Herkku-puhelin
Videokopissa
Bi-nautiskelija

Maksan seksiliikkeen kassalle videokatselun ja valitsen käytävän peräpäästä vapaana olevan kopin. Vedän oven kiinni, mutta jätän sen tarkoituksella lukitsematta. Istahdan nojatuoliin ja selaan kanavat kertaalleen läpi. Mukava huomata, että pyörimässä on kaksi shemale-filmiä.

Vedän päällyshousuja alemmas ja työnnän käteni vaimolta salaa lainaamiini pitsihousuihin, joissa kyrpäni alkaa jäykistyä hyvää vauhtia. Katselen ruudulta, miten mehevärintainen vaaleisiin sukkanauhaliiveihin pukeutunut mulatti työntää muhkeaa kyrpäänsä aikuisen miehen takapuoleen.

Runkkailen kiivaammin, kun ovi takanani aukeaa. Yritän kääntyä katsomaan, mutta tulija kehottaa minua olemaan katsomatta. Syrjäsilmällä näen, miten tulija riisuu pitkän päällystakkinsa ja paljastaa naisellisen asunsa: verkkosukat, lyhyt minihame, rintoihin asti ulottuva lantioliivi ja mustat ison kuppikoon rintaliivit, joiden sisällä on kumiset rinnat.

Vieras tulee lähemmäksi, vetää housut jalastani ja alkaa runkata kyrpääni. Sitten hän työntää lantionsa lähes kiinni suuhuni. Hyväilen kiinteitä pakaroita hameen alla, puristan toisella kädellä rintoja ja kysyn, mitä vieras tahtoo.

Tämä kaivaa taskustaan kumin, voidenputken ja riisuu hameensa alta mustat pikkuhousut. Sitten hän levittää rasvaa perseensä suulle ja kehottaa minua hoitamaan sormellani paikat kuntoon. Teen sen kiihkosta repeämäisilläni. Tulija pujottaa kumin kyrpääni, kallistaa minut lähes selälleni ja istahtaa kyrpäni päälle niin että hänen pitkän peruukin verhoamat kasvonsa ovat kasvojani vasten. Suutelemme pitkään, hän työntää kielensä suuhuni ja minä kyrpäni häneen.

Alkaa kiimainen ratsastus. Vieras kehottaa minua panemaan häntä lujaa. Panen, nussin ja murjon kyrvälläni hänen tiukkaa reikäänsä ja nostan samalla minihameen helmaa päästäkseni runkkaamaan paksuna ja kovana seisovaa mulkkua. Alan olla lähellä ja kerron siitä päälläni riehuvalle kiimapakkaukselle. Hän irrottautuu kullistani, vetää kumin pois ja upottaa kyrvän punaisten huuliensa väliin. Laukean melkein heti. Sperma suustaan valuen shemale-naiseni tulee istumaan rintani päälle ja työntää oman kyrpänsä suuhuni.

Imen ja runkkaan sitä hetken ja sitten hänen lantionsa alkaa täristä. Kuuma sperma suihkuaa vasten kitalakeani ja täyttää suuni. Nousemme pystyyn ja kietoudumme tiukkaan syleilyyn. Suutelemme suut ammollaan ja kummankin suussa on toisen spermaa.

Sitten hengähdämme ja siistiydymme. Vieras pukee pitkän takkinsa ylleen ja poistuu ovesta sanomatta sanaakaan. Filmi kuvaruudulla on loppunut, kun pukeudun ja poistun kulli pitsihousuissa hellänä käytävän puolelle.

Videokopissa on oikeassa seurassa todella kiihottavaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute