Herkku-puhelin
Aamu
Ebola

Olin tuntenut Pirjon hieman yli kolme kuukautta. Katselin kun hän laittoi aamiaista keittiössämme. Hän oli hoikka pieni nainen jossain kolmen- ja neljänkymmenen välimaastossa. Hän oli pitänyt itsestänsä hyvää huolta. Ihailin hänen pakaroitaan ja reisiään. Hänellä on jalassaan tiukat pienet mustat pikkuhousut joissa oli punainen sydän oikean pakaran kohdalla. Tämän lisäksi hänellä oli vain t-paita yllään. Jokainen kurotus nosti paidan helmaa herkullisen ylös. Jäin tuijottamaan hetkeksi hänen jännittyneitä pohkeita hänen varvistaessaan sokeria kaapista. Tunsin miten hänen seuraamisena sai veren kiertämään nivusissani. Hänellä oli mustat ja hyvin lyhyet hiukset. Aamulla meikkaamattomanakin hän oli upea näky. Nyt hän kääntyi ja näin hänen oikean rintansa muodot t-paidan läpi. Hänellä oli kiinteät, ehkä b-kupin rinnat. En ollut ikinä nähnyt hänen käyttävän rintaliivejä.

Pera käveli keittiöön ja nosti Pirjon muitta mutkitta keittiön työtasolle istumaan kasvot Peraan päin. Pirjo koukisti somasti jalkansa yhteen ja hivutti pikkuhousunsa pois. Pirjo levitti reitensä Peralle ja katselin ihaillen Pirjon ajeltua jalkoväliä.

– Huomenta, Pera murahti samalla kun työnsi aamuseisokkinsa Pirjon sisälle.

Äänistä päätellen Pirjo ei esileikkejä paljon kaivannut. Kumpikaan heistä ei kiinnittänyt minuun minkäänlaista huomiota. Akti oli kiivastahtinen ja intensiivinen. Pirjo katseli hurmioituneena Peraa joka tyydytti tarpeensa Pirjoon. Pera murahti lopuksi ja vetäytyi kuuluvan maiskahduksen kanssa Pirjosta. Pera otti Pirjon tekemän voileivän ja meni takasin huoneeseensa pukeutumaan.

Pirjo jatkoi aamupalan valmistamista. Ihmettelin jälleen kerran mielessäni, varmaan miljoonatta kertaa, miksi tuo jumalainen nainen tuli seuraamme keskiviikko iltaisin. Vietti seuraavan yönsä soluasunnossamme seksilelunamme. Valmisti mitä upeimman aamupalan seuraavana aamuna ja hävisi taas viikoksi mitään kyselemättä tai selittämättä. Katselin hänen upeiden pakaroidensa liikehdintää ja minulla seisoi.

Jussi lampsi keittiöön. Hän oli melkein kaksi metrinen vanttera painija nuorukainen. Hänen seisokkinsa oli melkoinen näky. Kalu osoitti kattoa kohden ja huojui puolelta toiselle hänen lampsiessaan.

– Huomenta, Jussi murahti unisen oloisena minulle.

– Huomenta, hymähdin aamulehden takaa.

Jussi nosti Pirjon mahalleen keittiön työtasolle siten että, Pirjon varpaat hädin tuskin koskettivat lattiaa. Jussi otti ruuanlaitto tavaroiden joukosta öljypullon ja kaatoi sitä reippaasti Pirjon pakaroille ja omalle kyrvälleen. Jussi piti Pirjoa toisella kädellä niskasta paikallaan, ote oli ronski eikä siinä ollut tippaakaan hellyyttä. Pirjo hengitti jo raskaasti. Jussi ohjasi vapaalla kädellä tattinsa Pirjon pakaroiden väliin ja työntyi hitaasti ja voimallisesti Pirjon sisälle. Pirjon ilme oli sivulta katsottuna muuttunut tuskan vääristämäksi ja hän ähkäisi kuuluvasti tuon valtaisan elimen auratessaan tietä tuohon tiukkaan reikään. Jussi rynkytti Pirjoa voimallisesti ja piti tätä aloillaan harteista. Pirjo ähki ja puhisi kuuluvasti, mutta ei kertaakaan esittänyt minkäänlaista vastustelun merkkejä. Jussi kiristi tahtia ja Pirkon ääntely muuttui tuskaisammaksi ja hänen ilmeensä kiristyi äärimmilleen, kunnes Jussi ähkäisi kuuluvasti ja painoi lantionsa viimeisen kerran kiinni Pirjon pakaroihin. Jussi ei vetäytynyt heti lauettuaan vaan jäin nauttimaan Pirjon tarjoamasta puristuksesta. Lopulta Jussi vetäytyi Pirjosta ja melkein nosti tämän hiuksista eteensä. Painoi tämän polvilleen ja ohjasi kalunsa Pirjon suuhun. Pirjon ilme kertoi mitä tämä ajatteli tästä, mutta ei silti vastustellut vieläkään. Jussin survottua aikansa puolikovaa elintään Pirjon kurkkuun Jussi irrotti otteensa ja otti aamiaislautasen ja siirtyi keittiönpöydän äärelle.

Pirjo riisui hien ja öljyn kasteleman t-paitansa. Hän otti aamiaislautasen ja käveli luokseni. Hän asetti lautasen eteeni pöydälle ja minä laskin lehden kädestäni. Hän polvistui eteeni ja kaivoi elimeni hellävaraisesti verkkareista. Ihailin Pirjon rintoja ja tuijotin niitä häpeilemättä. Hän suuteli terskaani varovaisesti, mutta kiihkeästi. Hän katseli minua silmiin sanomatta kuitenkaan mitään. Hänen kosketuksensa oli silkin pehmeä. Hänen suunsa oli kuuma ja kostea. Varovaisesti alkanut suihinotto eteni nopeasti kiivaammaksi. Perhoset vatsanpohjassani kertoivat että kohta Pirjo todellakin saisi maistaa minua.

– Tuohan näyttää hemmetin hyvältä, Jussi toteaa ja riuhtaisee Pirjon hiuksista omaa kaluaan imemään.

Jussi pakottaa elimensä aivan liian syvälle Pirjon kurkkuun. Hän painaa sumeilematta kädellään Pirjon takaraivosta. Pirjon on vaikea hengittää ja hänen kurkustaan kuuluu outoja ääniä.

– Tämä nainen se osaa ottaa suihin, Jussi virnistää minulle.

Minä riisun verkkarini ja laskeudun Pirjon taakse polvilleni. Jussi Pitää hetken tauon jotta voin ohjata kyrpäni Pirjo suoleen. Pirjo värähtää ja tiedän että Jussi on käyttänyt hänet aivan loppuun. Siitä kiihottuneena otan tiukan otteen hänen lantiostaan ja työnnyn määrätietoisesti syvälle liukkaaseen ja kuumaan suoleen. Pirjon iho kiiltelee hikikarpaloista. Hän värähtää joka työnnöllä huutaa tai ähkiä hän ei voi koska Jussi survoo kaluaan hänen kurkkuunsa. Mutta jotakin epämääräistä hänen kurkustaan kuuluu jokaisella työnnöllä. Suoli on niin silkkisen pehmeä ja kuuman kostea. En voi pidätellä vääjäämätöntä enää kauempaa vaan laukean syvälle, syvälle tuohon ihanan kosteaan reikään. Jään Pirjon sisälle kunnes Jussi pumppaa omansa Pirjon kurkkuun. Ihailen Pirjon lihaksikasta ja kosteaa selkää. Pirjo siirtää lantiotaan eteenpäin kunnes kaluni maiskahtaa ulos. Minä ja Jussi jatkamme aamupalaa, Pirjo menee suihkuun. Hän pukeutuu pikaisesti, huikkaa jotain eteisestä ja on poissa.

-------------------------------------------------

Palautetta olisi kiva saada tästä tarinasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute