Herkku-puhelin
Vinkeä tiistai-ilta
Storyteller

Tarina on täysin fiktiivinen.

Oli tavanomaistakin tylsempi tiistai-ilta. Tsekkailin sähköposteja, tein yritysjuttuja, luin jopa suomi24:n sivujakin, mutta mikään ei sytyttänyt. Kivespaineet tuntuivat kovilta, ja vitutus oli ankara.

Otin lähikaupasta pari pulloa lonkeroa, ja join ne. Sen jälkeen suuntasin keskustaa kohti, tiesin että siellä on naistentanssit eräässä paikassa. Siistiä päälle ja ei kun menoksi. Ajattelin mennessäni, ettei tästä mitään nytkään tule, mutta toisin kävi.

Aikani istuskeltuani eräs kohtalaisen hyvän näköinen nainen istui pöytääni. Hän kysyi minua tanssimaan, ja lähdin heti. Hänen tuoksunsa oli huumaava, ja tanssimme useita kappaleita.

Tutustuin tähän itseäni aavistuksen vanhempaan naiseen ja juttelimme niitä näitä. Tarjosin hänelle paukut, ja yllätyksekseni hän pyysi minua käymään illan päätteeksi kahvilla. Veitikkani oli vielä ihan rauhassa, mutta alitajuntani tiesi jo että nyt ollaan menossa. Päätin kuitenkin rauhoittaa mieleni.

Tilasimme taksin ravintolan eteen ja lähdimme naisen luo kylään. Hän asui vähän matkan päässä kerrostalossa. Asunto oli keskikokoinen kaksio, suht koht siistissä kunnossa. Olohuoneessa oli kaunismuotoinen nahkasohva, makuuhuonetta hallitsi iso parivuode. Pikaisen vilkaisun tehtyäni totesin itsekseni naisen olevan sinkkunainen, joten ei olisi pelkoa aviomiehistäkään. Ainakaan ensivilkaisun perusteella ei näkynyt miehille sopivia vaatteita tai tavaroita missään, kaikkialla näkyi naisen kosketus, minun harusväliäni myöten.

Mirjami keitti meille kahvit ja joimme ne kaikessa rauhassa. Juttelimme niitä näitä ja Mirjami lähti käväisemään vessassa. Hänen palatessaan sieltä hänellä ei ollut yllään rihman kiertämääkään eikä mennyt kovinkaan kauaa niin ei ollut minullakaan. Suutelimme intohimoisesti ja käteni vaelsivat hänen selkänsä päällä. Mirjami oli aluksi varovainen, mutta kohta hän runkkasi tottuneella otteella kivikovaa kyrpääni.

"Onko sulla niitä" kysyi Mirjami. "on", vastasin. "ota mukaan, mennään makkariin". Ei tarvinnut kahdesti pyytää, olimme makkarissa. Rullasin kortsun hitaasti kyrpääni ja työnnyin hitaasti sisään. Tuntui taivaalliselta saada pitkästä aikaa pillua... suutelin Mirjamin rintoja, ja hän voihki työntöjeni tahdissa. Lisäsin tahtia ja kohta tunsin miten Mirjami laukesi. Laukesin itsekin saman tien, ja lysähdin voipuneena hänen viereensä.

"mä en oo saanu miestä pariin vuoteen... sä olit ihana"...

Olin kuin ällikällä lyöty

"mä en oo uskaltanu lähteä kylille ennenku tiesin et se rikollinen on linnassa"

Täh, ajattelin itsekseni.

"mä erosin mun entisestä äijästä kolme vuotta sitten sen takii ku se oli niin kova rikollinen, se on uhkaillu mua kauan, mutta nyt se on linnassa".

Ahaa. se selittääkin, ajattelin itsekseni

"otettaisko uusiksi, sun veitikkas näyttäs olevan taas valmiina"...

Tein työtä käskettyä, ja nyt kestinkin pitkään Mirjamin voihkiessa allani. Laukesin vasta pitkän ajan jälkeen ja nyt se lähti niin että tuntui. Karjaisin lauetessani ja suutelin Mirjamia kiihkeästi. Nukuimme aamuun asti vierekkäin kasvot vastakkain.

Aamulla Mirjami keitti kahvit ja joimme ne. Mirjami kertoi paljon itsestään ja eksästään, ja vaihdoimme puhelinnumeroita. Tapasin Mirjan vielä monesti tämän jälkeenkin, samoissa merkeissä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute