Herkku-puhelin
Kamun kanssa 3
*lesbotyttö*

Huhhuh, oli taas rankka työpäivä takana, siivoamista oli ollut vähän enemmän tänään, perjantaina, kuin olin ajatellut. Neljään menin töihin, ja siinä viiden aikoihin tulin kotiin... :) Nyt kun oli perjantaikin, teki mieli lähteä vähän baariin... :)

Ajattelin ensin soittaa ystävättärelleni Sirulle, joista kerronkin kahdessa ensimmäisessä tarinassani, mutta sitten päädyin siihen tulokseen, että halusin mennä yksin. Kävin suihkussa, ja puin sen jälkeen. Laitoin mustat verkko sukkahousuni, ja sen uuden tumman punaisen kireän minihameen. ja tietysti kruunauksena kuumalle perjantaipäivälle oli se lempinapapaitani, eli sen vaalean punaisen kireän paitani.

Sitten vielä kaunis laineri rajaus laitettuna, ja ne tekoripset, noin, ja hieman sitä vaaleanpunaista huulikiiltoa... :) Ja sitten menoksi!! taksi soitettu onkin jo, ja kohta se tuleekin. Laukkuun kondomi varmuudeksi, vaikken kauheasti miehistä innostunutkaan ole, ja sitten vain ulos... Jalkaan ne mustat piikkikärkiset korkeapohjaiset saapppaani... :) pian tulee jatkoa, että pääsinkö saamaan nautinnon... :)

*Tämä siis on täyttä faktaa, totta!! Ota yhteyttä, jos pidät tarinoistani, ja pidät naisista... :)*

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute