Herkku-puhelin
Parinvaihtoa saaristossa - viinin kera
Aistillinen vapautunut nainen

Täällä oli joskus keskustelua parinvaihdosta. En ole koskaan ollut mikään swingers-tyyppi, mutta mieheni oli asiasta ehdotellut. Lukekaa tapahtunut, ennen kuin kokeilette.

Olin aina sivuuttanut teeman humalaisen päähänpistona, mutta asia muuttui todeksi, kun ystäväpariskunta (Heli ja Harri) saapui vieraaksemme (mieheni Juha ja Minä ;D ) mieheni firman mökille Turun saaristoon.

Alkuilta meni mukavasti juristimieheni metsästämän sorsapaistin ja kantarellikastikkeen (itse poimimieni) kera. Otimme luonnollisesti riistaschnapseja (vierailta tuliaiseksi saatua jääkylmää ruotsalaista akvaviittia) ja erinomaista paistiviiniä (KWV Cabernet Sauvignon, Etelä-Afrikka, Hinta Alkossa 9,38 €, Alko nro 5436). Epäilemättä turhankin tiheään tahtiin, sillä humalluimme illan mittaan huomattavasti.

Saunassa kävimme tyttö/tyttö ja poika/poikapareissa, mutta schnapsien säestämien saunaoluiden jälkeen tilanne muuttui yllättäen. Pojat olivat lauteilla tehneet sopimuksen parinvaihdosta...Ja ilmeisesti jo aikaisemminkin, koska Heli näytti olevan juonessa kirjaimellisesti täysin rinnoin mukana.

Häkellyin täysin Helin lähtiessä kiihkeästi suudellen mieheni matkaan yläkerran portaille ja makuuhuoneeseen. Jäin kahden Harrin kanssa. Hän suuteli minua roisisti kielen suuhuni tunkien ja tunsin hänen jäykistyneen peniksensä lantiotani vasten. En tiennyt, mitä tehdä, joten otin "jatkoaikaa" WC:ssä. Olin selkä seinää vasten ja en osannut muutakaan kuin riisuuntua.

Palatessani Harri oli alastomana penis tanakassa erektiossa alakerran sängyllä. Esileikki oli pitkä ja hän kävi kaikki mahdolliset paikkani huolella ja hellyydellä läpi. Silti olin kuin jonkun muun ihmisen kehossa Harrin työntyessä minuun.

Lopulta laukesin, mutta tuntui, kun orgasmikin olisi ollut miehen. Harri oli sinnitellyt vuokseni ja laukesi heti perään supistellessani hänen ympärillään. Ryntäsin kyynelehtien sisäreidet valuen mereen pitkälle uimalenkille. Pesin itseni kuin rituaalinomaisesti moneen kertaan.

Aamulla olin kovassa morkkiksessa ensimmäisenä verannalla aamukahvilla. Mieheni tuli seuraavana ja hän kysyi hiljaisuuden jälkeen, että 'miltä tuntui?'. Vastasin ympäripyöreästi ja vielä kovan tinkauksen jälkeen kerroin kyllä lauenneeni. Hän oli pitkään vaiti. Arasti kysyin saman kysymyksen häneltä ja vastauksen kuultuani purskahdin itkuun ja juoksin ulos. Harri sanoi: 'Emme olleet, Heli ei halunnutkaan.'

-Aistillinen vapautunut nainen

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute