät kiinni.

Painoin vähän kynsiäni Hannun nivusiin, samalla kun imutin kalua yhä syvemmälle. Kieleni villisti kieppuessa. Sain Hannun voihkimaan ääneen.

Hannu sanoi ettei kestä enää, ettei vanhaa miestä saa kiusata tällä tavalla. Pyysi lopettamaan. Hitaasti nousin ylemmäs niin että rintani hipoivat tuota mielettömän ihanan tuntuista kalua, ja siitä ylöspäin.

Menin Hannun syliin istumaan, hajareisin, niin että kalu kuitenkin jäi vielä toistaiseksi painumatta sisääni. Hannun hengitys kävi raskaasti ja hän kuiski korvaani että on hulluna halusta, haluaisi että ratsastaisin hänellä juuri siinä ja juuri nyt. Nostinkin lantiotani ja annoin Hannun kalun painua pohjaan asti. Selkäni taipui kaarelle ja voihkin ääneen. Tunsin Hannun huulet rinnoillani, ja kädet vaativina lanteillani auttamassa minua ratsastamaan. Tahti vain kiihtyi ja suutelimme todella intohimoisesti toisiamme. Lopulta tunsin kuinka aivan uskomaton orgasmi teki tuloaan, ja näin Hannun ilmeestä ettei hänkään ollut kaukana. Yhtä aikaa tulimme ja vapisin aivan kauttaaltaan.

Vähän aikaa olimme aivan hiljaa sylikkäin ja kun hengityksemme tasaantui hieman, Hannu sanoi että josko mentäisiin uudelleen suihkuun... kun tuli vähän hiki.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute