Herkku-puhelin
Rietttautta toimistolla
Tui

Kuulen äänestäsi että olet yksin ja kalu kädessä. Kiihotun välittömästi, tunnen kuinka kostun märäksi asti ja hengitykseni kiihtyy. Kerrot olevasi työhuoneessasi, muut ovat jo lähteneet. Istut yksin kovana sykkivä kalu kädessäsi miettien mitä kaikkea sillä voisikaan tehdä. Käsket minua ottamaan taksin ja tulemaan paikalle, haluat naida minua työpöydälläsi juuri nyt.

Teen työtä käskettyä, olen lähellä joten matka kestää vain muutamia minuutteja. Koska luulen talon olevan tyhjillään sinua lukuun ottamatta, riisuudun jo hississä alusvaatteiselleni. Olen aamulla pukeutunut sukkanauhaliiveihin ja kauniisiin rintaliiveihin jotka kauniisti korostavat suurehkoja pyöreitä rintojani. Hissin saavuttua oikeaan kerrokseen hämmästyn suuresti kun huomaan ettet olekaan yksin vaan vieressäsi istuu kollegasi Harri kalu kovana kädessään, kuin odottaen naisen saapuvan ja ottavan sen suihinsa. Olen kuitenkin niin hämmästynyt etten saa sanaa suustani joten sanot että Harri haluaisi myös kokeilla miltä kiimaisen märkä pilluni tuntuu ja vedät syleilyysi kiihkeään suudelmaan.

Tilanne on oikeastaan erittäin kiihottava. Suutelemme ja hyväilemme rohkeasti toisiamme. Riisut liivini, alushousut otin jo itse jalasta. Istun sylissäsi pelkissä sukkanauhoissa ja annan käsieni vaeltaa yläruumillasi availlen paitasi nappeja. Sivusilmällä näen Harrin runkkaavaan kovaa kaluaan ja ajattelen antaa katsottavaa koko rahan edestä. Minua kiihottaa sivusta katsojan läsnäolo ja olen rohkeampi kuin uskoisinkaan olevani. Nojaan taakse ja tartun päähäsi ohjaten huulesi kovina törröttäville nänneilleni. Nautin huulistasi jotka suutelevat ja imevät rintojani, taidat vähän hellästi puraistakin. Tartut peppuuni käsilläsi ja vedät lähemmäs, tunnen kuinka kova kalusi työntyy vasten minua.

Laskeudun sylistäsi polvilleni eteesi ja otan kovan kalusi suuhuni. Olet niin iso ettet mahdu kokonaan mutta teen parhaani. Annan kieleni vaeltaa varttasi pitkin hyväillen, maistellen. Otan sinut suuhuni ja imen, tunnen kätesi hiuksissani kun nautinnon väreet kulkevat pitkin kehoasi ja haluat minun ottavan sinut syvemmälle suuhuni. Et kuitenkaan halua laueta suuhuni, murahtaen työnnät minut pois ja käsket kontalleen lattialle, peppu pystyyn. Lyöt kevyesti avokämmenellä pakaraani ja voihkaisen ääneen kiihkosta. Tunnen kuinka suuri kalusi työntyy märkään pilluuni, ahnaasti pohjaan saakka. Työnnyt syvälle ja nautin jokaisesta hetkestä jona ihomme koskettavat toisiaan. Kuulen Harrin runkkaavan ja tunnen hänen kiimaisen katseensa. Sanaakaan sanomatta hän ilmestyy eteeni ja laittaa kovana sykkivän kalunsa suuhuni.

Sinä tiivistät tahtia, kiihotut riettaasta näystä kun imen posket lommolla Harria joka jo on orgasmin porteilla. Tunnen kuinka hän laukeaa suuhuni ja sperma valuu pitkin poskia. Sinä siirryt pepulleni ja muutaman ahnaan työnnön jälkeen laukeat peppuuni sykkien. Oloni on rietas mutta kiimainen minkä Harri näkee ja levittää reisiäni jotta pääsee nuolemaan posliiniksi ajeltua pilluani. Hän työntää sormensa sisääni ja runkkaa niillä samalla kun nuolee. Tunnen kätesi rinnoillani ja herkillä nänneilläni, puristelet hellästi hyväillen ja saaden minut mouruamaan nautinnosta. Tämä kaikki on liikaa enkä voi enää vastustella vaan laukean ihanassa käsittelyssäni kiimaisesti huutaen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute